TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 New Tricks
Het team legt een aantal geheimen en leugens bloot, die over de afgelopen 30 jaar opgehoopt zijn. Dit helpt hen bij het oplossen van misschien wel twee moorden. Lane moet een disciplinaire hoorzitting doorstaan.
«
»
02:10 Mad Dogs
De jongens slagen erin te achterhalen waar een CIA-contact zich ophoudt. Helaas woont hij erg afgelegen aan de andere kant van Zuid-Afrika.
«
»
02:55 Mrs Sidhu Investigates
Mrs. Sidhu wordt gevraagd als in-house cateraar voor het softwarebedrijf Appenda. Maar de reputatie van het bedrijf komt onder vuur en wanneer de CEO van Appenda dood wordt aangetroffen, gaat Mrs. Sidhu op onderzoek.
«
»
03:40 Scott & Bailey
Nu op de boerderij van Pritchard slaven zijn gevonden, wordt het moordonderzoek plots gevoerd door meerdere diensten. Er loopt een onderzoek naar Janet in verband met het ongeval. Evie Pritchard ruikt alcohol in de adem van hoofdinspecteur Murray.
«
»
04:25 Call the Midwife
De vroedvrouwen bereiden zich voor op hun eindexamen terwijl twee broertjes worden achtergelaten.
«
»
05:30 Ghosts
Mike en Alison verwelkomen hun eerste gasten in hun nieuwe B&B en zijn vastbesloten om koste wat het kost een goede recensie te krijgen. De plaaggeesten aanbidden Thomas, tot ergernis van de Kapitein.
«
»
06:00 The Coroner
De patriarch van een plaatselijke aristocratische familie wordt dood aangetroffen. Jane en Davey gaan op onderzoek uit.
«
»
06:45 Agatha Raisin
Alles staat klaar voor de bruiloft van het jaar tussen James en zijn Welshe verloofde, Eirwen, maar niets gaat ooit volgens plan in Carsely. Ten eerste laat een paintballongeluk een paar spetters achter.
«
»
07:30 Death in Paradise
De verloofde van een hoteleigenaar valt van een balkon en sterft de dag voor haar bruiloft. Detective Mooney en zijn team onderzoeken haar dood. Alles wijst op zelfmoord, behalve het feit dat de bruid maar één nagel gelakt had.
«
»
08:20 Death in Paradise
Een finalist in een pokertoernooi wordt tijdens een wedstrijd vergiftigd. Hoe kunnen zijn tegenspelers de moord gepleegd hebben, als ze sinds het begin van de wedstrijd al op dezelfde stoel gezeten hebben?
«
»
09:15 Call the Midwife
De vroedvrouwen bereiden zich voor op hun eindexamen terwijl twee broertjes worden achtergelaten.
«
»
10:15 Mrs Sidhu Investigates
De eerste dag waarop Mrs Sidhu bij de luxe fitnessclub Sharpetone de catering doet, neemt een onverwachte wending wanneer in de spa twee lichamen worden aangetroffen.
«
»
10:55 Midsomer Murders
Barnaby en Troy onderzoeken de moorden op de klokkenluiders van de dorpskerk, die op mysterieuze wijze een voor een worden vermoord. De inspecteurs moeten een raadsel uit het verleden oplossen, voordat de moordenaar opnieuw toeslaat.
«
»
11:45 Midsomer Murders
Barnaby gaat op zoek naar mogelijke moordenaars van de veelal geliefde klokkenluider. Wanneer er meer slachtoffers vallen en er een poging tot inbraak gedaan wordt, vermoeden de inspecteurs dat de moordenaar zich vlak onder hun neus bevindt.
«
»
12:35 Midsomer Murders
Daniel Talbot is een student aan de prestigieuze Devington School. Tijdens de jaarlijkse race van de school op St. Malley's Day, wordt hij overvallen. Hij gaat terug om hulp te halen en valt kort daarna dood neer. Barnaby ondezoekt de zaak.
«
»
13:20 Midsomer Murders
Barnaby en zijn vrouw Joyce wonen de St Malley's Day-run bij op de chique privéschool Devington School. Ze kijken met afgrijzen toe hoe de intelligente en gevoelige Daniel Talbot bij de finish in elkaar zakt.
«
»
14:20 Miss Scarlet and the Duke
De laatste aantekeningen die Henry Scarlet voor zijn dood maakte, voeren Eliza en Duke naar een schijnbaar verlaten gevangenis aan de rand van Londen.
«
»
15:20 Beyond Paradise
Er ontstaat onrust in het dorp Shipton Abbott wanneer bij een schijnbaar onmogelijke overval een schilderij verdwijnt. Humphrey doet ondertussen zijn best om de samenwerking met Archie te verbeteren.
«
»
16:30 Death in Paradise
Marlon krijgt een mysterieus telefoontje van zijn oude baas, die zwaar gewond klinkt terwijl hij hem om hulp smeekt. Als Marlon erheen snelt, ziet hij tot zijn afschuw dat zijn voormalige baas dood is en de enige getuige een papegaai.
«
»
17:45 Dickensian
Tijdens kerstavond komen Amelia en Arthur Havisham bijeen, omdat het testament van hun vader zal worden voorgelezen. Maar de onverwachte inhoud ervan is voor beiden levensveranderend.
«
»
18:15 Dickensian
Het nieuws over een moord sijpelt door tijdens de kerstfestiviteiten en inspecteur Bucket begint aan zijn onderzoek. In Satis House verschijnt opnieuw de mysterieuze redder van Amelia Havisham.
«
»
18:45 Ghosts
Mike en Alison verwelkomen hun eerste gasten in hun nieuwe B&B en zijn vastbesloten om koste wat het kost een goede recensie te krijgen. De plaaggeesten aanbidden Thomas, tot ergernis van de Kapitein.
«
»
19:20 Ghosts
Mary vertelt Julian hoe ze haar stem heeft gevonden. Thomas besluit te stoppen met zijn Alison-verslaving. Mike wordt door oude vrienden verleid met een zakelijk plan dat te mooi is om waar te zijn.
«
»
20:00 Harry Wild
Harry en Fergus worden benaderd door een vrouw die wil weten hoe haar echtgenoot precies is overleden. Harry raakt geïntrigeerd door de zaak wanneer Fergus ontdekt dat er meer aan de hand is dan op het eerste gezicht lijkt.
«
»
21:00 Time
Na een overhaaste beslissing ontsporen Kelsey's plannen volledig en moet ze een nieuwe weg vinden.
«
»
22:00 Silent Witness
Het team ontrafelt het mysterie van een man die dood is aangetroffen op de oever van de Theems en ondertussen begint het leven van een ontevreden hoogleraar criminologie te ontsporen.
«
»
23:10 Silent Witness
Op de universiteit loopt de situatie verder uit de hand en Cara komt in de vuurlinie. Het raadsel van het lichaam in de Theems wordt opgelost. En vanuit onverwachte hoek komt er een doorbraak in de Cherry-zaak.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers