TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 Border Security: America's Front Line
Een kijkje achter de schermen bij de eerste verdedigingslinie van de Amerikaanse landsgrenzen: de douane, immigratiedienst en quarantaineafdeling. Aan hun is de taak om smokkelaars, illegale immigranten en mogelijke terroristen te onderscheppen.
«
»
01:05 Border Security: America's Front Line
Een kijkje achter de schermen bij de eerste verdedigingslinie van de Amerikaanse landsgrenzen: de douane, immigratiedienst en quarantaineafdeling. Aan hun is de taak om smokkelaars, illegale immigranten en mogelijke terroristen te onderscheppen.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Project Runway
De ontwerpers krijgen te maken met een bekend vraagstuk: of comfortabel echt chic kan zijn. Er is niets comfortabel aan het ontwerpen voor een uitdaging van n dag met ook nog eens een verrassingsbezoek van Geoffrey Mac en Cyndi Lauper.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Champions League Magazine
Voetbalmagazine in het kader van de UEFA Champions League.
«
»
10:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:45 Gordon, Gino and Fred's Road Trip
Gordon wil kerst vieren, dus organiseert hij een reis naar Lapland. Terwijl Gino een brief van zijn dochter Mia aan de kerstman probeert te bezorgen, staat Fred te popelen om het noorderlicht te zien.
«
»
13:55 100 jaar jong
Gordon gaat in gesprek met verschillende 100-plussers met ontroerende en geestige verhalen. Ze laten zien dat oud worden en nog steeds positief in het leven staan heel goed samengaan.
«
»
14:40 Bridezillas
Tijdens het oefendiner van Lamesha breekt een hevige ruzie uit die haar huwelijk in gevaar brengt. Lessika bedenkt een exit-strategie, maar wanneer ze te veel eist, stort haar bruidsmeisje in.
«
»
15:30 Dirty Home Rescue
Hayley en haar team schieten deze keer Debbie te hulp. Het tweeslaapkamerappartement van deze alleenstaande moeder van twee kinderen ligt er smerig bij.
«
»
16:25 Hoarders: Buried Alive in My Bedroom
Een kijkje naar het hamsteren van spullen, wat een probleem is in het Verenigd Koninkrijk.
«
»
17:20 Ik vertrek XL
Rinse en Francine ruilen Nederland in voor het altijd zonnige Bonaire. Hans, Marja, Renzo, Ada en Wim besluiten samen hun droom waar te maken en de Italiaanse streek Friuli op de kaart zetten.
«
»
18:25 Het echte leven in de ZOO
Elke dierengroep heeft een unieke manier van samenleven, vaak met de mannetjes aan het roer.
«
»
18:55 Verslaafd!
Op jonge leeftijd begint de 25-jarige Davey met zijn broer Marlon te experimenteren met drugs. Davey is meer gaan gebruiken na het overlijden van Marlon. De interventionist probeert hem te overtuigen om naar een verslavingskliniek te gaan.
«
»
19:55 Jurassic World
Jurassic Park is nu Jurassic World, een pretpark. Een hybride dinosaurus ontsnapt echter. Dierenexpert Owen moet er alles aan doen om twee broers te redden.
«
»
22:05 De nachtbrigade
De politie wordt opgeroepen voor een vechtpartij in een afhaalrestaurant. Om te voorkomen dat de situatie verder escaleert, worden vier mannen in hechtenis genomen.
«
»
23:05 Horrorhuurders & Huisjesmelkers
Jonge moeder Hamdi liet een jong koppel bij haar wonen, maar werd uiteindelijk zelf buitengesloten. Nick ontdekt dat zijn huurder zijn huis heeft uitgeleend aan zes vreemdelingen.
«
»
00:05 Hoarders
Judy is een vrouw met extreme smetvrees die bang is voor ziektekiemen en daardoor de hele dag bezig is met ontsmettingsrituelen. Ze woont echter in een smerige, door muizen geteisterde woning. Hierdoor krijgt ze het bevel om haar woning op te ruimen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-renie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers