TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:05 The Naked Gun 2 1/2: The Smell of Fear
De prettig gestoorde Californische politie-inspecteur Frank Drebin probeert een bende corrupte energiehandelaren te ontmaskeren.
«
»
15:45 All New Traffic Cops
De agenten doen er alles aan om enkele gedrogeerde chauffeurs te arresteren. Een veroordeelde drugsdealer wordt op de snelweg achtervolgd door de Roads Policing Group van North Yorkshire.
«
»
16:45 Stargate SG-1
Teal'c en Bra'tac raken gewond tijdens een bomaanslag op een politieke top in Dar Eshkalon.
«
»
17:40 Ultimate Police Interceptors
De onderscheppers halen een drugsdealer uit.
«
»
18:40 All New Traffic Cops
Op de A1 bij Leeds rijdt een dronken bestuurder aan de verkeerde kant van de snelweg. De politie maakt zich zorgen over het welzijn van een man in Halifax, die bloedt.
«
»
19:35 Top 20 Funniest
Zet die buikspieren maar aan het werk en lach mee met enkele van de meest chaotische momenten ooit op beeld vastgelegd. Kijk mee hoe een videogamer door z'n dak gaat, zoek dekking bij een vrouw die voor het eerst gaat golfen.
«
»
20:35 Lock Up
Na een ontsnapping om zijn stervende vader te zien, wordt gevangene Frank Leone overgebracht naar Gateway, een ultrastrenge gevangenisburcht die wordt geleid door de wrede directeur Drumgoole.
«
»
22:35 Kurt Cobain: All Apologies
Een documentaire over de zanger en gitarist Kurt Cobain van de Amerikaanse grungeband Nirvana. Deze documentaire bevat interviews met Kurt zelf en zijn bandleden waaronder: Krist Novoselic, Dave Grohl en oud-drummer Chad Channing.
«
»
23:50 Columbo
Een schrijfster gebruikt haar plot als leidraad om haar neef te vermoorden, die ze de schuld geeft van de dood van haar nichtje.
«
»
01:10 Stargate SG-1
Teal'c en Bra'tac raken gewond tijdens een bomaanslag op een politieke top in Dar Eshkalon.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers