TVgids - VTM NON-STOP 90s

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 JAG
Amerikaanse soldaten worden ervan beschuldigd dat ze onschuldige burgers hebben beschoten.
«
»
02:55 JAG
Harm en Mac gaan de rechtstreekse confrontatie met elkaar aan in de rechtzaal.
«
»
03:40 JAG
Bracken geeft vijf rekruten de opdracht om zich klaar te maken voor hun eerste parachutesprong.
«
»
04:20 JAG
Mac gaat undercover om Harm te helpen in een onderzoek over ongewenste seksuele intimiteiten.
«
»
05:05 JAG
In 1941 ontdekte de USS Dolphin dat een voltallige Japanse vloot onderweg was naar Pearl Harbor.
«
»
05:45 JAG
Luitenant Rivers daagt onverwachts op op een cocktailfeestje ter ere van senaatskandidaat Bill Layton. Rivers beschuldigt Layton ondertussen van allerlei leugens, onder meer over zijn diensttijd.
«
»
06:30 JAG
Harm probeert een man vrij te krijgen die in de Leavenworth-gevangenis zit voor de moord op zijn vrouw. Hij schrikt wanneer de dochter van de man een oude vriendin van hem blijkt te zijn.
«
»
07:15 JAG
Een aantal dagen voordat admiraal Chegwidden een speech moet geven, ontdekt Bud dat zijn broer, een onderofficier, tijdens een militaire oefening in Florida bijna de dood van vijftien mariniers veroorzaakte.
«
»
08:00 Beverly Hills, 90210
Davids vader smeekt hem om te stoppen met drugs. Maar ondanks zijn belofte aan zijn vader om ermee op te houden, zet David zijn druggebruik gewoon verder.
«
»
08:50 Beverly Hills, 90210
Josh, een oude vriend van Brandon, besluit een artikel te schrijven voor de universiteitskrant waarin hij een rekening vereffent met Brandon. Brenda verlaat Stuart en zoekt toenadering tot Dylan.
«
»
09:35 Beverly Hills, 90210
Brandon vertrekt op weekend met de universiteitsraad en vraagt Kelly om met hem mee te gaan.
«
»
10:20 Beverly Hills, 90210
Steve ondervraagt Brandon over zijn relatie met Kelly, maar hij ontwijkt de vragen. Donna en Brenda hebben ontdekt dat de universiteit een experimenteel laboratorium voor honden herbergt.
«
»
11:05 Beverly Hills, 90210
Brenda moet een nachtje in de gevangenis doorbrengen en vraagt Dylan om hulp. Hij kan niks doen.
«
»
11:55 Beverly Hills, 90210
Om zich bezig te houden in afwezigheid van haar vrienden, ruimt Brenda haar kamer op. Ze ontdekt het dagboek van Wendy Edwards, een vorige huurster, en begint het te lezen.
«
»
12:40 Beverly Hills, 90210
De wagen van Brandon valt in panne net wanneer hij en Steve onderweg zijn naar een voetbalwedstrijd. Ontgoocheld gaan ze ergens een koffie drinken. Ze belanden echter in een homobar.
«
»
13:30 Beverly Hills, 90210
Regisseur Roy Randolph neemt zijn intrek op de universiteit om een unieke voorstelling van 'La Chatte sur un toit brûlant' te leiden. Brenda probeert de hoofdrol te pakken te krijgen.
«
»
14:20 Beverly Hills, 90210
Brenda en Kelly krijgen ruzie wanneer Roy Randolph na de eerste auditie een voorkeur lijkt te hebben voor Kelly om de hoofdrol te vertolken.
«
»
15:10 Beverly Hills, 90210
Brenda slaagt er ondanks haar povere prestatie tijdens de audities in om de hoofdrol te krijgen.
«
»
16:00 The X-Files
Op weg naar een FBI-conventie in Florida komen agenten Mulder en Scully vast te zitten in een bos waarin een dodelijk roofdier rondwaart.
«
»
16:50 The X-Files
Bij een onderzoek naar een Frankensteinachtig wezen in Indiana, stuiten de agenten op een genetisch experiment dat volledig uit de hand is gelopen.
«
»
17:45 The X-Files
Met Kerstmis is agent Scully op vakantie met de familie van haar broer, wanneer ze een heel vreemd telefoontje krijgt.
«
»
18:35 The X-Files
Scully probeert een meisje te beschermen tegen de mannen die verantwoordelijk zijn voor de dood van haar ouders, en Mulder wordt in een dodelijke confrontatie getrokken terwijl ze de afkomst van het meisje onderzoekt.
«
»
19:30 The X-Files
Mulder en Scully zetten alles op alles om te voorkomen dat een oude tegenstander en recent ontsnapte gevangene wraak nemen op Mulder.
«
»
20:20 The X-Files
Mulder en Scully vrezen dat er een groter kwaad schuilgaat achter de moord op een man wiens tienerzoon een verdachte is in de misdaad.
«
»
21:10 The X-Files
Scully onderzoekt een zaak waarin een meisje mensen beveelt zichzelf verwondingen toe te brengen.
«
»
22:05 The X-Files
Mulder en Scully worden het doelwit van een supercomputer terwijl ze de verdwijning van twee computergenieën onderzoeken.
«
»
22:55 The X-Files
Mulder en Scully vertellen wat er gebeurde toen Mulder een jonge man doodde, omdat hij dacht dat het een vampier was.
«
»
23:45 The X-Files
Scully wordt geconfronteerd met een nieuwe levensbedreigende situatie, terwijl Mulder een reeks gruwelijke massamoorden onderzoekt, wat hem naar bewijs van buitenaardse wezens leidt.
«
»
00:40 Baywatch
Matt en CJ helpen een dakloze man en ontdekken dat het een voormalig lifeguard is: John D. Cort. Wanneer een potentiële donor voor een jonge leukemiepatiënt plots spoorloos verdwenen blijkt, vindt John eindelijk een nieuw doel in zijn leven.
«
»
01:25 Baywatch
Mitch helpt een illegale immigrant uit China, maar moet hiervoor wel de wet omzeilen. Matt en Garner stoppen dieven op het strand.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers