TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek een magische kapstok en een theater met dansende toiletten. Book Girl maakt een muziekorgel.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Tee & Mo
Tee en Mo gaan winkelen voor lekkere tomaten, maar Tee wil iets nieuws proberen.
«
»
06:15 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje is bang als ze moet gaan slapen, want ze denkt dat er monsters onder haar bed zitten. Frits en Frats lachen haar daarmee uit. Kameraadje Lucien heeft een oplossing bedacht om monsters uit zijn slaapkamer te houden.
«
»
06:25 Ollie
Een race met papieren bootjes wordt heel competitief wanneer Ollie and Charles zich niet aan de regels houden.
«
»
06:30 Meneer Papier
Het flitst en dondert. Op het ritme van de bliksem spelen Meneer Papier en Poes op hun instrumenten. Het onweer slaat in een boom, die in vlammen opgaat. Meneer Papier knipt een brandweerauto en gaat snel op pad om het vuur te blussen.
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
Op een warme zomerdag vinden de beren kerstversiering, waarna ze besluiten om Kerstmis te vieren. Door hun winterslaap hebben ze nooit de kans gehad om dit te doen. Het bereiden van het kerstdiner in de zomer is echter niet eenvoudig.
«
»
06:40 Vos en Haas
Noisette besluit haar boomhut opnieuw te schilderen in een meer modieuze kleur. Zeker niet zoals de vreselijke donkerharige man bij Bernard en Lola's huis. Maar opeens wil Bernard ook zijn huis opnieuw schilderen.
«
»
06:50 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Op school is het de eindejaarskostuumshow. Simon is verkleed als olifant, Lou is een draak. Alle ouders zijn er en Lou wordt nerveus. Dus als ze haar drakenmasker niet kan vinden, kan ze onmogelijk het podium op.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Edmond en Lucy moeten hun kamer opruimen, maar deze taak loopt uit op een ruzie. Ze besluiten daarom het bos op te ruimen om te bewijzen dat hun methode het meest effectief is.
«
»
07:10 Casper en Emma
Het is een bijzondere dag, omdat Casper een nachtje bij Emma blijft slapen. Haar opa neemt de kinderen mee in een bootje en ze gaan met hengels en klapstoelen vissen in een beek. Dan raakt Emma haar schoen kwijt, ze zoekt overal.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie en Samson maken een herinneringendoos. Ze kiezen elk spulletjes uit die ze zullen begraven, in de hoop dat iemand hun herinneringendoos binnen een paar honderd jaar vindt.
«
»
07:35 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings vechten om een chocoladepot waardoor deze de ruimte in wordt geknald en een ruimtestation beschadigt.
«
»
07:40 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
07:55 Wannabe's
Wanneer de livestream van Fix met Trix per ongeluk blijft doorlopen, trekt een kuisende en zingende Lisette plots heel veel kijkers. Mike ziet in Lisette een nieuw popidool: Lady Lizzy. Hij wil clipjes met haar opnemen en nog veel meer.
«
»
08:10 De Hoppers
Wanneer meester Frans van Dezeure verplicht met pensioen moet en vervangen wordt door een goedkopere werkkracht, komen de Hoppers in opstand.
«
»
08:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
08:50 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een dinoreservaat, waar ze het ei van een T-Rex in de broedmachine moeten leggen. Ze moeten niet alleen nachtwakers omzeilen, maar worden ook belaagd door moordzuchtige skeletten van dinosaurussen.
«
»
09:15 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
09:35 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amélie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
10:05 12 is veel
Mahdia woont sinds anderhalf jaar in Gent. Ze komt uit Afghanistan, maar leerde hier in razend tempo Nederlands. Ze is een echte studieknobbel. Dankzij haar goeie resultaten mag ze in september al overstappen naar het reguliere middelbare onderwijs.
«
»
10:20 Heldentoeren: compilatie
De Helden trekken naar Ternat om er samen met de kinderen te bouwen aan een jungleparcours.
«
»
11:00 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
11:10 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Eén iemand hoort er niet thuis en doet maar alsof. De familie Vansteenwegen uit Heverlee zijn met zes en proberen Héritier om de tuin te leiden met een fakercheer.
«
»
11:30 Galactic Agency
Het Galactisch Agentschap heeft een legendarisch ei gevonden, dat de wens vervult van degene die het knuffelt als het uitkomt. Eerst gelooft alleen K in de legende, maar de rest van de bemanning trapt er al snel in.
«
»
11:40 Galactic Agency
Zed heeft een nieuwe shampoo besteld maar zit vast bij de Poststroom. Dany verneemt dat een minder getalenteerde vriend daar werkt en is daarom niet verbaasd over de vertraging. Hij neemt dan het heft in eigen handen.
«
»
11:55 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
12:05 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:15 Ket & Doc
Een kind met autisme leert de wereld beter begrijpen via een radioprogramma.
«
»
12:30 GameKeepers
De GameKeepers arriveren bij een hoge blokkentoren. Sari moet die beklimmen om de bel bovenaan de toren te luiden. Maar de toren is te laag. Mats moet op een identieke kleine toren de blokjes wegtrekken en stapelen zodat Sari hogerop kan.
«
»
12:55 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:05 Onze natuur
Miljoenen jaren geleden is uit de zee het eerste leven aan land gekropen. In de poelen van de veengrond worden glibberige modderkruipers ontdekt, en in de heidegebieden is de grond arm.
«
»
13:30 Rocca verandert de wereld
Rocca woont bij haar oma in Hamburg. Haar ouders zijn overleden. Als haar oma wordt opgenomen in de kliniek, staat ze er alleen voor en moet ze iedereen laten zien dat zelfs een kind de energie heeft om de wereld te veranderen.
«
»
15:00 Mega Mindy
Als oma opa's oude rommel weggooit, gooit ze per ongeluk een belangrijke geheime kaart weg. Helaas heeft de commissaris hem al gevonden. De kaart leidt het stel naar een gevaarlijke verlaten tunnel.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Tarik is zijn nieuwe fluitje kwijt. Hij denkt dat hij het in het ijssalon is verloren of dat iemand het heeft gestolen. Nadat hij de klanten lastigvalt en wegjaagt, verdenkt hij Marie en Samson. Hij onderwerpt hen aan een verhoor.
«
»
15:30 Kleine dingen
Roze, Blauw, Groen en Geel doen hun best om Oranje zich beter te laten voelen.
«
»
15:35 Idefix en de onverzettelijken
Quadratus heeft weer een idee. Hij wil Romeinse standbeelden maken van alle menhirs in Lutetia.
«
»
15:45 De Smurfen nieuw
De slakken van Boerensmurf zijn moe van al hun harde werk en gaan in staking.
«
»
16:00 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
16:15 Dodo
Het is Valentijnsdag en Joe Connolly heeft een plan om Lily Scott een Valentijnskaart te sturen.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
Een magische tomahawk verdeelt Grizzy in twee identieke beren met verschillende persoonlijkheden. De een heeft een kort lontje en de ander is heel vriendelijk.
«
»
16:35 Rox
Een rockzanger deelt een groot deel van zijn opbrengst uit aan arme mensen in de wereld. Er is echter een vermoeden dat de zanger zijn geld gebruikt om wapens te kopen.
«
»
17:00 Grizzy & the Lemmings
Na het zien van een advertentie in een tijdschrift, vraagt Grizzy zich af of zijn favoriete berin meer in hem geïnteresseerd zou zijn als hij een mooie auto had.
«
»
17:10 Nachtwacht
Er wordt melding gedaan van allerlei kleine maar bizarre diefstallen in Schemermeer. Zo spreekt de bakker over een dief die hem met één klap meters verder deed belanden. De Nachtwacht is op hun hoede.
«
»
17:35 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
17:50 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
18:00 Ket & Doc
Hoe gaan mensen om met iemand missen, bijvoorbeeld een papa of een beste vriend.
«
»
18:15 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
18:30 Wannabe's
Video King heeft een pak leuke spullen ontvangen van het Chinese technologiemerk Shimshung. Als deze spullen aan bod komen in de filmpjes van Video King, dan mogen ze alles houden.
«
»
18:45 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:05 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een dinoreservaat, waar ze het ei van een T-Rex in de broedmachine moeten leggen. Ze moeten niet alleen nachtwakers omzeilen, maar worden ook belaagd door moordzuchtige skeletten van dinosaurussen.
«
»
19:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:40 Sportweekend met VGT
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit. Getolkt in Vlaamse Gebarentaal, oftewel VGT.
«
»
21:15 Juliet
Meyrem, een bekend gezicht van een lokale televisiezender, wordt toegetakeld teruggevonden in haar huis. Ze werd al enige tijd gestalkt. Juliet en Jamal onderzoeken mogelijke daders.
«
»
22:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers