TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 Blind getrouwd: Australië
Alle stellen zijn uitgenodigd voor de derde verbintenisceremonie. Eén koppel moet het experiment verlaten na een ontmoeting met de ouders. Melissa moet haar verlatingsangst onder ogen zien.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Renovate Don't Relocate
Een mevrouw die in Camden woont heeft haar twee slaapkamer appartement 25 jaar geleden gekocht. Nu roept ze de hulp van Sarah in om de gevolgen van een rampzalig verlopen verbouwing aan haar woonkamer ongedaan te maken.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:30 Achter gesloten deuren
Marieke loopt al jaren rond met het feit dat haar dochter niet legaal is geadopteerd. Nu Christina naar haar geboorteland wil, zal Marieke dit haar dochter en man Gerard moeten vertellen.
«
»
14:20 Renovate Don't Relocate
Een gezin uit Surrey moet eigenlijk hun huis gaan renoveren, maar daar heeft deze familie totaal geen zin in. Ze roepen de hulp van Sarah Beeny in om een mooi nieuw ontwerp te bedenken.
«
»
15:10 Blind getrouwd: Australië
De nieuwe koppels gaan samenwonen om elkaar beter te leren kennen. De andere koppels hebben een ontmoeting met hun families van wie zij feedback krijgen.
«
»
16:25 Achter gesloten deuren
Sjoerd heeft een relatie met de keurige Merel, maar dan duikt zijn ex Dana op. Dana en Sjoerd kennen elkaar uit de tijd dat Sjoerd zijn geld verdiende op een wijze die hij niet kwijt wil aan Merel. Hij was porno acteur en ook nog verslaafd aan drugs.
«
»
17:15 MasterChef Australië
De chefs proberen indruk te maken op de jury door eenvoudige ontbijtgranen te verheffen tot nostalgische klassiekers. Drie van hen zullen naar de eliminatieronde gestuurd worden.
«
»
18:15 Pech Onderweg
Het reilen en zeilen van een aantal Vlaamse wegenwachters. Van De Panne tot Maaseik zijn zij de rijdende engelen die trouwe vierwielers te hulp schieten bij pech. Deze bonte bende van autotechniekers weet nooit wat hen te wachten staat.
«
»
19:15 Home and Away
Bree en Remi praten over zijn beslissing om de tour van Lyrik te annuleren. Kahu biecht eindelijk de waarheid over zijn financiële problemen op aan Tane. Theo en Kirby krijgen ruzie.
«
»
19:45 Moordenaars Open & Bloot
Vastgoedmagnaat Andrew Kissel wordt vermoord in zijn villa. De lijst met verdachten is lang. Mecanicien Ed Postma wordt dood aangetroffen op een parkeerplaats van een winkelketen.
«
»
20:35 Help, Mijn Man Is Klusser
John en de klussers zijn in Zandvoort, waar Ludy en Jeroen al twee jaar in een bouwval wonen. De kinderen hebben geen eigen kamer en het hele gezin leeft uit koffers. Volgens Ludy heeft Jeroen last van klusfaalangst.
«
»
21:55 Gestrand op Honeymoon Island
Het liefdesavontuur begint zijn tol te eisen. Junie zit er helemaal door en voert een emotioneel gesprek met Kenny. Josephine-Charlotte kampt met heimwee en lichamelijke vermoeidheid.
«
»
23:05 Alert: Missing Persons Unit
Wanneer een bruid op haar trouwdag verdwijnt, komen Mike en Kemi te weten dat de vrouw een bedrieglijk leven leidde.
«
»
00:05 Extreme Love Stories
Vlad en Sky houden hun relatie spannend met magische rituelen. De wereld van de BDSM kent geen geheimen voor de 68-jarige Sherrie en Chloe houdt ervan om haar vriendin Andrea te voeden.
«
»
01:00 Moordenaars Open & Bloot
Vastgoedmagnaat Andrew Kissel wordt vermoord in zijn villa. De lijst met verdachten is lang. Mecanicien Ed Postma wordt dood aangetroffen op een parkeerplaats van een winkelketen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers