TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:25 Conquistadors: The Rise and Fall
Na het succes van Hernán Cortés bij de Azteken, zet conquistador Francisco Pizarro zijn zinnen op de verovering van de grootste beschaving in Amerika, die van de Inca's.
«
»
18:10 Kinderen van de migratie
De meeste arbeidsmigranten waren nooit van plan in België te blijven. Ze deden alles om zoveel mogelijk geld te sparen en terug te kunnen keren. Deze aflevering vertelt over onverwachte veranderingen die ertoe leiden dat België toch hun thuis blijft.
«
»
19:00 De ideale wereld
Ella Leyers surft op de deiningen van de actualiteit om een stapje dichter bij 'De Ideale Wereld' te komen. Ze loodst de kijker elke week van maandag tot en met donderdag kundig door het brandende en minder brandende nieuws.
«
»
19:35 The Office
Michael schokt Pam en Jim wanneer hij de identiteit van zijn nieuwe vriendin onthult. Dwight biedt Jim een vreemd zoenoffer aan.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 Putin and the West
In aanloop naar invasie van de Oekraïne wordt Poetin brutaler en laat hij een tegenstander vergiftigen in Engeland. In een exclusief interview vertelt Zelensky over zijn enige ontmoeting met Poetin.
«
»
21:40 Extra Time
Voetbaltalkshow waarin Filip Joos met de hulp van verschillende spraakmakende gasten de vinger aan de pols houdt van de voetbalactualiteit. Met samenvattingen, achtergronden en vaste rubrieken.
«
»
22:40 De ideale wereld
Gast: Jacotte Brokken.
«
»
23:20 The Sex Traffickers
Een geheime politie-eenheid krijgt een anonieme tip over een georganiseerde misdaadbende die vrouwen vanuit Brazilië naar het Verenigd Koninkrijk smokkelt. De eenheid haalt alles uit de kast om de bende in kaart te brengen en hun leider op te pakken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers