TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Er is een Inuit-disco en een magisch behang met kwallen erop. Boekenjongen maakt een achtbaan.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje bevindt zich in het Wilde Westen, waar hij een zeer vriendelijke, jonge cowboy ontmoet. De rest van de bende is helaas niet zo hartelijk. Stoppeltje wil graag deel uitmaken van de groep, maar de leider is niet geïnteresseerd.
«
»
06:15 Sarah danst
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met DJ Sokpop danst ze op de leukste beats.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje heeft lekker gekookt. Ze heeft patatjes en worteltjes klaargemaakt, maar Frits en Frats hebben daar geen zin in. Gelukkig staat er een kameraadje klaar om Kaatje te helpen.
«
»
06:25 Rintje
Rintje, Tobias en Henriette spelen tv'tje. Ze mogen alleen geen kabaal maken want mama moet een stukje schrijven voor de krant. Henriette besluit dat ze het weer gaat presenteren, want dat is lekker saai en rustig.
«
»
06:30 Dinostad
Een mysterie houdt Ricky 's nachts wakker. Hij vraagt zich af waarom papa Saur wel een snor kan laten groeien, terwijl hij, Tyra en mama dat niet kunnen. Ricky besluit er alles aan te doen om papa's geheime snorgroeitruc te ontrafelen.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Tijdens een stroomstoring komen Pingu en zijn zusje Pinga erachter dat hun buurman zelf elektriciteit kan opwekken. Ze willen weten hoe het werkt bij een volgende storing.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje leert Dion een truc om toch dingen uit de winkel van dichtbij te bekijken zonder ze aan te raken, want van zijn vader moet hij overal afblijven.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
In het park, terwijl Simon en Ferdinand ruziën over wie de fietsrace heeft gewonnen, onderbreekt Gaspard hen om een knikker te laten zien. Hij vond hem naast een grote rots en weet zeker dat er nog veel meer onder liggen.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Mae-Mae heeft een nieuwe bandtent geregeld om haar grote droom, optreden op een echt podium, uit te laten komen. Maar ze is zo enthousiast dat ze niet goed meer luistert naar anderen.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Zonia praat in de winkel met een klant met een witte poedel. Saïd en Anna grappen dat de hond op een sneeuwhond lijkt. Dat brengt ze op een idee: ze gaan proberen om het zo koud mogelijk te krijgen.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie komen net terug van de speeltuin. Samson is uit de schommel gevallen en nu heeft hij overal pijn. Overal waar hij met zijn pootje voelt, doet het pijn. Marie onderzoekt Samson grondig en ontdekt dan wat er aan de hand is.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu bevinden zich in de woestijn. Hier vinden ze een magische lamp die hun wensen kan vervullen, maar ook onverwachte bijwerkingen heeft.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en zijn beste vrienden Chep en Lilit beleven in het bos allerlei avonturen. Ze beschermen het woud en hebben elk een unieke kracht. Mush-Mush praat met de natuur, Chep heeft een heel goed geheugen en Lilit geeft licht in het donker.
«
»
07:50 Lou
Lou's moeder Emma boekt geen vooruitgang met haar nieuwe roman en is navenant depressief. Het is dus hoog tijd dat Lou haar gedachten verandert. En hoe kan ze dat beter doen dan Emma te koppelen aan haar nieuwe buurman Richard?
«
»
08:00 Schijtluizen
Sien en Thomas wagen zich in de buurt van de eikenprocessierups, een piepklein rupsje waar veel mensen bang van zijn. Maar wat doet dat nu eigenlijk?
«
»
08:10 De Raad van Soekie
De verkiezingsstrijd wordt hard gespeeld. Pedro hackt het digitale dagboek van Soekie. Hij zoekt zaken die ze fout heeft gedaan in het verleden. Die wil hij naar buiten brengen om haar imago te schaden. Soekie weigert om hetzelfde te doen met Pedro.
«
»
08:30 Pim & Pom: het grote avontuur
De katten Pim en Pom zijn elkaars beste vrienden en wonen bij hun baasje de Vrouw. Twee nichtjes nemen ze mee naar het park en willen de katten houden. Pim en Pom ontsnappen en moeten de weg naar huis terugvinden.
«
»
09:40 De Smurfen nieuw
Moppersmurf en Bolle Gijs zijn allebei ongelukkig. Ze worden vrienden om hun verdriet te delen.
«
»
09:55 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
De coole kat Oggy en de speelse olifant Piya beleven gekke avonturen, terwijl kakkerlakken al hun plezier proberen te verpesten.
«
»
10:00 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
De coole kat Oggy en de speelse olifant Piya beleven gekke avonturen, terwijl kakkerlakken al hun plezier proberen te verpesten.
«
»
10:10 Tok Tok
Serena, de mooie hinde, is dol op vechten. Ze mag de inwoners echter niet bang maken.
«
»
10:15 Tok Tok
Door de onophoudelijke plagerijen heeft Alfie een complex over zijn snavel en verbergt hij die.
«
»
10:25 De avonturen van kleine pinguïn
Grappige animatiereeks over de avontuurlijke kleine pinguïn Oscar die er alleen op uitgaat om zijn thuiseiland te verkennen in de voetsporen van zijn grote held, de beroemde Sinoe.
«
»
10:30 De avonturen van kleine pinguïn
Grappige animatiereeks over de avontuurlijke kleine pinguïn Oscar die er alleen op uitgaat om zijn thuiseiland te verkennen in de voetsporen van zijn grote held, de beroemde Sinoe.
«
»
10:35 Het betoverde dorp van Pinokkio
Als Kasimir en Pinokkio een verlaten hut vinden, weten ze niet dat die eigenlijk van een enge heks is. Als ze maar niet betrapt worden..
«
»
10:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Kasimir en Pinokkio moeten bewijzen dat ze niet bang zijn voor een uil. Daarvoor moeten ze diep het duistere bos in.
«
»
10:55 Royals Next Door
Het is breng-je-huisdier-naar-school dag, en Stella brengt Mr Pee mee. Maar tot Stella's schrik is het niet gemakkelijk om te doen alsof het een normale schildpad is als er edel bloed door de aderen stroomt.
«
»
11:05 Royals Next Door
Bij Mia en Maja besluit Stella een haarverf te proberen die geen effect heeft op het haar van haar vriendinnen, maar het hare half zwart maakt. Toevallig is het ook de dag dat de Royals hun jaarlijkse portret moeten laten maken.
«
»
11:20 Lou
Sinds Lou zich weer eens verslapen heeft en Mina een eeuwigheid op haar heeft moeten wachten, is er radiostilte tussen de twee beste vriendinnen. Maar dan ontmoet Lou voor het eerst haar crush Tristan en wisselt een paar woorden met hem.
«
»
11:35 Lou
Wanneer pizzeria-eigenaar Gino ontdekt dat Richard een oogje heeft op Lou's moeder Emma, wil hij de man beter leren kennen om er zeker van te zijn dat Richard het echt meent.
«
»
11:50 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
12:00 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:05 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Terwijl Piya in het kleine zwembad met de kakkerlakken speelt, blaast Bob een enorm zwembad op voor Kevin. Oggy is beledigd. De kat en de hond beginnen een absurde wedstrijd om te zien wie de hoogste duikplank kan bouwen.
«
»
12:10 Ket & Doc
Wanneer Fien ontdekt dat haar zus Hannah wordt bedreigd door een gemene krokodil die haar heel mager en ziek maakt, staat de wereld op zijn kop. Samen met hun ouders proberen Fien en Hannah de krokodil te verslaan.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari reizen in deze game naar Xeria, een planeet die is gekoloniseerd door professor Stevenson. Maar de professor is gek geworden en wil met een raket de Insanis-bloem naar de aarde sturen.
«
»
12:50 Helden
De Helden houden een wedstrijdje om de grootste zeepbel te blazen, doen een waterparcours en bouwen een echte boomhut.
«
»
13:00 Onze natuur
Alvorens een scheut hout kan worden, is er tijd nodig. Met voldoende tijd en rust groeien bomen tot echte reuzen, zelfs tot een bos. De Belgische bossen zijn allemaal aangeplant en relatief jong.
«
»
13:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Onbedoeld hebben Piya en de kakkerlakken Oggy's geliefde boom omgehakt. Piya moet manieren vinden om Oggy thuis te houden terwijl de kakkerlakken deze grote fout proberen te herstellen.
«
»
13:30 De mooiste sprookjes
Helene, een lief en hardwerkend meisje, en een prins raken verliefd op elkaar. De boze stiefmoeder van Helene wil daar een stokje voor steken, maar de goede fee Cleo schiet te hulp. De vraag is of het nog goed komt tussen Helene en haar prins.
«
»
14:30 De Smurfen nieuw
Knutselsmurf vindt een tijdmachine uit. Hij belandt samen met Smurfbloesem in de prehistorie.
«
»
14:45 De Smurfen nieuw
Smurfbloesem en Knutselsmurf worden gevangen genomen door prehistorische Smurfen.
«
»
15:00 Rox
Er gebeuren vreemde ongelukken in het stuntteam van Dave en de zoon van de oprichter. Xavier gaat undercover om de sabotage te onderzoeken en ontdekt dat de zoon jaloers is op Dave, omdat hij hem overtreft.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Florentine bakt koekjes. Samson en Marie vinden ze slecht, maar dat durven ze niet te zeggen om Florentine niet te schofferen. Florentine blijft er bakken.
«
»
15:30 Molang
Molang en Piu Piu bestellen een robot die alles kan, maar ze beseffen niet dat hij ook te veel doet.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en zijn beste vrienden Chep en Lilit beleven in het bos allerlei avonturen. Ze beschermen het woud en hebben elk een unieke kracht. Mush-Mush praat met de natuur, Chep heeft een heel goed geheugen en Lilit geeft licht in het donker.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Mr Magoo is een vriendelijke man die vaak per ongeluk in de problemen komt maar altijd graag anderen helpt. Door zijn gebrek aan een bril veroorzaakt hij echter voortdurend rampen.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Mr Magoo is een vriendelijke man die vaak per ongeluk in de problemen komt maar altijd graag anderen helpt. Door zijn gebrek aan een bril veroorzaakt hij echter voortdurend rampen.
«
»
16:00 Imago
Tijdens een tussenstop midden in de woestijn ontmoeten de helden de sinistere Ghoula en haar bende. Bij het zien van Azrohk de Flamboyante kan Ghoula maar aan één ding denken: hem gevangen nemen.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Bezorgd over Piya's vertrek, neemt Oggy foto's van haar om herinneringen aan haar te bewaren.
«
»
16:30 Lena & Benedict
Een verliefde Benedict wil indruk maken op buurvrouw Jenny. Hij nodigt haar uit voor een etentje. Lena helpt hem en samen gaan ze naar de kapper zodat Benedict er straks goed uitziet.
«
»
17:00 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:45 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Geërgerd dat Oggy haar ziet als een aardig, rustig meisje, probeert Piya hem te bewijzen dat ze heel ondeugend kan zijn. Helaas worden al haar pogingen als schattig en onschuldig gezien.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:00 Schijtluizen
Sien en Aaron gaan op bezoek bij het nest van de rode bosmier, waar duizenden mieren klaarzitten om hem eens goed te bijten.
«
»
18:10 Nachtwacht
Op de plaatselijke rommelmarkt voelt Sacha zich aangetrokken tot een mysterieus masker. Ze ontdekt al snel dat het masker speciale krachten heeft, maar het masker krijgt steeds meer een duistere invloed op haar.
«
»
18:35 De Hoppers
De kinderen willen directrice Dezeure verslaan.
«
»
18:55 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
De coole kat Oggy en de speelse olifant Piya beleven gekke avonturen, terwijl kakkerlakken al hun plezier proberen te verpesten.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Said, Mike en Shoana proberen via de radio tickets te winnen voor een uitverkocht concert, maar het is Olly die de tickets per ongeluk binnenrijft. Hij heeft er twee. Er kan dus nog één iemand mee.
«
»
19:25 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste (huis)dierenclips laat zien.
«
»
19:30 Zotte dieren
Ontmoet een corgi puppy met een ongebruikelijke blaf en bekijk de finale van het kitty verspringen.
«
»
19:40 Jenny
Sinds Charles' bezoek heeft Jenny niets meer van hem gehoord. Terwijl haar vrienden haar proberen op te beuren, ontdekt Blue dat Jenny niet de Draak is die ze beweert te zijn. Blue voelt zich verraden.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
In het midden van de hal staat een hoge muur. Op niet aangekondigde momenten worden er glibberige waterwigglers gegooid. De elf deelnemers moeten er zo snel mogelijk eentje kunnen vangen.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers