TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Super Monsters
Lobo probeert te zingen, maar hij huilt bij elke poging door de magische blauwe maan.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Plop heeft een boek waarin kabouterziektes beschreven staan en de remedie om ze te genezen. De medische informatie doet de fantasie van Klus op hol slaan.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Klus heeft een goede daden dag en dit betekent dat hij iedereen zal helpen. Dolenthousiast steekt hij zijn vrienden een handje toe. Ondanks zijn goede bedoelingen, loopt alles in het honderd.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Smal leest een boek over de beroemde kabouterzanger Gil. Hij kon zo goed zingen dat alle kabouters flauw vielen van ontroering. Dat wil Smalletje ook wel en ze begint meteen te oefenen.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Plop zwemt in het werk. Hij moet boenen, hakken, noten rapen en schilderen. Hij komt handen tekort en vraagt aan Klus om hem te helpen.
«
»
06:35 Nils Holgersson
Als Nils een aangespoelde schatkaart vindt, gaat hij er met Gorgo op uit om de schat te zoeken.
«
»
06:45 Nils Holgersson
Akka besluit dat Nils, Martin en Gorgo een examen algemene ganzenkennis moeten afleggen. Wanneer ze slagen, worden ze volwaardige leden van de troep.
«
»
07:00 Maya de Bij
Er wordt verteld over de geboorte van Maya. Juf Cassandra heeft al vanaf het begin in de gaten dat ze veel werk te verzetten gaat hebben met Maya, die zich meteen laat gelden. Intussen maakt Maya kennis met de wereld.
«
»
07:10 K3 Kan Het!
Samen met Belle Perez maakt Karen een spaanse versie van Oya Lélé, speciaal voor de spaanse vriendinnetjes van Laura. Kristel en Lynn gaan op stap met postbode Sam en Josje gaat op survivaltocht met Veerle en Iris, twee stoere meiden.
«
»
07:35 Wakandy
Met veel moed en zelfvertrouwen gaat Andy Peelman opnieuw elke uitdaging aan die zijn pad kruist.
«
»
07:50 K3 Roller Disco
Hanne spaart al enige tijd voor een nieuwe InGame die uitkomt. Ze gaat kamperen aan de winkel om er als eerste eentje te bemachtigen. Marthe wil dat ze wacht met spelen tot dat de werkdag erop zit.
«
»
08:10 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Op het politiekantoor komt een oproep binnen van een boer die vermoedt dat zijn koeien worden mishandeld. Koen en Tineke krijgen een verontrustende oproep van een supermarkt, waar afgelopen nacht iets verdachts is gebeurd.
«
»
08:35 Het Lichaam van Coppens
De broers Coppens onderzoeken waarom je soms misselijk wordt in een draaimolen en testen uit hoe je het best ontsnapt uit een auto die in het kanaal gereden is. Verder zoeken Staf en Mathias in Noorwegen uit hoelang je in ijskoud water kan zitten.
«
»
09:25 Nonkel Jef
Annette is bij Izzi ingetrokken. Alles verloopt vrij goed tot hij zich verspreekt en haar Odette noemt. Cyriel vertelt aan Zotten Dré dat Magda op de boerderij van Jef is. Dré gaat meteen tot de actie over en geeft een serenade ten beste.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Benidorm Bastards
Zuster Lea heeft als kloosterlinge nooit het plezier van een kleindochter gekend en ze vindt het dringend tijd om daar verandering in te brengen. Rosita heeft wel een kleindochter, maar dat achterlijk kind kan niet binnen de lijntjes kleuren.
«
»
12:25 Magazine European Qualifiers EK 2024
Voorbeschouwing op de kwalificatiewedstrijden van de Rode Duivels.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:35 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:45 Design Secrets
Enkele designers nemen ons mee naar mooie projecten in binnen- en buitenland, evenementen en netwerkborrels. Ze vertellen over hun passie en inspireren de kijkers met de laatste trends.
«
»
14:20 The Voice van Vlaanderen
In deze laatste Battles levert team Mathieu ons het enige trio van dit seizoen en laat hij een ander duo strijden met 'Stiekem' van Goldband en Maan.
«
»
16:25 Lifestyle & Wonen
Iedere week wordt er gekeken naar inspiratie voor het interieur. De presentatrices gaan op bezoek bij bedrijven door heel België om leuke, handige, mooie en interessante producten en diensten uit te lichten. Er is voor ieder wat wils.
«
»
17:05 Helden van hier: Door het vuur
Twee dronken mannen zetten Gent op stelten. Ze klimmen op de stelling van de Sint-Baafskathedraal en spelen een kat-en-muisspel met de politie.
«
»
18:15 SOS Piet XL
Piets eerste stop is bij Noud en zijn mama Greet. Noud is gek op donuts, maar die van zijn mama lijken meer op calamares. Content creators Steffi en Gerben roepen de hulp van Piet in om hun gnocchi pesto te verbeteren.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Boer zkt Vrouw
Boerin Sanne beslist met wie ze haar 24 uurs-date wil spenderen. Bij Boer Niels neemt de speelse Sylvie ondertussen het voortouw, maar tijdens het poetsen van zijn tractor gaat ze te ver.
«
»
21:15 Eenmaal Andermaal
Axel vormt een duo met Ingeborg en Jacques probeert met Karen Damen de beste stukken voor een prijsje op de kop te tikken.
«
»
22:30 Moordzaken: Levenslang
Marc Gevaert pleegde in 1999 twee roofmoorden, waardoor hij 'de killer van Brugge' werd genoemd. Faroek spreekt hem in de centrale gevangenis van Leuven.
«
»
23:30 Blind Gesprongen
Sarah wordt overdonderd door het goede nieuws van Nora. Ondertussen begint Martyna aan haar opleiding als detentiebegeleider en ondergaat Audric verschillende proeven, waarbij de experts zijn zwemvaardigheden en technische vaardigheden beoordelen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers