TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Neighbours: A New Chapter
Krista komt dichter bij de waarheid. De vrijgevigheid van Paul doet de wenkbrauwen fronsen.
«
»
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Cold Case
Wanneer een corrupte agent zelfmoord pleegt, rijzen er vragen over de schuld van een ter dood veroordeelde gevangene. Misplaatst bewijs uit het oorspronkelijke proces geeft aan dat de verkeerde man erbij betrokken was.
«
»
06:10 ER
Chaos slaat toe in County General als er wordt geschoten en de schutters wanhopiger worden om het ziekenhuis te verlaten. Dr Kovac brengt zichzelf onbewust in gevaar terwijl Abby in de vuurlinie staat. Ondertussen probeert Pratt Neela te helpen.
«
»
06:50 Neighbours: A New Chapter
Krista komt dichter bij de waarheid. De vrijgevigheid van Paul doet de wenkbrauwen fronsen.
«
»
07:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:45 CSI: Crime Scene Investigation
Een jonge opkomende Hollywood actrice komt om het leven bij een verkeersongeval. Het lijkt een zaak van drank en verkeer te zijn, maar zo simpel ligt het allemaal niet.
«
»
08:30 FBI: Most Wanted
Het team gaat op zoek naar een jonge vrouw die een wraakzuchtig pad bewandelt en haar banden met een radicale organisatie gebruikt om haar handelen goed te praten. Barnes staat voor een levensveranderende beslissing.
«
»
09:20 Unforgettable
Een ontvoerings- en moordcomplot wordt onthuld na een ongeval waarbij een dakloze man betrokken is. Hierdoor wordt vervolgens een bouwbedrijf in verband gebracht met een nationale misdaadgolf.
«
»
10:10 NCIS
Nadat een marinier Gibbs heeft gebeld over een mogelijke zaak, wordt hij vermoord aangetroffen in Quantico en gaan Bishop en McGeen undercover als getrouwd stel om een marinier en zijn vrouw te beschermen.
«
»
11:05 Bones
Brennan en het team onderzoeken de moord op een mannenrechtenactivist. Brennan verliest haar geduld tijdens een ondervraging.
«
»
11:55 Modern Family
Jay heeft volwassen kinderen, kleinkinderen en een prachtige jonge vrouw die al een zoontje heeft. Met z'n allen moeten ze generatiekloven en culturele en sociale verschillen overbruggen.
«
»
12:20 New Girl
Jess Day is een lieve maar ietwat sullige/aparte vrouw van eind twintig jaar, die na een verkeerd gelopen relatie bij drie vrijgezelle mannen gaat inwonen.
«
»
12:50 Friends
Monica en Rachel stellen alles in het werk om hun oude appartement terug te krijgen van de jongens. Ross vraagt Emily ten huwelijk en ze zegt ja, maar de vrienden vinden dat hun relatie nog te pril.
«
»
13:15 Friends
Monica heeft Emily's trouwjurk aan. Chandler dwingt Joey om zich in een slaapkliniek te laten behandelen voor zijn gesnurk. Rachel jaagt Joshua op de vlucht door hem in een impulsieve bui ten huwelijk te vragen.
«
»
13:40 ER
Meerdere afdelingen komen in actie om de nasleep van de schietpartij het hoofd te bieden. Een vastgebonden en geďntubeerde Luka en een bloedende Abby worden gevonden. Ondertussen vecht het chirurgische team om Jerry's verwondingen te herstellen.
«
»
14:40 Neighbours: A New Chapter
Krista wordt in de val gelokt. Cara en Remi raken verwikkeld in een gevecht om hun zoon.
«
»
15:10 Cold Case
Nieuw bewijs suggereert dat de persoon die verantwoordelijk was voor het in 1945 voor een trein gooien van een vrouwelijke verslaggever het slachtoffer kende. De journalist was gedegradeerd tot het schrijven van adviescolumns.
«
»
16:05 CSI: Crime Scene Investigation
De geadopteerde zoon van seriemoordenaar Paul Millander wordt verdacht van moord. Het team moet hun vooroordelen opzij zetten tegen de jongen om de echte schuldige te vinden.
«
»
17:00 Unforgettable
Kapitein Russo is een verdachte in een zaak waarbij er een informant werd vermoord. Vervolgens komen Carrie en Al hierdoor in een kat-en-muisspel met een corrupte voormalige agent terecht.
«
»
17:55 FBI: Most Wanted
Het team gaat op zoek naar de daders van de moord op vier Mohawk-jongeren nabij de Canadese grens. Ze achten de kans groot dat een groep extremistische militairen hierbij betrokken is.
«
»
18:45 Criminal Minds
Het team wordt opgeroepen in Alabama, waar ze een zaak aangaande de verdwijning van enkele jongen vrouwen moeten onderzoeken.
«
»
19:40 Bones
Een seriemoordenaar doet iets sinisters met de lichamen van zijn slachtoffers voordat hij ze dumpt. Booth en Aubrey zoeken hulp bij een gedragsanalist.
«
»
20:35 Alaska Daily
Terwijl ze vooruitgang boeken in de zaak van Gloria, krijgen Eileen en Roz nieuwe carričremogelijkheden aangeboden, waardoor ze moeten nadenken over wat er na Alaska zou kunnen komen. Bob stapt uit zijn comfortzone.
«
»
21:25 Alaska Daily
Vanwege de geruchten over een nieuwe krant in Alaska onderzoekt het team de concurrentie en wat dit betekent voor de toekomst van het plaatselijke nieuws. Eileen en Roz luisteren naar het laatste gesprek van Gloria en ontdekken een aanwijzing.
«
»
22:25 Modern Family
Phil wil bewijzen dat Luke verantwoordelijk genoeg is voor een nieuwe fiets. Gloria zorgt dat Jay tijd met Manny doorbrengt en Cameron en Mitchell gaan voor het eerst naar de peuterspeelzaal.
«
»
22:55 New Girl
Nick en Schmidt overtuigen Jess dat ze haar spullen bij haar ex moet gaan ophalen. Jess maakt kennis met Winston, een prof-basketballer die net terug is gekeerd uit Letland.
«
»
23:25 Friends
Rachel en Ross halen los van elkaar herinneringen op over de periode dat ze een relatie hadden. De vrienden zijn uitgenodigd voor Ross' bruiloft, maar Phoebe blijft thuis vanwege haar zwangerschap, en Rachel wil Ross niet met een ander zien trouwen.
«
»
23:55 Friends
Nadat Joey bijna de trouwring is kwijtgeraakt, vraagt Ross zowel Joey als Chandler als getuige. De meiden houden een babyshower voor Phoebe.
«
»
00:30 Neighbours: A New Chapter
Krista wordt in de val gelokt. Cara en Remi raken verwikkeld in een gevecht om hun zoon.
«
»
01:00 ER
Meerdere afdelingen komen in actie om de nasleep van de schietpartij het hoofd te bieden. Een vastgebonden en geďntubeerde Luka en een bloedende Abby worden gevonden. Ondertussen vecht het chirurgische team om Jerry's verwondingen te herstellen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vincent Fierens in 'De Verraders: de ronde tafel'

Vincent analyseert samen met een ex-deelnemer en een grote fan van het programma, alle leugens, het verraad en de strategieën van de voorbije aflevering. Ook de banneling en de vermoorde deelnemer schuiven wekelijks mee aan tafel en gunnen ons een blik achter de schermen of laten ons anders kijken naar bepaalde gedragingen.
br>'De Verraders: De Ronde Tafel', om 21.30 uur op VTM.

Dossiers