TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 Blind getrouwd: Australië
De nieuwe koppels komen voor het eerst bij elkaar voor een etentje en er vindt een onverwacht vertrek plaats. Bryce en Melissa zorgen voor het nodige drama. Joanna eist antwoorden van James.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Renovate Don't Relocate
Een gescheiden moeder met twee kinderen heeft twintig jaar geleden haar droomhuis gekocht in het oosten van Sussex. Ze heeft niet veel geld maar wil de kamers op de bovenverdieping een upgrade geven zodat er een huurder in kan trekken.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:25 Achter gesloten deuren
Paul is invalide na een ruzie met zijn ex Bianca. Hij viel van de trap en weet niks meer. Bianca zorgt voor hem en ze gaan elkaar weer leuk vinden. Maar hij is wellicht niet eerlijk over het voorval.
«
»
13:20 Renovate Don't Relocate
Een mevrouw die in Camden woont heeft haar twee slaapkamer appartement 25 jaar geleden gekocht. Nu roept ze de hulp van Sarah in om de gevolgen van een rampzalig verlopen verbouwing aan haar woonkamer ongedaan te maken.
«
»
14:15 Blind getrouwd: Australië
Alle stellen zijn uitgenodigd voor de derde verbintenisceremonie. Eén koppel moet het experiment verlaten na een ontmoeting met de ouders. Melissa moet haar verlatingsangst onder ogen zien.
«
»
15:30 Achter gesloten deuren
Marieke loopt al jaren rond met het feit dat haar dochter niet legaal is geadopteerd. Nu Christina naar haar geboorteland wil, zal Marieke dit haar dochter en man Gerard moeten vertellen.
«
»
16:30 MasterChef Australië
De chefs beginnen aan een tweedaagse opdracht. Op de eerste dag krijgen ze 45 minuten de tijd om ingrediënten te marineren, pekelen of in te maken, die ze de volgende dag nodig zullen hebben.
«
»
17:55 Boer zkt Vrouw
In Zweden staat Robbe voor een moeilijk keuzemoment. Boer Thomas zet zijn dames aan het werk op de boerderij, want hij wil weten wie hier het beste zou kunnen aarden.
«
»
19:10 Home and Away
Tane blijft wantrouwig tegenover Kahu en doet vervolgens een teleurstellende vaststelling. Rose probeert de lucht te klaren met Mali, in de hoop hun vriendschap een kans te kunnen geven.
«
»
19:40 Moordenaars Open & Bloot
Rozanne Gailiunas wordt in haar eigen huis vermoord met twee schoten in het hoofd.
«
»
20:35 Den of Thieves
Een beruchte dief bedenkt een plan om de Federal Reserve bank te beroven. Zijn gewaagde plan kent echter complicaties wanneer hij pal onder de neus van de meest gevreesde afdeling van de wetshandhaving komt vast te zitten.
«
»
23:10 S.W.A.T.
Het team komt in actie wanneer Yakuza-moordenaars naar L.A. afdalen en het gemunt hebben op een aantal mysterieuze Japanse ex-pats; Nichelle ziet haar baan op het spel staan wanneer een collega haar beschuldigt van het aannemen van steekpenningen.
«
»
00:10 Moordenaars Open & Bloot
Rozanne Gailiunas wordt in haar eigen huis vermoord met twee schoten in het hoofd.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers