TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 B&B zoekt Lief NL
In Thailand wordt kennis gemaakt met B&B-eigenaar Martijn. In Portugal voeren twee mannen een strijd om het hart van Marian. Paul weet dankzij een hobbelpaard indruk te maken op de Debbie. En Joy bespreekt zijn liefdesperikelen met zijn zus.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Achter gesloten deuren
Laura werkt op een klein architectenbureau en heeft al een jaar een affaire met haar baas. Diezelfde baas is echter niet erg geliefd door haar vriendinnen op het kantoor.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:25 Renovate Don't Relocate
Sarah gaat opnieuw op bezoek bij twee families die nieuwe problemen hebben bij hun huis. Jo heeft een totale renovatie nodig en een nieuwe badkamer beneden.
«
»
14:20 MasterChef Australië
De chefs moeten de jury overtuigen met hun gerecht om zo de eerste immuniteitsspelden te winnen.
«
»
15:20 Sun, Sea and Selling Houses
In Almeria helpen Steve en Shaun Garner Joanne en Phillip Palmer uit Yorkshire met het vinden van een traditioneel Spaans vakantiehuis voor hun budget van 180.000 euro.
«
»
16:20 Achter gesloten deuren
Wouter is een zachtaardige man in een ogenschijnlijk gelukkig huwelijk. Samen met zijn vrouw Nynke richt hij zich op de opvoeding van hun baby. Achter deze doodgewone voordeur wordt hun huwelijk echter geplaagd door grof geweld.
«
»
17:15 B&B zoekt Lief NL
Debbie raakt geheel ontregeld door de komst van de tweede single: Cees. In Thailand vindt Martijn het nog niet zo makkelijk om zijn aandacht tussen Bianca en zijn B&B te verdelen en in Spanje lopen de spanningen tussen Zoë en Joy op.
«
»
18:20 Help, Mijn Man Is Klusser
Petra is het helemaal zat. Haar man, Leo, laat haar al jaren in totale chaos bivakkeren. Het afgelopen jaar belandde Petra in het ziekenhuis en ontsnapte ze aan de dood. Tijd voor John en zijn team om in actie te komen.
«
»
19:10 Home and Away
Alf confronteert Marilyn en Roo met hun leugens. Met Justin gaat het allesbehalve de goede kant op. Theo probeert Leah te laten inzien dat het stilaan tijd wordt om zijn familie op de hoogte te brengen.
«
»
19:40 Kitchen Nightmares
Gordon Ramsay is terug in Redondo Beach, Californië om Zayna Flaming Grill te redden. Het restaurant heeft last van slecht eten en eigenaars die elkaar de schuld geven.
«
»
20:35 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Carla moest haar woning verlaten en zocht een nieuw huis. Ze kreeg hulp van een steenrijke Nederlander, van wie ze dacht dat het een goede vriend was. Nu is ze bijna 150.000 euro kwijt. Samen met Kees gaat ze op jacht naar deze man.
«
»
21:35 Steenrijk, Straatarm
Succesvolle ondernemers Christie en Ferrah willen weten hoe het is om back to basic te gaan en gunnen een ander gezin een week in hun Turkse villa. Ze ruilen een week van leven met de familie Elisabeth uit Lelystad, die van 110 euro in de week leven.
«
»
22:30 Meiden die rijden
Routinier Anneke vertrekt richting Noorwegen, truckerbabe Amy geeft een update over haar gezondheid en Samantha, die pas twee maanden op de vrachtwagen zit, gaat bouwmaterialen afleveren.
«
»
23:30 Horrorhuurders & Huisjesmelkers
Deze keer kijken we terug naar de meest dramatische momenten, waaronder het verhaal van een verhuurder die haar woning terug probeert terug te krijgen en een jonge moeder die haar eigen huis niet meer inkomt, nadat ze kennissen had willen helpen.
«
»
00:20 Kitchen Nightmares
Gordon Ramsay is terug in Redondo Beach, Californië om Zayna Flaming Grill te redden. Het restaurant heeft last van slecht eten en eigenaars die elkaar de schuld geven.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vincent Fierens in 'De Verraders: de ronde tafel'

Vincent analyseert samen met een ex-deelnemer en een grote fan van het programma, alle leugens, het verraad en de strategieën van de voorbije aflevering. Ook de banneling en de vermoorde deelnemer schuiven wekelijks mee aan tafel en gunnen ons een blik achter de schermen of laten ons anders kijken naar bepaalde gedragingen.
br>'De Verraders: De Ronde Tafel', om 21.30 uur op VTM.

Dossiers