TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:20 How To Be Young
Margriet ontmoet de 23-jarige Ilay, die misbruikt is door haar baas en nu een rechtszaak tegen hem wil beginnen. En het schokkende verhaal van Mutlu. Toen zij negentien was, deed ze mee aan Turkey's got Talent en werd door het hoofd geschoten.
«
»
18:00 Het digitale dilemma
De convergentie tussen mens en machine is onomkeerbaar geworden. Wanneer komen de robots of zijn ze hier al? Pakken ze al onze banen af of laten ze alleen rotbaantjes over? Gaan mens en machine samen aan de toekomst werken of gaan ze ons vervangen?
«
»
18:55 De ideale wereld
Gast: Jacotte Brokken.
«
»
19:35 The Office
Dwight en Andy overtuigen Michael ervan dat een hardnekkige verzekeringsagent lid is van de maffia. Kevin neemt het kantoor van Jim over terwijl hij weg is.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 Conjoined Twins
Om Nick en Chelsea te helpen bij de beslissing om hun Siamese tweeling al dan niet te scheiden, ontmoeten ze de tweeling Carmen en Lupita, twintig jaar oud, die niet gescheiden kan worden. Zo kunnen ze ontdekken hoe zij leven.
«
»
21:25 Madres paralelas
Janis en Ana ontmoeten elkaar in een ziekenhuiskamer waar ze beide gaan bevallen. Ze zijn allebei alleenstaand en raakten per ongeluk zwanger. De twee vrouwen vormen een sterke band met elkaar terwijl ze de confrontatie met het moederschap aangaan.
«
»
23:25 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers