TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Ontdek een bouwvakker gemaakt van kralen en kijk hoe een kameleon met een bij speelt.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje komt terecht in de werkplaats van een marionettenspeler en maakt kennis met een verrassende pop. De pop leidt Stoppeltje naar het toneel, waar de kleine held optreedt voor een groep kinderen.
«
»
06:15 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje en Kamiel verzorgen een ziek plantje met veel liefde, maar plantje wordt maar niet beter. Ze doen beroep op hun kameraadje Finn die alles weet over het verzorgen van planten en bomen.
«
»
06:25 Rintje
Mama kookt vandaag een dag zonder vlees. Het lijkt Rintje heel vies en hij neemt geen hap. Als mama niet kijkt gooit hij zijn eten stiekem weg. Daar trapt mama niet in en ze schept Rintje nog een keer op. Er zit niets anders op dan een hap te nemen.
«
»
06:30 Dinostad
Groente hoeft niets anders te doen dan in de zon liggen, totdat iemand het komt plukken.
«
»
06:35 Pingu in de stad
De chef en de brandweerman strijden om te zien wie het grootste boeket kan bestellen.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje redt de raket van een buurmeisje en stijgt samen met haar naar de hemel om haar oma te bezoeken.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
In het park komen Lou, Ferdinand en Gaspard op voor een vogeltje dat wordt achtervolgd door een kat. Maar als ze de kat verjagen, rent hij een boom in en komt vast te zitten. De kinderen voelen zich nu schuldig, ook al was de kat niet erg aardig.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Als Mae-Mae een prachtige parel vindt, is ze helemaal in de wolken. Maar dan komt er een groot monster dat haar schitterschatje zomaar meeneemt. Dus bouwen de vriendjes een onderzeeër om Beestie achterna te gaan.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Een verdrietig jongetje loopt de winkel in. Zijn teddybeer is stuk. Sameer moet echter eerst een verfklus afmaken. Maar dat vinden Saïd en Anna niet ok. De beer heeft pijn en moet nu beter gemaakt worden. Dan moeten Saïd en Anna zelf aan de slag.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson heeft een geheime doos gemaakt, met daarin spulletjes die voor hem heel belangrijk zijn. Marie wil dolgraag weten wat er in zit, maar Samson wil het niet vertellen. Dat is een geheim. Marie besluit zelf ook een geheime doos te maken.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en zijn beste vrienden Chep en Lilit beleven in het bos allerlei avonturen. Ze beschermen het woud en hebben elk een unieke kracht. Mush-Mush praat met de natuur, Chep heeft een heel goed geheugen en Lilit geeft licht in het donker.
«
»
07:50 Lou
Lou heeft eindelijk het mobiele nummer van haar crush Tristan. Maar ze heeft gewoon de moed niet om hem te bellen. In plaats daarvan besluit ze een muzikale boodschap achter te laten op zijn voicemail. Samen met Mina kiest ze een liedje.
«
»
08:00 Schijtluizen
Sien en Nidal ontdekken het verschil tussen de hazelworm en de gladde slang. En die laatste, die bijt meteen.
«
»
08:10 De Raad van Soekie
De lessen maatschappijleer zijn fel verouderd. De meisjes moeten leren strijken en de jongens mogen de krant lezen. Soekie komt in opstand en wil dat meisjes en jongens als gelijken worden behandeld.
«
»
08:30 Fergie de Kleine Grijze Tractor Gaat Vol Gas
De tractor Fergie raakt gewond als er een grote boom op hem valt. De volgende dag wordt hij wakker als een sportwagen, dus nu moet Gustav ervoor zorgen dat de geest van zijn beste vriend terugkeert naar de magische tractor.
«
»
09:55 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya verveelt zich, dus haalt Oggy zijn favoriete kinderspeelgoed van zolder: een elektrisch treintje. Maar het spel blijkt erg saai te zijn en de kakkerlakken komen langs om de baan op te leuken, wat Piya erg amuseert maar Oggy wanhopig maakt.
«
»
10:00 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya slaapwandelt en maakt 's nachts een puinhoop van het huis. De kakkerlakken genieten van de show. Maar wanneer ze door Oggy worden beschuldigd, blijkt het bewijzen van hun onschuld ingewikkelder dan verwacht.
«
»
10:10 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:15 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:25 De avonturen van kleine pinguïn
Grappige animatiereeks over de avontuurlijke kleine pinguïn Oscar die er alleen op uitgaat om zijn thuiseiland te verkennen in de voetsporen van zijn grote held, de beroemde Sinoe.
«
»
10:30 De avonturen van kleine pinguïn
Grappige animatiereeks over de avontuurlijke kleine pinguïn Oscar die er alleen op uitgaat om zijn thuiseiland te verkennen in de voetsporen van zijn grote held, de beroemde Sinoe.
«
»
10:35 Het betoverde dorp van Pinokkio
Er wordt een feestje gegeven omdat prinses Betilda op bezoek komt. Er mogen alleen prinsen en prinsessen op het feestje komen, maar Pinokkio en Kasimir besluiten toch naar het feest te gaan.
«
»
10:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio komt in de problemen als hij expres de haarkleur van Jodelle en Nettel verandert. Pinokkio wil de twee lastige zusjes die hem en Finny hebben uitgelachen, een lesje leren.
«
»
10:55 Royals Next Door
Stella en haar vrienden staan erop een middernachtelijke reis te voet te maken om de maansverduistering te bekijken.
«
»
11:05 Royals Next Door
Stella moet bakken voor de schoolmarkt, maar de beslissing van koningin Kat om een recept uit het oude koninklijke kookboek te maken, blijkt catastrofaal.
«
»
11:20 Lou
Rood alarm voor Lou en haar moeder: oma heeft aangekondigd dat ze op bezoek komt. En uitgerekend vandaag wil Emma eindelijk haar buurman benaderen.
«
»
11:35 Lou
Lou's oma is op bezoek en kookt ragout van kippenkop met ansjovis. Maar zowel Lou als haar moeder Emma hebben al een eetafspraak en hopen allebei op een romantische avond.
«
»
11:50 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
12:00 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:10 Ket & Doc
Een kind leert omgaan met een slepende ziekte die haar zenuwstelsel aantast met grote gevolgen.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari worden in het spel uitgezonden om een wetenschapster te redden. In een zoektocht naar nieuwe grondstoffen stuitte zij met haar team op een gevaarlijke, eeuwenoude alien. Wie of wat hun tegenstander precies is, is maar de vraag.
«
»
12:50 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:00 Onze natuur
Om te voorzien in zijn eigen voorbestaan heeft de mens zich toegelegd op landbouw. Daarvoor is ruimte nodig, open ruimte waarin gewassen kunnen groeien en vee kan grazen. Maar andere diersoorten hebben deze rijke oases ook ontdekt.
«
»
13:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Onbedoeld prikt Piya Kevins ballon door. Ze staat op het punt hem terug te geven en zichzelf aan te geven. Maar Oggy is te bang voor een confrontatie met Bob. Zeer beschermend neemt Oggy het heft in eigen handen.
«
»
13:30 Madison - een supersnelle vriendschap
Voor Madison betekent wielrennen alles en als ze ongewild haar wielerzadel moet ruilen voor een mountainbike, gaat het dan ook mis. Met de hulp van haar vrienden ontdekt ze echter nieuwe doelen.
«
»
14:55 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Volgens de legende komt een maankat op een nacht met volle maan naar beneden om een peperkoek te ruilen voor een mooie tekening. Maar als de kat niet komt, wordt Piya depressief en stopt met tekenen. Om haar hoop te geven, vermomt Oggy zich.
«
»
15:00 Rox
De veiligheidsdiensten hebben een dreigbrief ontvangen. De schrijver eist tien miljoen euro, en anders blaast hij de stuwdam op. De overheid heeft de stuwdam gesloten en onderzocht, maar de kolonel vertrouwt het niet. Team Rox gaat op onderzoek uit.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
De Burgemeester heeft zich verkleed in een koepak dat hij geleend heeft van de brandweercommandant. Hij krijgt het niet meer los, de rits zit vast. En de Burgemeester moet nog naar de afgevaardigde.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en zijn beste vrienden Chep en Lilit beleven in het bos allerlei avonturen. Ze beschermen het woud en hebben elk een unieke kracht. Mush-Mush praat met de natuur, Chep heeft een heel goed geheugen en Lilit geeft licht in het donker.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Mr Magoo is een vriendelijke man die vaak per ongeluk in de problemen komt maar altijd graag anderen helpt. Door zijn gebrek aan een bril veroorzaakt hij echter voortdurend rampen.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Mr Magoo is een vriendelijke man die vaak per ongeluk in de problemen komt maar altijd graag anderen helpt. Door zijn gebrek aan een bril veroorzaakt hij echter voortdurend rampen.
«
»
16:00 Imago
De kinderen worden gestraft door Shiqq, die hen heeft gedwongen de Scaravane schoon te maken.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya besluit zich te vermaken door haar oom te imiteren. Oggy vindt dit natuurlijk erg schattig. Vervolgens helpt hij het jonge olifantje om een voorbeeldig katje te worden.
«
»
16:30 Lena & Benedict
Na een faliekant mislukte presentatie op school, krijgt Lena van Juf Carola nog een kans. Ze moet verplicht naar het museum om vervolgens een spreekbeurt te houden. Dante en Benedict gaan ook mee.
«
»
17:00 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:45 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Omdat Oggy de kakkerlakken te hard heeft gestraft, besluit Piya bij hen in de luchtkanalen te gaan wonen. Ze realiseert zich al snel dat dit geen makkelijke situatie is voor een olifant.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:00 Schijtluizen
Sien heeft een lekker hapje voor Aaron: een alledaagse pad. Wat gebeurt er als je er aan likt?
«
»
18:10 Nachtwacht
Een wezen zint op wraak nadat ze decennia geleden werd opgesloten in een diepe duisternis. Intussen bereidt de Nachtwacht zich voor op een speciaal moment. Vega mag namelijk na 77 jaar weer voor een dag uit het boek.
«
»
18:35 De Hoppers
Er is een nieuwe hype op school: skaten. Daria vindt skaten stom en wil er niks mee te maken hebben. Tot ze ontdekt dat ook Olivia meedoet en hierdoor plots heel populair is. Daria is vastbesloten om Olivia te overtreffen en wil nu ook leren skaten.
«
»
18:55 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy en de bende gaan kamperen in het bos en raken verdwaald in de wildernis. Als Oggy hen uit deze puinhoop probeert te halen, maakt hij het alleen maar erger. Hij en Piya worden langzaam wilder, tot groot genoegen van de kakkerlakken.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Olly wil niet meer stappen, want dat is supersaai. Hij laat zijn oog vallen op een rode scooter van het merk Poema. Maar die is veel te duur.
«
»
19:25 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste dierenclips laat zien.
«
»
19:30 Zotte dieren
Ontmoet een hamster die van groente houdt en een kat die een lesje leert door veel te veel te eten.
«
»
19:40 Jenny
Jenny's familie krijgt bezoek van een massagetherapeut. Het is een kostbaar moment voor Jenny en Filou, maar vandaag staat Jenny erop dat haar vader er ook van profiteert; ze vindt hem te bezorgd en dat baart haar zorgen.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De tien deelnemers moeten zo snel mogelijk een mozaïekpuzzel maken met de stukken die voor hen klaarliggen. De juiste oplossing hangt aan de onderkant van hun tafeltje geplakt, voor wie dat wil.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers