TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Klus beweert dat hij de grootste kabouter van het dorp is. Plop gelooft hem niet, dus stelt hij voor om iedereen op te meten. De grootste kabouter wordt beloond met vijf koeken.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Klus heeft een glijbaan geknutseld en geeft een demonstratie aan zijn kaboutervriendjes. De glijbaan gaat alleen een beetje langzaam en omdat hij zeer snel naar beneden wil, smeert hij zeep op de glijbaan.
«
»
06:10 Kabouter Plop
De kabouters hebben samen een windmolen gebouwd. Omdat er zelfs geen briesje staat, weigeren de wieken dienst. Klus wil de molen toch aan de praat krijgen en besluit zelf wind te maken.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Klus ziet in een boom een grote sappige appel hangen. Hij wil de vrucht plukken en haalt meteen een grote ladder. Terwijl hij naar boven zal klimmen, moet Lui beneden de ladder vasthouden.
«
»
06:20 Flin & Flo
Flin schildert een draak, maar weet niet goed welke kleur hij die moet geven. Er bestaan namelijk zoveel draken in zoveel verschillende kleuren. Flo vertelt over Chroma de Kameleondraak, de draak die alle kleuren van de regenboog kan aannemen.
«
»
06:30 Flin & Flo
Flo moet afwassen. Hij vraagt hulp aan Flin, maar die heeft zoals altijd geen zin. Hij wil veel liever gaan vissen. Dat kan, maar pas na de afwas. Flin moppert, hij wil vissen. Flo probeert hem op andere gedachten te brengen en vertelt over Orinoco.
«
»
06:40 Heidi
De grotere kinderen in de klas moeten een toets maken. Peter heeft hard gestudeerd, maar op de ochtend van de toets blijken de geiten verdwenen te zijn en moet hij die gaan zoeken.
«
»
07:00 De Wereld Van K3
De meiden van K3 nemen kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De meiden laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook heel handig zijn.
«
»
07:15 VLOGLAB Secrets #Stories
Deze jeugdserie volgt de vloggers van de Vloglabband. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
07:40 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:05 Kattenoog: Het geheim van de griezelclub
Max gelooft niets van de zogenaamde ontvoering van Daphne, maar Boris vreest dat Daphne echt in gevaar is. Leen komt verward terug van de missie. Ze vertelt Robin wat er gebeurd is.
«
»
08:15 Kattenoog: Het geheim van de griezelclub
Robin vindt een verdacht briefje bij haar thuis en vreest dat haar moeder in gevaar is. Leen realiseert zich dat zij en Sol Olivia niet kunnen overwinnen. Er worden drie nieuwe leden toegelaten tot de club.
«
»
08:25 Trolls: The Beat Goes On!
Poppy en Knoest werken samen om in Troldorp een speels mysterie op te lossen. Een wonderlijk dansfeest krijgt onverwacht bezoek van een aantal bijzondere gasten.
«
»
08:45 Super Monsters
Deze keer gaat het over de supermonsters die samen een groot Blue Moon-feest vieren. Iedereen moet zijn steentje bijdragen om ze voor te bereiden. Katya besluit een slag te slaan. Hiervoor heeft ze fruit nodig.
«
»
08:55 Super Monsters
Dit keer gaat het over Zoe, die verdrietig is omdat ze onbedoeld haar röntgenzicht gebruikt. Dit gebeurt vooral als ze van streek is. Op zulke momenten onthult ze haar geheimen aan de andere monsterkinderen.
«
»
09:10 De Sterrenstudio
Deze keer stelen maar liefst zes stoere meiden de show in De Sterrenstudio. Sterzangeressen Nooni en Mathilde laten hun nachtegaalstemmetjes horen en BFF's Céleste, Lore, Laure en Yanaika nemen ons mee naar de disco.
«
»
09:35 De keuken van Sofie
Sofie bereidt gebakken pijlinktvis met udon noedels, komkommer en Romeinse sla.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Tineke onderbreken een alcoholcontrole voor een dringende interventie. Maar bij hun terugkeer wacht hen een onaangename verrassing. Een oogverblindende schoonheid vraagt Robin en Tom om hulp omdat ze met haar auto panne heeft.
«
»
12:25 Milo
Robyn en Milo geven een afscheidsconcert voor Robyns nichtje. Robyn is teleurgesteld.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Jelle wordt door Amélie voor een keuze gesteld. Brigitte confronteert Lars met de ontdekking die ze heeft gedaan in het bureau van Véronique.
«
»
14:10 Wittekerke
Belle is aangerand door haar vader en Sneyers slaat de man in het café neer. Ondertussen onderzoeken Max en Caro de zaak en nemen ze Thijs in voorhechtenis.
«
»
15:05 The Good Doctor
Dr. Marcus Andrews haalt dr. Neil Melendez om te helpen bij een gevoelige operatie. Dr. Shaun besluit op reis te gaan met Lea.
«
»
16:00 Superstore
Wanneer een aantal kleine bedrijven zich vestigen in Cloud 9, probeert Glenn zijn vrouw te helpen haar borduurwerk te verkopen. Jonah is bezorgd dat hij zijn werknemers teveel onder druk zet.
«
»
16:20 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:35 Code van Coppens
Tine Embrechts en haar zoon Oski nemen het op tegen wetenschappers Henk Rijckaert en Jeroen Baert. Staf en Mathias sturen hen naar Mathi's Travel Agency, een uniek reisbureau waar je proeven van je reis heel letterlijk mag nemen.
«
»
17:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Lotte ontmoeten de 9-jarige Wilma die op zoek is naar andere ouders. Ze ontdekken dat er binnen Wilma's gezin een en ander misloopt. Als hij een markering aantreft op zijn brievenbus vreest Stafke dat dievenbendes het op hem gemunt hebben.
«
»
18:20 Het echte leven in de ZOO
Wat er in de ZOO op het menu komt, hangt af van de specifieke behoeften en levensstijl van elk dier. De leeuwenkoningen zijn Nestor, Whisker en Xesar. Tijdens voedermomenten wordt duidelijk dat de samenstelling van de groep voor problemen kan zorgen.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Joris merkt dat Lars treurt om Stefanie. De situatie valt ook Stefanie zwaarder dan gedacht. Zjef wil dat Cédric stopt met het combineren van twee jobs.
«
»
20:40 The Voice van Vlaanderen
Na de spannende Blind Auditions zijn de teams gevormd en is het tijd voor de grote liveshows.
«
»
23:00 Gestrand op Honeymoon Island
De koppels mogen hun onbewoond eiland verlaten voor een trip. Op een van de onbewoonde eilanden wordt de gele vlag gehesen. De vraag is of een sessie relatietherapie het tij daar nog kan doen keren.
«
»
00:20 Familie
Joris merkt dat Lars treurt om Stefanie. De situatie valt ook Stefanie zwaarder dan gedacht. Zjef wil dat Cédric stopt met het combineren van twee jobs.
«
»
00:50 The Good Doctor
Dr. Marcus Andrews haalt dr. Neil Melendez om te helpen bij een gevoelige operatie. Dr. Shaun besluit op reis te gaan met Lea.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers