TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Scott & Bailey
Op een bouwplaats is het stoffelijke overschot aangetroffen van een 46-jarige vrouw. Op het moment dat rechercheur Bailey de identiteit van de moordenaar ontdekt, beseft ze dat haar collega Scott in groot gevaar is.
«
»
03:05 Darby and Joan
Wanneer Jack een omweg maakt om een oude vriend te helpen bij het opsporen van gestolen wapens, ontdekt hij samen met Joan dat er meer achter de diefstal zit dan aanvankelijk leek.
«
»
03:50 Silent Witness
Nikki en de Lyell-eenheid zijn terug en worden opgeroepen om een aanval tegen een transgender man te onderzoeken. Wanneer twee verdere aanvallen worden gemeld, moet het team een uitbraak van geweld onderzoeken.
«
»
04:45 Murdoch Mysteries
Murdoch beseft dat een schilderij een plaats delict weergeeft, maar de kunstenaar kan niet praten.
«
»
05:35 Friday Night Dinner
Adam verblijft een week bij zijn ouders, maar hij en zijn moeder schieten snel terug in de rollen van weleer: mopperende moeder en kleine jongen. Ondertussen haalt Jim zijn rijbewijs - na vijftien pogingen.
«
»
06:00 Ghosts
De familie van Pat komt langs om hem te herdenken. Pat smeekt Alison om een boodschap aan hen door te geven vanuit het graf, maar Alison is op dat moment net in gesprek met de nieuwe aannemer.
«
»
06:30 All Creatures Great and Small
Wanneer Mrs. Hall vrij neemt voor een ontmoeting met iemand die vroeger veel voor haar betekende, schuift Siegfried alle huishoudelijke taken af op Tristan, terwijl hij zich alleen met de praktijk bezighoudt.
«
»
07:20 Father Brown
Er valt verdenking op de kerk wanneer de kerk verbonden wordt aan de dood van een losbandige vrouw.
«
»
08:10 Death in Paradise
Een overlevingsexpert en oud-SAS-soldaat wordt dood aangetroffen op een eiland bij Saint Marie. Neville tracht de moordenaar te vinden.
«
»
09:05 Midsomer Murders
Als de baas van een koekjesbedrijf vermoord wordt, leidt het onderzoek Barnaby en Jones naar Kopenhagen. Daar slaan ze de handen ineen met twee vrouwelijke Deense detectives.
«
»
09:50 Midsomer Murders
Als de baas van een koekjesbedrijf vermoord wordt, leidt het onderzoek Barnaby en Jones naar Kopenhagen. Daar slaan ze de handen ineen met twee vrouwelijke Deense detectives.
«
»
10:40 Hope Street
Wanneer Marlene een gesprek heeft met een boer die een hekel heeft aan de politie, lopen de emoties hoog op. Ondertussen ervaart Finn veel spanning en heeft hij zijn grens bereikt.
«
»
11:25 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Frank en Lu onderzoeken een doodsbedreiging bij Runningbrook, een exclusieve tennisclub die een verraderlijk geheim bewaart.
«
»
12:15 Death in Paradise
Het vieren van de `Day of the Dead' op het eiland wordt onderbroken door een moord. Jack en zijn team moeten een elitaire club onderzoeken om de moordenaar te vinden.
«
»
13:10 Father Brown
Kembleford maakt kennis met rock-'n-roll wanneer een groep motorrijders het dorp op zijn kop zet.
«
»
13:55 The Chelsea Detective
Een onvoltooide brief van Celia met de aanhef 'Liefste M' leidt tot een ruzie tussen haar dochters Maria en Marieke. Maria komt vervolgens met verontrustende informatie over de dood van haar moeder.
«
»
15:00 Father Brown
De spanning stijgt tot dodelijk niveau wanneer een groep optredende anarchisten aankomt in Kembleford.
«
»
15:55 Midsomer Murders
Barnaby wordt een onwelkome gast op de bruiloft van baron Ned Fitzroy en Beth Porteous. Cully ziet er opeens erg tegen op om met Simon te trouwen.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Cully reageert teleurgesteld als ze hoort dat haar huwelijksreis naar Nieuw Zeeland wordt afgebroken. Barnaby haast zich om de familiegeheimen te onthullen die volgens hem achter de Fitzroy-tragedie schuilen.
«
»
18:00 Death in Paradise
De eigenares van een kapsalon wordt voor de ogen van haar gezin vermoord, maar niemand zag wat er precies gebeurde.
«
»
19:00 All Creatures Great and Small
Op de radio wordt bekendgemaakt dat Engeland op de rand van oorlog staat. Terwijl iedereen in Skeldale House gedwongen wordt na te denken over wat belangrijk is in het leven, ontdekt James een geval van tuberculose in Heston Grange.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Murdoch raakt verwikkeld in internationale zaken wanneer er een lijk wordt gevonden met een brief.
«
»
21:00 Silent Witness
Wanneer onder het King's Cross Station-museum acht lichamen worden ontdekt, doet het team onderzoek in het verleden en het heden om de identiteit van de man die de King's Cross-seriemoordenaar wordt genoemd te achterhalen.
«
»
22:15 Silent Witness
Nikki, Jack en het team komen voor nieuwe onverwachte wendingen te staan terwijl ze samen met de politie meerdere scenario's onderzoeken bij het oplossen van een twintig jaar oude zaak.
«
»
23:25 Call the Midwife
Juffrouw Higgins ontvangt een onverwachte bezoeker. Zuster Monica laat de gemoederen hoog oplopen.
«
»
00:35 Murdoch Mysteries
De schijnbaar perfecte moord op universiteitsprofessor Samuel Bennett is de noot die William Murdoch moet proberen te kraken. De professor is neergeschoten tijdens een telefoongesprek, waarvan een goed geplaatste telescoop getuige was.
«
»
01:25 Vienna Blood
In een luxe modehuis wordt een jonge naaister vermoord. Oscar en Max staan aanvankelijk voor een raadsel. Maar wanneer Max in zijn nieuwe praktijk een brief ontvangt, komt er meer duidelijkheid in de zaak.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers