TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
14:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:25 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:25 The Golden Girls
Rose is ervan overtuigd dat ze is overleden tijdens een slokdarmspasme. Daarom wil ze alles uit het leven halen, wat het leven van de anderen overhoop haalt. Rose verhuist als de meiden klagen over haar nieuwe levensstijl.
«
»
16:55 SOS Piet
De bťarnaisesaus van KŁrt Rogiers ziet eruit als eierkoek. De zalm met lenteuitjes van Alice is niet om over naar huis te schrijven: de vis brandt aan op de ijzeren plaat en de groenten blijven rauw. De wijnpudding van Caroline is veel te slap.
«
»
17:30 SOS Piet
Patrick probeert roti van foie gras in de oven te bereiden. Benny's kreeftensaus is te sterk van smaak en ook de structuur laat te wensen over. De kriekenvlaai van Liliane is vanbuiten keihard en vanbinnen niet doorbakken.
«
»
18:05 SOS Piet
Anita wil asperges op zijn Vlaams maken, maar ze zijn veel te slap en haar saus is veel te vettig. NoŽlla worstelt met de cuisson van haar lamskroon. Bovendien schift haar portosaus. Bieke wil een sabayon serveren, maar hij is te vloeibaar.
«
»
18:40 SOS Piet
Anneleen eet graag ciabatta met gedroogde tomaten, maar als ze het brood zelf bakt, is de buitenkant te droog en de binnenkant te zacht. In de keuken van Tom blijven de aardappelwafels aan het ijzer kleven.
«
»
19:15 SOS Piet
De caesarsalade van Philippe is veel te zuur van smaak en te papperig. De sheppard pie van Koen smaakt raar, de saus is te lopend en het geheel is niet luchtig genoeg. Veronique snapt niet hoe het komt dat haar karnemelkpap schift.
«
»
19:50 Ons Geluk
Na de begrafenis van Liesje is Rene van plan om Floren aan te klagen. Hij krijgt echter weinig hulp van Priestman, die niet tegen zijn collega wil getuigen. Intussen zit Irma met haar fotograaf in Engeland, waar Rottiers niet zo gelukkig mee is.
«
»
21:05 Ons Geluk
Rottiers is nog steeds niet teruggekeerd uit Engeland. Zowel Irma als Denise staan voor een raadsel. Paul Hillegeers maakt dankbaar gebruik van de afwezigheid van zijn rivaal om Denise voor zich te winnen.
«
»
22:25 Baantjer
Als De Cock de dood van een volkszanger onderzoekt, blijkt dat deze twee rivaliserende minnaars had.
«
»
23:20 Baantjer
De Cock doet met zijn team onderzoek naar de moord op een vrouw die SM deed.
«
»
00:15 The Golden Girls
Sophia maakt zich op om deel te nemen aan een walkathon. Dorothy, Blanche en Rose passen op de kinderen van de deelnemers, maar na afloop wordt ťťn baby niet opgehaald.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Stephanie Planckaert (VTM)

De familie Meulemans viert Kerstmis met hun 15 kinderen... midden in de zomer. Stephanie maakt ook kennis met twee nieuwe extra extra large families: de familie Naudts met acht dochters en de Russisch-OekraÔense familie Luki met zeven kinderen.

'Families XXL', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers