TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:56 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:25 A&E After Dark
Een patiënt in Hull Royal Infirmary heeft een hartslag die meer dan het dubbele is van het gemiddelde. Een werknemer van een windmolenpark wordt door de kustwacht ingevlogen vanaf een schip in de Noordzee.
«
»
07:10 MasterChef UK
Het is de tweede week van de voorrondes en nog zeven hoopvolle mensen moeten alles uit de kast halen om indruk te maken op de finalisten van 2015, Tony Rodd en Emma Spitzer, en de winnaar van 2015, Simon Wood. John en Gregg bepalen wie er doorgaat.
«
»
08:10 Love Island
Sexy singles verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Om zo lang mogelijk op het eiland te blijven, moeten de singles koppels vormen. Kijkers bepalen welke deelnemers in de show blijven.
«
»
08:55 Embarrassing Bodies
Drie nieuwe huisartsen openen de deuren van de kliniek voor patiënten die hun meest gênante problemen onthullen. Ze helpen een man met stinkende pus die uit zijn oren lekt en een vrouw met overtollige huid.
«
»
09:40 Embarrassing Bodies
Dokter Jane ontmoet een vrouw die door haar ernstige huidaandoening het huis niet meer uit kan. Dokter Tosin geeft advies aan een vrouw die al sinds haar kindertijd met haaruitval kampt. Dokter Anand helpt een man met een zeer gevoelig probleem.
«
»
10:30 Dr. Phil
Gesprek over het lerarentekort, lage studentennormen en frustraties van docenten. Ook mogelijke oplossingen voor de dalende prestaties van studenten op het gebied van wiskunde, natuurwetenschappen en lezen worden besproken.
«
»
11:20 A&E After Dark
Een man is betrokken bij een motorbotsing met een hert. Een jonge patiënt lijdt pijn doordat zijn enkel de verkeerde kant op staat. Het team behandelt een man die van de trap is gevallen.
«
»
12:15 MasterChef UK
De zeven koks moeten indruk maken op de winnaar van 2005, Thomasina Miers, de winnaar van 2007, Steven Wallis, en de finalist van 2006, Daksha Mistry. Nadat ze hun opdracht hebben voltooid, bepalen John en Gregg wie er door mag.
«
»
13:20 The Block Australia
De teams hebben slechts zeven dagen de tijd gehad om de woonkamer en eetkamer te voltooien.
«
»
14:40 Kinderen kopen een huis
Yvonne en Erik wonen met Lobke in het pand van hun voormalige cateringbedrijf. Yvonne en Erik willen verhuizen, maar Lobke geniet van de ruimte en wil niet weg uit het dorp. Het is de vraag of ze een plek kunnen vinden waar iedereen gelukkig is.
«
»
15:30 Dr. Phil
Ouders die alles van hun kinderen delen op het internet maken inbreuk op de privacy van hun kinderen. Gevaarlijk en schadelijk voor de relatie tussen ouder en kind. Een social media familie met miljoenen volgers.
«
»
16:25 The Sky is the Limit
Harry heeft enorm veel geluk, Remi is opnieuw bij zijn renners en Jan verovert opnieuw het hart van Kirsten. Daarnaast breidt Inge van Kemenade met 24 kledingstukken haar garderobe uit.
«
»
17:20 Zo Man Zo Vrouw
Deze week neemt Jani Kazaltzis een verrassingsduo onder handen.
«
»
18:10 The Block Australia
Een van de deelnemers doet alsof ze de jury is. De teams bekijken elkaars ruimtes.
«
»
19:20 Blind Gekocht NL
Jessica, Jaap en baby Teun wonen in een krappe benedenwoning in Den Haag. Verhuizen is dan ook echt nodig. Maar in hun zoektocht naar een geschikte woning lopen zij steeds tegen problemen aan. Martijn en zijn team komen te hulp.
«
»
20:35 The Sky is the Limit
Harry houdt van Italiaanse mode en een exclusieve kleermaker komt langs om een pak op maat te maken. Harry draagt het met trots op een veiling voor het goede doel. En Willy doet weer mee, want hij is het niks doen beu en wil zich opnieuw bewijzen.
«
»
21:35 Zo Man Zo Vrouw
Elke aflevering wordt een koppel onder handen genomen op het gebied van kleding en kapsel. Stylist Jani Kazaltzis staat de koppels bij en stelt een nieuwe kledingstijl voor. In deze aflevering: Margaux en Bram.
«
»
22:20 Huizenjagers
Jasper en Lindsay zijn op zoek naar een instapklaar huis dat ruim en rolstoelvriendelijk is want Jasper zit in een rolstoel.
«
»
23:20 Love Island
Sexy singles verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Om zo lang mogelijk op het eiland te blijven, moeten de singles koppels vormen. Kijkers bepalen welke deelnemers in de show blijven.
«
»
00:20 The Real Housewives of Sydney
Kate's meidentrip neemt een wending wanneer ze Victoria confronteert met haar outfitkeuze op weg naar een natuurreservaat. Victoria raakt hierdoor van haar stuk en komt in een ongemakkelijke situatie terecht.
«
»
01:30 The Real Housewives of Sydney
Wanneer Victoria de meiden uitnodigt voor een exclusief feest voor haar mode-merk, laat één reactie haar versteld staan. Victoria doet een grote aankondiging die haar klanten en vrienden verrast.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vincent Fierens in 'De Verraders: de ronde tafel'

Vincent analyseert samen met een ex-deelnemer en een grote fan van het programma, alle leugens, het verraad en de strategieën van de voorbije aflevering. Ook de banneling en de vermoorde deelnemer schuiven wekelijks mee aan tafel en gunnen ons een blik achter de schermen of laten ons anders kijken naar bepaalde gedragingen.
br>'De Verraders: De Ronde Tafel', om 21.30 uur op VTM.

Dossiers