TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Dickensian
Een potentiële rivaal in Satis House is voor Compeyson reden tot bezorgdheid. Als een dronken grap gevaarlijk uitpakt, realiseert Arthur zich hoe ver Compeyson bereid is te gaan om zijn doel te bereiken.
«
»
02:40 Dickensian
Arthur is moed aan het verzamelen om Matthew Pocket in vertrouwen te nemen, voordat Compeyson zijn plan voortzet om Satis House van zijn rivaal af te pakken. Inspecteur Bucket krijgt Edward Barbary in het vizier.
«
»
03:10 Ghosts
Door een persoonlijk kerstgeschenk van Alison begint Pat aan zijn eigen identiteit te twijfelen. De geesten willen Alison verrassen met een kerstcadeau, en eerste kerstdag verloopt voor Mike en Alison anders dan gepland.
«
»
03:45 The Castaways
Erin raakt verder verstrikt in een gevaarlijk complot dat ze niet begrijpt en brengt zichzelf in gevaar in de hoop dichter bij de verblijfplaats van haar zus te komen.
«
»
04:35 Miss Scarlet and the Duke
Eliza is de eigenaar van het detectivebureau, maar ze ondervindt obstakels doordat ze een vrouw is.
«
»
05:25 Ghosts
Na het verlies van hun B&B-activiteiten wil Mike met Alison hun financiële situatie bespreken. Maar Alison is drukker met het nemen van wraak op de geesten vanwege 1 april.
«
»
06:00 Ghosts
Het geluk lacht Mike en Alison toe als er een tv-producent langskomt die op zoek is naar een oud huis voor de opnames van een kostuumdrama. Maar om betaald te krijgen moet Alison er wel voor zorgen dat de shoot probleemloos verloopt.
«
»
06:30 All Creatures Great and Small
Op de radio wordt bekendgemaakt dat Engeland op de rand van oorlog staat. Terwijl iedereen in Skeldale House gedwongen wordt na te denken over wat belangrijk is in het leven, ontdekt James een geval van tuberculose in Heston Grange.
«
»
07:20 Father Brown
De spanning stijgt tot dodelijk niveau wanneer een groep optredende anarchisten aankomt in Kembleford.
«
»
08:05 Death in Paradise
De eigenares van een kapsalon wordt voor de ogen van haar gezin vermoord, maar niemand zag wat er precies gebeurde.
«
»
09:00 Midsomer Murders
Barnaby krijgt een moeilijke opdracht: hij moet de moord oplossen op een jonge kunstenares die vermoord werd volgens een modus operandi die beschreven staat in een roman van een bekende schrijver.
«
»
09:50 Midsomer Murders
Barnaby krijgt een moeilijke opdracht: hij moet de moord oplossen op een jonge kunstenares die vermoord werd volgens een modus operandi die beschreven staat in een roman van een bekende schrijver.
«
»
10:35 Hope Street
Wanneer er kostbare wedstrijdduiven worden gestolen, kampt Marlene met een probleem; ze is namelijk allergisch voor vogels. Dit betekent dat Al en Callum de diefstal moeten onderzoeken.
«
»
11:20 Death in Paradise
De leider van een spirituele retraite wordt gewurgd aangetroffen. Alle verdachten zaten in een meditatiecirkel ten tijde van de moord.
«
»
12:15 Death in Paradise
Een passagier gaat aan boord van een vlucht naar Dominica, om vervolgens doodgeschoten te worden aangetroffen op Saint Marie grond. De piloot en stewardess ontkennen het slachtoffer ooit in hun vliegtuig te hebben gezien, wat argwaan wekt.
«
»
13:15 Mrs Sidhu Investigates
Boksliefhebber Tez is opgetogen wanneer Mrs. Sidhu een cateringklus krijgt bij een groot boksevenement. Maar als een van de boksers wordt ontvoerd voor losgeld, kan ze het niet laten om op onderzoek te gaan.
«
»
14:00 Call the Midwife
Juffrouw Higgins ontvangt een onverwachte bezoeker. Zuster Monica laat de gemoederen hoog oplopen.
«
»
15:10 Father Brown
Tijdens het jaarlijkse uitstapje van de Kembleford Ramblers wordt de lokale Lord gewurgd aangetroffen. Mallory en Goodfellow besluiten zich aan te sluiten bij enkele lokale wandelaars om de moord op te lossen.
«
»
16:05 Midsomer Murders
De naam van Tommy Hicks van het Midsomer vrijwilligerskorps wordt toegevoegd aan het oorlogsmonument in Midsomer Parva. Een door drank aangewakkerd schijnproces van de gepensioneerde kolonel Henry Hammond leidt tot een moord.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Barnaby ontfutselt Bella Hammond een schokkende onthulling. Martin Chadwick bekent dat in een geheim codicil bij Duggie's testament is vastgelegd dat North Meadow na Bella's dood aan de familie Hicks wordt nagelaten.
«
»
18:00 Death in Paradise
Een blinde actrice is de enige getuige van de moord op haar echtgenoot. Men vraagt zich echter af of ze wel te vertrouwen is.
«
»
19:00 All Creatures Great and Small
Het is Kerstmis en Siegfried moet beslissen of hij Tristan wil beschermen ten koste van het welzijn van River. Mevrouw Hall realiseert zich dat ze haar gevoelens voor Gerald onder ogen moet zien.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Een telefonist die tevens amateurspeurder is, hoort via de telefoonlijn dat een vrouw gewurgd wordt.
«
»
21:00 Beyond Paradise
Humphrey en Esther gaan naar de Shipton Abbott Players voor een repetitie van een moordmysterie.
«
»
22:10 Mrs Sidhu Investigates
Boksliefhebber Tez is opgetogen wanneer Mrs. Sidhu een cateringklus krijgt bij een groot boksevenement. Maar als een van de boksers wordt ontvoerd voor losgeld, kan ze het niet laten om op onderzoek te gaan.
«
»
23:05 Silent Witness
Het is kerstochtend en Nikki wacht op een telefoontje van Matt, die terug is in Amerika. In plaats daarvan krijgt ze een telefonische melding waarin het team wordt opgeroepen. Ze moeten een moord op een familie onderzoeken.
«
»
00:05 DCI Banks
Annie Cabbot onderzoekt de moord op Lucy Payne, een verlamde vrouw in een rolstoel die met doorgesneden keel is aangetroffen op de heide.
«
»
00:50 DCI Banks
De zaak wordt persoonlijk voor Banks en het team als Kevin Templeton het tweede slachtoffer van de moordzaak wordt. Voor Banks komt het onderzoek naar de moord op Hayley Daniels daarmee weer terug bij af.
«
»
01:35 Beyond Paradise
Humphrey en Esther gaan naar de Shipton Abbott Players voor een repetitie van een moordmysterie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers