TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
08:55 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
11:55 Radio 1: Nieuwe Feiten
Lieven Vandenhaute gaat op zoek naar nieuws dat verbijstert, verbaast of verwondert.
«
»
12:05 Sporza: Paralympische Spelen Parijs 2024
Programma rond de Paralympische Zomerspelen in Parijs.
«
»
12:55 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
15:00 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
17:05 Radio 1: De Wereld Vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:15 Patagonia
Langs de kust van Patagonië liggen diepe, beschutte fjorden. Deze valleien zijn in de loop van duizenden jaren uitgesleten. In de zomer zijn dit voedselrijke wateren die erg in trek zijn bij dieren en mensen, en dat bedreigt het natuurlijk evenwicht.
«
»
17:55 Extra Time
Voetbaltalkshow waarin Filip Joos met de hulp van verschillende spraakmakende gasten de vinger aan de pols houdt van de voetbalactualiteit. Met samenvattingen, achtergronden en vaste rubrieken.
«
»
18:55 De ideale wereld
Gast: Steven Van Herreweghe.
«
»
19:35 We Are Lady Parts
Amina besluit mee te spelen met de band, in ruil voor een date met de knappe broer van Ayesha. Zowel de repetities als de date verlopen echter een stuk minder soepel dan Amina had gehoopt.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 De Afspraak
Dagelijks duidingsprogramma waarin de presentatoren een afspraak hebben met gasten uit het nieuws.
«
»
21:20 Willy's boot
Yousef vluchtte op zijn 15e uit Iran wegens politieke redenen. Joris ontmoet hem in zijn schrijnwerkersatelier, waar hij aan een houten brommer werkt. En terwijl de vrijwilligers de boot herstellen, herstelt Willy zelf van een gebroken wervel.
«
»
22:05 De ideale wereld
Te gast is Laura Tesoro.
«
»
22:45 Young Plato
Deze documentaire speelt zich af in het naoorlogse Ardoyne in Belfast, waar een gemarginaliseerde arbeidersgemeenschap al generaties lang wordt geteisterd door armoede, drugs en wapens.
«
»
00:30 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vincent Fierens in 'De Verraders: de ronde tafel'

Vincent analyseert samen met een ex-deelnemer en een grote fan van het programma, alle leugens, het verraad en de strategieën van de voorbije aflevering. Ook de banneling en de vermoorde deelnemer schuiven wekelijks mee aan tafel en gunnen ons een blik achter de schermen of laten ons anders kijken naar bepaalde gedragingen.
br>'De Verraders: De Ronde Tafel', om 21.30 uur op VTM.

Dossiers