TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:28 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
01:48 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:29 Pingu
Pingu en Pinga spelen tikkertje met krantenrollen en worden naar buiten gestuurd.
«
»
05:34 Bumba
Bumba speelt voetbal met Zinzi. Zinzi leert dan ook het woord voetbal. Zazati tovert een kangoeroe.
«
»
05:39 Nurdys
Op de boerderij valt er altijd wel iets te beleven. Zo staat er ook een grote tractor op het erf.
«
»
05:45 Angelina Ballerina
Angelina, Marco en Vicky willen een verjaardagsverrassingsfeestje organiseren voor AJ, maar zijn vragen verpesten het bijna. Ze hebben ook een heel mooi verjaardagscadeau voor hem gekocht.
«
»
05:58 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van vierenhalf jaar oud. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft.
«
»
06:05 Babar en de belevenissen van Badou
Mevrouw Struis wordt gevraagd om de hoofdrol in een musical te gaan spelen. Actrice worden was ooit een grote droom van haar, dus ze is dol enthousiast. De kinderen zijn alleen iets minder blij.
«
»
06:16 Noddy, de detective
Kloppiehoorn is verdrietig omdat zijn speciale Knuffelbal kwijt is. Noddy moet op onderzoek uit. Noddy ontdekt dat Pat-Pat de Knuffelbal per ongeluk kapot heeft gemaakt.
«
»
06:28 Peppa Pig
Peppa en haar familie bereiken Hollywood en zoeken de studio waar Super Pomfrito en Bint RŲsti hun film opnemen.
«
»
06:33 Peppa Pig
Opa en oma halen hun oude motor met zijspan tevoorschijn om met Peppa en George een kampeertochtje te maken.
«
»
06:38 Ella, Oscar & Hoo
Ella en Oskar kunnen niet beslissen met wie ze gaan spelen. Maar dan hebben ze een idee en willen ze met Huu spelen in zijn cloudwereld. Ze worden echter niet zo hoog, maar het besneeuwde landschap ziet eruit als wolken.
«
»
06:47 Lucas de spin
Lucas en zijn vrienden kamperen in de tuin. Avocado vertelt ze allemaal een spookachtig verhaal rond het kampvuur en maakt Lucas behoorlijk ongemakkelijk, hij denkt namelijk dat er een geest in de tuin is.
«
»
06:55 Prinses Spiegelbelle
Ellen en Luc zijn met opa en oma een dagje uit. Er wordt een speurtocht gehouden en de kinderen doen mee. De prijs is een red velvet-taart.
«
»
07:15 Familie Shock
Papa en Roos gaan een avondje uit en wanneer de stroom uitvalt ontdekt Sigrid iets dat ze nooit achter Nico had gezocht: hij is bang in het donker!
«
»
07:28 Samson & Marie ijsjestijd
De Burgmeester installeert luidsprekers in het pop-upijssalon. Dat vinden Samson en Marie leuk, tot er loeiharde tirolermuziek weerklinkt. De klanten gaan lopen. Marie wil dat de Burgmeester ermee stopt, maar die heeft er geen oren naar.
«
»
07:35 Dropje
Dropje pakt zichzelf in als cadeau voor Pippa. Eigenlijk is alles een cadeau als je het maar inpakt.
«
»
07:42 WieKent: De boterhamshow
Een enerverende quiz voor kinderen vanaf zes jaar ťn hun ouders, waarin teruggekeken wordt op De Boterhamshows van de week ervoor. In de quiz gaat het om de vraag wie van de drie kandidaten De Boterhamshow het beste kent.
«
»
08:02 Het herriehofje
Hiba ontdekt dat Meneer Wolf jarig is, maar zijn verjaardag niet wil vieren. Ze organiseert een verrassingsfeestje voor hem. Meneer Wolf zijn reactie is alleen anders dan Hiba had verwacht.
«
»
08:13 Kindertijd
Programmablok met verschillende programma's voor kleuters. Met onderdelen als kleuterdocumentaires en zelfs buitenlandse series.
«
»
08:22 Studio Snugger
Met in deze aflevering: Robot, Paars hartje, Filespotter, Walvisoorsmeer en Krabben.
«
»
08:37 Zappsport Kantine
Emy leert baanwielrennen van olympisch kampioen Harrie Lavreysen. Het is de beurt aan de jeugd van FC Utrecht om te latjetrappen en in de kantine probeert Theo een nieuwe sport uit.
«
»
08:59 H is van Happy
Candice Phee besluit om vrede te stichten in haar ruziŽnde, door verdriet geteisterde familie. Ze is stoutmoedig, enthousiast en vaak onbedoeld komisch, terwijl ze zich toelegt op het gelukkig maken van anderen.
«
»
10:32 Koken met konijnen
Sami had ooit twee konijnen maar een van hen liep weg en nu is Woezel alleen, ook Valentina's konijn Sky is alleen. Een konijn is geen konijn, dus is het de hoogste tijd voor een dubbeldate.
«
»
10:48 Earth Challenge
Maar liefst 14 miljard jaar geleden is het allemaal begonnen met de oerknal. We experimenteren met de oerknal en maken zelf superhete lava. Astronaut Andrť Kuipers legt uit hoe het kan dat 70 procent van de aarde bestaat uit water.
«
»
11:29 Back to the hype
Sommige hypes zijn kort, andere komen steeds terug. Elke generatie heeft zijn eigen favoriete speelgoed, idolen en mode. Denk aan flippo's of lavalamp. Een spel met twee teams van drie generaties.
«
»
12:00 Enkeltje Verweggistan
Sanna heeft ťťn grote droom: cheerleader worden. Verhuizen naar Amerika klinkt dus als een fantastische kans, maar is het wel echt zo leuk als ze verwacht had?
«
»
12:25 Enkeltje Verweggistan
Neo en zijn broertje Njal verhuizen naar SloveniŽ, het geboorteland van hun moeder Nina. Zal het sportieve tweetal het hier net zo naar hun zin hebben als zij?
«
»
12:51 Enkeltje Verweggistan
De twaalfjarige tweelingzusjes Jana en Jomana verhuizen naar het bruisende Dubai. Zullen ze makkelijk inburgeren in deze warme wereldstad of wordt het gemis van hun familie hen toch te veel?
«
»
13:16 Enkeltje Verweggistan
De 11-jarige Coco verhuist met haar broer Valentijn en ouders naar het verre Thailand. En dan ook nog eens naar een eiland. Zou Coco daar haar grote passie, namelijk turnen, nog wel kunnen uitoefenen?
«
»
13:42 Alles flex
Tijdens de les seksuele voorlichting roept iemand dat je van masturberen blind wordt. Patrick vreest dat hem dit ook zal overkomen. Als hij niet veel later wazig begint te zien, slaat de paniek toe.
«
»
13:58 Venny & De Bims
Venny loopt weg van huis, maar beseft dat dit ook geen oplossing is. Ze komt met een plan om haar moeder te confronteren.
«
»
14:10 Theodosia
In een tombe in Egypte vinden Theo en Henry een artefact. Vanaf dat moment gebeuren er vreemde dingen.
«
»
14:35 Brugklas marathon
Eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.
«
»
15:24 Rock My Heart
Een hartaandoening. Een gevaarlijke operatie. Een risicovolle race. Dit is ondanks de tegenslagen haar unieke kans.
«
»
17:10 In Freudesnaam
Leyla wil net als bekende YouTubers veel geld verdienen en gelukkig worden. Ze klopt aan bij de vertrouwenspersoon. Op basis van wetenschappelijke experimenten, wijsheden ťn een gezonde dosis humor voorziet de vertrouwenspersoon Leyla van advies.
«
»
17:25 Enkeltje Verweggistan
De negenjarige Brabantse Isabel verhuist met haar broertje en ouders naar JordaniŽ in het Midden-Oosten. Ze gaan in de enorm grote hoofdstad Amman wonen. Hoe is het om van de polder in de chaos van een drukke wereldstad terecht te komen?
«
»
17:51 Taarten van Babel
Mohamed maakt een taart voor zijn broer Yahya die hem, toen ze klein waren, altijd veilig naar school bracht in SyriŽ. Ook kocht Yahya parfum voor hem. Kortom, een hele zorgzame grote broer, en Mohamed wil hem in het zonnetje zetten met een taart.
«
»
18:16 Rachel valt binnen
Bij de Koninklijke Marechaussee moet je onder hoge druk gefocust blijven. Rachel krijgt extreme stresstraining om dit te leren. In Nederland kun je naast een boete en een gevangenisstraf ook een werkstraf krijgen: wat moet je dan doen?
«
»
18:39 Groep 8 aan de macht
Emma en Sahil zijn bij een groep 8 in Noord-Brabant waar de automobilisten alle regels aan hun laars lappen. Ze parkeren overal ťn er zijn niet genoeg zebrapaden. De knappe koppen hebben er genoeg van en gaan de straat op om het dorp veilig te maken.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:21 Je Zal Het Maar Hebben Junior
Minck is erg klein voor zijn leeftijd omdat hij broze botten heeft. RaÔsha ontmoet echter niet een broos jongetje, maar juist een zakenman in spe. Daniel heeft ARFID. Eten is voor hem elke dag weer een opgave.
«
»
19:45 3 Op Reis
Dzifa vervolgt haar lange reis door AziŽ. Vanuit Bangkok pakt ze de nachttrein naar Chiang Mai waar ze begint aan een van de mooiste roadtrips door Thailand: de Mae Hong Song Loop.
«
»
20:20 Reizen Waes
Volgens de eerste minister van het piepkleine Tuvalu zullen de eilanden van zijn land als eerste ter wereld verdwijnen door de klimaatopwarming. Tom is benieuwd naar het land en reist erheen om de zaak te onderzoeken.
«
»
21:10 Nachtdieren
Raven steekt de Noordzee over om op zoek te gaan naar nachtbrakers in het altijd rumoerige Londen. Raven loopt langs het kantoor van zakenman Julian. Raven ontmoet Shalaka, loopt de Street Pastors tegen het lijf en ontmoet Milkman Micky.
«
»
21:55 Who's that girl
Wanneer Jessie in 2015 tot Miss Nederland gekroond wordt gaat er een nieuwe wereld voor haar open. Jessie haar leven lijkt volledig op de rit. Eind 2022 krijgt haar leven een verschrikkelijke wending.
«
»
22:40 Bodem
Als Cat wakker wordt in een vreemd bed, loopt ze haar stappen na van de avond ervoor. Ondertussen maakt haar moeder zich druk om het jaarlijkse familieportret en heeft Cats beste vriendin groot nieuws.
«
»
23:11 Sluipschutters
Van autocircuit tot buurthuis, en van kerk tot slagerij. De Sluipschutters verplaatsen zich weer in een moordend tempo. Vlijmscherp, humoristisch sketchprogramma met de vier vrienden Ronald Goedemondt, Bas Hoeflaak, Leo Alkemade en Jochen Otten.
«
»
23:45 NOS Studio Sport Eredivisie
Samenvatting van de op die dag in de Eredivisie gespeelde wedstrijden, met alle doelpunten, belangrijke momenten en interviews na afloop van de wedstrijden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Stephanie Planckaert (VTM)

De familie Meulemans viert Kerstmis met hun 15 kinderen... midden in de zomer. Stephanie maakt ook kennis met twee nieuwe extra extra large families: de familie Naudts met acht dochters en de Russisch-OekraÔense familie Luki met zeven kinderen.

'Families XXL', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers