TVgids - VTM NON-STOP 90s

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 JAG
Mac en Harm reizen naar Panama, waar ze een onderzoek instellen tegen Olivia Dunston, de echtgenote van kolonel Dunston. Zij wordt beschuldigd van drugssmokkel.
«
»
02:35 JAG
Een krantenartikel met vlijmscherpe kritiek op de president blijkt geschreven te zijn op de computer van Harm. Hij moet zich daarom verantwoorden voor de krijgsraad.
«
»
03:15 JAG
Een ex-collega van Harm wordt verantwoordelijk geacht voor de crash van een Tomcat.
«
»
04:00 Married ... With Children
Al speelt de gastheer tijdens de jaarlijkse barbeque op Labor Day. De sfeer zit er goed in totdat, door toedoen van Peggy, de urn met het as van Marcy's overleden tante op de grond valt.
«
»
04:20 JAG
Zoals iedere kerstavond bezoekt Harm het oorlogsmonument voor gesneuvelde Vietnamsoldaten.
«
»
05:05 JAG
Harm en Mac geven advies aan studenten tijdens een schijnproces dat gebaseerd is op een oude zaak.
«
»
05:45 JAG
Mac moet een ter dood veroordeelde ex-marinier, die drie andere mariniers zou hebben vermoord, verdedigen tijdens zijn laatste beroep tegen het vonnis.
«
»
06:30 JAG
Harm en Mac onderzoeken een moord die werd gepleegd aan boord van een schip.
«
»
07:15 JAG
Bud, Harm en Mac reizen naar Australië om er een voormalige Amerikaanse onderofficier, die dood werd gewaand, te verdedigen die beschuldigd wordt van een moord die 28 jaar geleden werd gepleegd.
«
»
08:05 Beverly Hills, 90210
Donna probeert te bemiddelen tussen David en Kelly. Brandon probeert te voorkomen dat Brenda met Stuart in het huwelijksbootje treedt in Las Vegas. Laura wil een nieuwe date met Steve.
«
»
08:50 Beverly Hills, 90210
Nadat Steve het heeft uitgemaakt met Laura, beschuldigt ze hem van verkrachting. Kelly achterhaalt de werkelijke aard van John en verbreekt alle contact met hem.
«
»
09:35 Beverly Hills, 90210
Brandon besluit Emily op te zoeken in San Francisco. Dylan besluit Thanksgiving te vieren met de familie Walsh en dat is niet naar de zin van Kelly.
«
»
10:25 Beverly Hills, 90210
Emily mag starten aan een prestigieuze opleiding in Frankrijk, maar twijfelt nu zij en Brandon opnieuw herenigd zijn.
«
»
11:15 Beverly Hills, 90210
David en Donna zijn klaar voor een volgende stap in hun relatie, maar hun avond wordt verstoord door een onverwacht bezoek van haar ouders.
«
»
12:00 Beverly Hills, 90210
Jim en Cindy zijn gestrand op weg naar Hawaï en halen herinneringen op aan vorige kerstmissen. Een vrouw die beweert een vriendin van zijn vader te zijn, bezoekt Dylan.
«
»
12:45 Beverly Hills, 90210
Om zijn overvolle agenda de baas te kunnen begint David drugs te gebruiken. Al gauw beginnen Donna en Kelly zich ernstig zorgen te maken over zijn gedrag.
«
»
13:30 Beverly Hills, 90210
David blijft drugs nemen. Hij eet en slaapt niet meer, en wordt steeds prikkelbaarder.
«
»
14:15 Beverly Hills, 90210
Brandon wordt uitgekozen om de Universiteit van Californië te vertegenwoordigen tijdens een bijeenkomst in het Witte Huis.
«
»
15:05 Beverly Hills, 90210
Andréa heeft besloten een abortus te laten uitvoeren, maar dat blijkt niet zo simpel als ze wel dacht.
«
»
15:50 The X-Files
Agenten Mulder en Scully blijven zoeken naar de echte oorzaak van het vliegtuigongeluk. Het leger blijft informatie achterhouden.
«
»
16:40 The X-Files
Mulder en Scully ondervragen de verdachte in een moordzaak die beweert dat de dood van het slachtoffer was voorspeld door een bejaarde waarzegger.
«
»
17:25 The X-Files
In een afgelegen dorpje worden plots vijf baby's geboren met een kleine staart. Mulder en Scully onderzoeken de zaak.
«
»
18:20 The X-Files
Speciaal agent Mulder begint een bizarre moord te onderzoeken en verdenkt uiteindelijk zijn eigen superieur, adjunct-directeur Skinner.
«
»
19:10 The X-Files
Verschillende mensen krijgen plots verschijningen te zien van vrouwen die vermoord werden door een seriemoordenaar.
«
»
20:05 The X-Files
Mulder ondergaat een experimentele vorm van hypnose om zijn herinneringen aan de ontvoering van zijn zus terug te krijgen. Maar de behandeling heeft bijwerkingen, waaronder psychotisch gedrag en Mulder wordt wakker in een motel.
«
»
20:55 The X-Files
Special Agent Mulder ontdekt het ultieme bewijs voor buitenaards leven. Special Agent Scully evalueert de X-Files.
«
»
21:45 The X-Files
Scully's waarheidsgetrouwheid over Mulder wordt bevraagd. De FBI speelt een rol in Scully's kanker.
«
»
22:35 The X-Files
De toekomst van de X-Files wordt bedreigd als Scully op het randje van de dood balanceert.
«
»
23:30 The X-Files
In mei 1989 ontmoeten de Lone Gunmen elkaar voor het eerst wanneer ze een vrouw helpen die beweert dat de regering van plan is burgers te gebruiken in een geheim experiment.
«
»
00:20 Baywatch
Een radiopresentator gaat op jacht naar een verborgen schat, op het strand van Baywatch. Hij looft een prijs van $100.000 uit aan degene die hem vindt, wat duizenden mensen naar het strand brengt.
«
»
01:10 Baywatch
De Santa Ana-storm luidt een woelige tijd in voor de Baywatch-redders. Caroline moet een man helpen die blijft beweren dat zijn dochter in de oceaan is verdronken en Mitch wordt gekweld door een vrouw die hij elf jaar geleden heeft gered.
«
»
01:50 Baywatch
Matt overweegt zijn droom om een professionele strandvolleyballer te worden na te jagen en zich aan te sluiten bij het strandvolleybalteam. Mitch ontmoet de Australische vliegtuigverkoper Tracy en valt als een blok voor haar.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers