TVgids - VRT 1

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Journaallus
Herhalingen van het journaal.
«
»
09:00 Winterbeelden
Idyllische winterbeelden.
«
»
11:00 De zevende dag
Programma waarin dieper wordt ingegaan op de politieke en maatschappelijke actualiteit en cultuur. Daarnaast is er aandacht voor sport en muziek.
«
»
13:00 VRT NWS journaal 13u
Met het laatste nieuws, sport, nationale en internationale gebeurtenissen en de weersverwachting.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
13:30 Inside Edinburgh Zoo
Vogelverzorger Sean doet er alles aan om zeldzame vogelsoorten in de Edinburgh Zoo te laten voortbestaan. Bij de leeuwen is er groot nieuws. Voor eerst in tien jaar zijn er drie welpen geboren. De kleintjes moeten zo snel mogelijk inentingen krijgen.
«
»
14:00 Clips
Clips.
«
»
14:10 De playlist
Een artiest toont zijn of haar playlist met favoriete nummers uit het rijke VRT-archief, doorspekt met eigen anekdotes en persoonlijke herinneringen.
«
»
14:40 Lewis
Het is Halloween en Lewis en Hathaway moeten de dood onderzoeken van professor Ligiea Willard. De vrouw is vermoord met een priem door haar hart. Gerechtsdokter Laura Hobson is ontzet: Ligiea was een studievriendin aan de universiteit.
«
»
16:10 Loslopend wild
Humoristisch programma dat laat zien hoe mannen én vrouwen worstelen met alledaagse situaties. Met sketches situatiehumor over hoe vrouwen, en de mannen rondom hen, zich door allerlei grappige maar vooral herkenbare situaties worstelen.
«
»
16:40 Ik vraag het aan
Muziekprogramma waarin Niels Destadsbader elke week vijf bekende Vlamingen in de studio ontvangt die een liedje aanvragen waar ze een bijzondere herinnering aan hebben.
«
»
17:45 Sporza: rally
Samenvatting van de Rally des Ardennes (BRC).
«
»
18:00 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
18:10 Dagelijkse kost
Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld. Deze week kookt Jeroen allemaal gerechten geďnspireerd op de Georgische keuken.
«
»
19:00 VRT NWS journaal 19u
Met het laatste nieuws, sport, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
19:22 Sportweekend
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit.
«
»
19:55 Het weer (vooravond)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
20:00 Chateau Planckaert
De familie beleeft een hectische zomer, want de glampings komen eraan. De werken aan het kasteel ruimen even plaats voor het in orde brengen van het kampeerterrein. Een onvoorziene gast heeft zijn intrede genomen in het sanitaire blok.
«
»
20:45 Juliet
Meyrem, een bekend gezicht van een lokale televisiezender, wordt toegetakeld teruggevonden in haar huis. Ze werd al enige tijd gestalkt. Juliet en Jamal onderzoeken mogelijke daders.
«
»
22:40 De ideale wereld
Compilatie van de afgelopen week.
«
»
23:15 VRT NWS laat
Compleet nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, interviews, sport en de weersverwachting.
«
»
23:29 Keno
Spelprogramma dat wordt georganiseerd door de Nationale Loterij. Mensen maken vaak kans op enorme geldprijzen.
«
»
23:30 Het weer (laat)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
23:35 Thuis
De houding van Bob is zorgwekkend. Tim beseft dat hij iets goed te maken heeft. Tom heeft goed nieuws voor Marianne. Rosa en Simonne amuseren zich weer kostelijk samen. Christine zoekt Bob op en dat laat zijn sporen na.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers