TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:05 Stargate SG-1
Daniel wordt door de andere leden van het SG-1-team levend teruggevonden, maar hij lijkt onder de invloed te zijn van de Ori. Maar de vraag is of hij wel te vertrouwen is.
«
»
14:55 Stargate SG-1
De Luciaanse Alliantie zet een prijs op de hoofden van de SG-1-teamleden nadat ze een gesmokkelde lading van een zeer verslavend middel hebben verwoest.
«
»
15:50 Police Interceptors
Een gevaarlijke achtervolging waarbij Interceptors Ben Pearson en Matt Ransom met hoge snelheid door de straten van Keighley scheuren, maar uiteindelijk met lege handen staan.
«
»
16:45 Stargate SG-1
Op een nog niet verkende planeet nemen de leden van het SG-1-team hun toevlucht tot wanhopige tactieken toe als ze vast komen te zitten in een museum.
«
»
17:40 Ultimate Police Interceptors
Bij een noodoproep voor een incident met huiselijk geweld komt de eenheid in Essex oog in oog te staan met een vrouw die een oogverblindende aanval op haar man aan het uitvoeren is.
«
»
18:40 All New Traffic Cops
Verkeersagenten in Bradford achtervolgen autodieven met snelheden van maar liefst 130 km per uur. Ondertussen zoeken agenten van North Yorkshire's Road Crime Team naar een gestolen Land Rover Defender.
«
»
19:35 Top 20 Funniest
Kijk mee en zie hoe twee jonge kinderen het hele huis bedekken onder een laag bloem, hoe een wetenschappelijk experiment op school iedereen van z'n sokken blaast en hoe katten zich heer en meester wanen over honden.
«
»
20:35 The Naked Gun 2 1/2: The Smell of Fear
De prettig gestoorde Californische politie-inspecteur Frank Drebin probeert een bende corrupte energiehandelaren te ontmaskeren.
«
»
22:15 Overlord
Met nog maar een paar uur te gaan voor D-Day, wordt een groep Amerikaanse parachutisten in Frankrijk geworpen om een missie uit te voeren. Hier ontmoeten de soldaten angstaanjagende vijanden die nog nooit eerder gezien zijn.
«
»
00:15 Stargate SG-1
Op een nog niet verkende planeet nemen de leden van het SG-1-team hun toevlucht tot wanhopige tactieken toe als ze vast komen te zitten in een museum.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers