TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 The Bold Type
Drie maanden na de operatie keert Jane terug naar Scarlet met nieuwe redactionele taken. Kat wordt geconfronteerd met een harde waarheid wanneer ze gedwongen wordt enige verantwoordelijkheid te nemen.
«
»
12:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:00 Milk Money
De twaalfjarige Frank reist met zijn maatjes naar de grote stad met als doel het zien van een naakte vrouw in het echt. Wanneer ze V ontmoeten, beseft Frank dat zij een perfecte vrouw voor zijn timide vader zou zijn.
«
»
17:00 The Big Bang Theory
De jongens kamperen voor de deur van een bioscoop om een speciale versie van 'Indiana Jones: Raiders of the Lost Ark' and ' te zien. Ondertussen gaat Amy met Penny en Bernadette voor een avondje met de meiden.
«
»
17:25 The Big Bang Theory
Leonard doet zich voor als Penny's vriendje als haar vader op bezoek komt. Ondertussen beleven Howard, Raj en Bernadette een ongemakkelijke avond.
«
»
17:50 The Big Bang Theory
Amy ontdekt dat ze seksuele gevoelens heeft voor Penny's ex-vriendje Zack terwijl Raj en Howard proberen te bewijzen wie van hen de beste superheld zou zijn.
«
»
18:15 The Big Bang Theory
De jongens doen mee aan een verkleedwedstrijd als leden van de 'Justice League'. Om Penny's vriendje Zack beter te leren kennen vragen ze of hij en Penny ook meekomen.
«
»
18:40 The Big Bang Theory
Leonards heeft een idee voor een nieuwe smartphone-app, en vraagt zijn vrienden om hem te helpen. Echter ontstaat er - wanneer Sheldon het project overneemt - een flinke ruzie.
«
»
19:05 The Big Bang Theory
Bernadette loopt een ex-vriendje tegen het lijf wanneer ze op een wetenschappelijke conferentie is met Howard, dit zorgt voor spanning binnen hun relatie.
«
»
19:30 The Big Bang Theory
Sheldon gaat les geven op de universiteit, maar om zijn vaardigheden als leraar te verbeteren, vraagt hij Penny om hem acteerles te geven. Ondertussen ontwikkelt Raj gevoelens voor Bernadette.
«
»
20:00 The Big Bang Theory
Om een financiering voor de universiteit veilig te stellen, overtuigt Sheldon Leonard om aan te pappen met een rijke donateur; dit doet Leonard echter twijfelen over wat hij voor de wetenschap over heeft.
«
»
20:30 Ant-Man and The Wasp
Scott Lang worstelt met de gevolgen van zijn keuzes. Terwijl hij moeite heeft om een balans te vinden tussen zijn thuisleven en zijn verantwoordelijkheden als Ant-Man, wordt hij benaderd door Hope Van Dyne en dr. Hank Pym voor een nieuwe missie.
«
»
22:35 Departure
Kendra Malley gaat naar de Verenigde Staten om een tragisch ongeluk van een hogesnelheidstrein op het platteland van Michigan te onderzoeken.
«
»
23:30 Departure
Kendra verneemt over een mysterieuze passagier die op de vlucht is nadat hij is ontsnapt uit de hechtenis van de U.S. Marshals. De FBI begint een klopjacht in Rockwater, wat paniek zaait onder de lokale bevolking.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers