TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Kabouter Plop
Plop wil in alle rust een boek lezen, maar dat lukt niet want Klus wil gewichten heffen.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Plop heeft een pakje ontvangen. De kabouter is nieuwsgierig naar de inhoud en scheurt het papier. Het is een kistje, maar wat zit er in? Wat hij ook probeert, het slot is niet open te krijgen.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Klus heeft een vreemde bal en als Plop tegen de bal trapt, gebeurt er iets merkwaardigs.
«
»
06:15 Flin & Flo
Er zit een wesp in de Drako. Flin is bang voor de wesp en wil hem doodmeppen met een vliegenmepper. Flo moet lachen en vangt de wesp door er een glas bovenop te zetten. Wanneer ze samen de wesp bekijken, vertelt hij over Wasp, de Wespdraak.
«
»
06:25 Flin & Flo
Flin heeft zijn poot bezeerd en doet er een windel omheen. Daardoor krijgt hij het idee om mummiedraak te spelen. Flin had echter beloofd om Flo te helpen met taken, maar dat gaat niet nu hij ingewindeld is. Flo vertelt over Tutanh-Dragon.
«
»
06:35 Heidi
Wanneer juffrouw Rottenmeier naar het dorp is, neemt grootvader Clara en Heidi mee naar de weide om de marmotten te bekijken. De gouvernante gaat ze zoeken, maar dan breekt er een storm los.
«
»
06:55 De Wereld Van K3
De meiden van K3 nemen kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De meiden laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook heel handig zijn.
«
»
07:10 VLOGLAB Secrets #Stories
Deze jeugdserie volgt de vloggers van de Vloglabband. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
07:35 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:00 Kattenoog: Het geheim van de griezelclub
Max en Boris vertellen hun baas over Daphnes ontvoering, maar hij gelooft er niets van. Ze besluiten hun zoektocht dan maar alleen verder te zetten. Leen realiseert zich dat de nieuwe leden training nodig hebben.
«
»
08:15 Kattenoog: Het geheim van de griezelclub
Boris en Max nemen Jeff gevangen omdat ze ervan overtuigd zijn dat hij achter Daphnes ontvoering zit. Max' hardhandige aanpak zorgt ervoor dat Jeff plotseling een bekentenis geeft.
«
»
08:25 Trolls: The Beat Goes On!
Als de jonge trollen zich voorbereiden op de Junioren Vliegeniers-Grand Prix, verandert Knoest zijn houding om hun het goede voorbeeld te geven. Meneer Dinkles krijgt onverwacht last van een loopneus.
«
»
08:45 Super Monsters
Katya moet oefenen hoe ze goed op haar bezem moet rijden. Het is echter erg traag en komt niet echt vooruit. Ze wordt dus ingehaald door de anderen. Daardoor accelereert ze iets te veel.
«
»
08:55 Super Monsters
Drac denkt dat hij overal de beste in is. Dit komt vooral omdat hij kan vliegen. Later verbaast het hem dat de anderen niet meer met hem willen spelen.
«
»
09:10 De Sterrenstudio
Deze keer blinken drie schitterende sterretjes aan de hemel in De Sterrenstudio. Febe rolt het podium op, koala Juliette klimt even uit haar boom en nachtwachter Lexi betovert ons met haar stem.
«
»
09:30 De keuken van Sofie
Sofie bakt een heerlijke chocolade boudoirtaart, gevuld met mascarpone en peer.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Lotte ontmoeten de 9-jarige Wilma die op zoek is naar andere ouders. Ze ontdekken dat er binnen Wilma's gezin een en ander misloopt. Als hij een markering aantreft op zijn brievenbus vreest Stafke dat dievenbendes het op hem gemunt hebben.
«
»
12:25 Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
Scripted reality-serie over de Vlaamse politie gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Iris zoekt Marie opnieuw op. Marie krijgt het resultaat van haar controle te horen. Peter doet Lars een voorstel. Benny laat Freddy ondertussen de waarde van zijn huis schatten.
«
»
14:10 Wittekerke
Magda en Nellie klappen uit de biecht over de belangrijke gebeurtenissen in hun leven. Max wordt van hogerhand verplicht om Sneyers te ondervragen nadat Thijs klacht tegen hem heeft neergelegd.
«
»
15:05 The Good Doctor
Vanwege enkele complicaties moet het team een drastisch besluit nemen wat betreft de tweeling. Na zijn reis met Lea besluit Shaun dat hij een permanente verandering in zijn leven nodig heeft.
«
»
16:00 Superstore
De winkel geeft een feestje waar het geslacht van het kind van Glenn en Jerusha zal worden onthuld. Amy krijgt ondertussen schokkend nieuws.
«
»
16:20 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:45 Aspe
Wanneer inspecteur Tom Smeekens ernstig gewond geraakt bij een bomaanslag, proberen Van In en zijn team wanhopig om deze zaak op te lossen. Hannelore besluit om terug te keren naar Brugge zodat ze mee kan helpen.
«
»
17:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een anonieme beller meldt een gijzeling. Ter plaatse stellen Koen en Lotte niets ongewoons vast. De zaak neemt echter een onverwachte wending. Een man maakt zich ongerust over zijn 80-jarige vader. Hij hoopt dat Eric en Brigitte hem kunnen helpen.
«
»
18:20 Milo
Milo zit vast in de kist na het optreden van Robyn. Nora is bezorgd omdat Milo niet komt opdagen. Robyn en Jesse gaan op zoek naar haar en ook Liam belt Alice om te vragen waar Milo is.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Stefanie maakt zich grote zorgen over Benny. Rudi heeft het moeilijk met zijn sabbatical. Hij gaat op zoek naar iets nieuws om zijn dagen mee op te vullen. Zjef doet een onverwachte ontdekking in de Foodbar.
«
»
20:40 Het Onbekende
Voor dag en dauw heeft Axel al een dilemma voorgelegd aan de persoon die 's nachts de geldkoffer op zijn of haar kamer had. Die persoon zal daar bij het ontbijt misschien iets over loslaten.
«
»
22:00 De Kraak
Jeremy wordt onder druk gezet en vertelt over twee mannen: Kurt Dietrich, die informatie heeft over de Swift Terminal, en veiligheidschef Philip Daum. Alidor en de bende zijn van plan om de mannen als lokaas te gebruiken om de bank binnen te komen.
«
»
23:05 Chicago Fire
Firehouse 51 gaat op zoek naar de oorzaak van enkele verdachte branden. Ondertussen gaat het de verkeerde kant op met Casey en probeert Mouch zijn langverwachte droom waar te maken.
«
»
00:00 Familie
Stefanie maakt zich grote zorgen over Benny. Rudi heeft het moeilijk met zijn sabbatical. Hij gaat op zoek naar iets nieuws om zijn dagen mee op te vullen. Zjef doet een onverwachte ontdekking in de Foodbar.
«
»
00:35 The Good Doctor
Vanwege enkele complicaties moet het team een drastisch besluit nemen wat betreft de tweeling. Na zijn reis met Lea besluit Shaun dat hij een permanente verandering in zijn leven nodig heeft.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers