TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:15 Airwolf
Het team gaat undercover in een theatergezelschap om het leven van de vervreemde dochter van een Franse terroristenjager te beschermen.
«
»
14:05 Airwolf
De mysterieuze dood van de vader van een vriend leidt tot een wereldomvattend complot waarbij een dodelijk gefabriceerd virus betrokken is.
«
»
15:00 Columbo
Columbo is gefrustreerd wanneer zijn hoofdverdachte in een verdrinking bij een jacht ook plotseling sterft.
«
»
16:50 MacGyver
MacGyver probeert een jongetje te redden van een onheilsvoorspelling uit een eeuwenoude legende.
«
»
17:45 MacGyver
Als hun vliegtuig in de wildernis neerstort, vechten MacGyver en vier bendeleiders om te overleven.
«
»
18:45 MacGyver
Als MacGyver borg staat voor een oude maat, loopt dat uit op een reddingsmissie in Centraal-Amerika.
«
»
19:45 MacGyver
MacGyver en Pete Thornton reizen af naar Zuidoost-Azië om een groep wezen, een non en Macs oude vlam Debra Easton te redden, die in levensgevaar zijn door een onderdrukkend regime.
«
»
20:45 MacGyver
In de wildernis komen MacGyver en de tienjarige Darin Cooper in actie om twee steenarenden te redden die zijn verwond door stropers. De stropers gaan achter MacGyver aan en gijzelen Darin en zijn moeder.
«
»
21:45 The Rundown
Beck, een premiejager, wil stoppen met werken, maar aanvaardt eerst nog een allerlaatste klus. In opdracht van de steenrijke Billy Walker trekt hij naar het Amazonewoud om diens zoon Travis, die er op zoek is naar een waardevolle schat, op te sporen.
«
»
23:40 Helicopter ER
De Yorkshire Air Ambulance redt per helikopter patiënten in levensgevaarlijke situaties. Het team moet zo snel mogelijk ter plaatse zijn om de slachtoffers van medische hulp te voorzien.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers