TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Winterbeelden
Idyllische winterbeelden.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
17:30 De markt
Duidingsprogramma over de economische actualiteit van de afgelopen week.
«
»
17:55 Sporza: WK Handbal Mannen Kwalificatie 2025
Verslag van de wedstrijd ItaliŽ - BelgiŽ, gespeeld voor plaatsing voor het WK handbal mannen 2025.
«
»
19:30 Vranckx
Tanzania is het land met de grootste instroom van vluchtelingen in de regio van de Grote Meren. Nu het geweld in het oosten van Congo toeneemt komen er veel mensen bij. Het vluchtelingenkamp 'Nyarugusu' bestaat al bijna dertig jaar.
«
»
20:00 Conquistadors: The Rise and Fall
De toevallige ontdekking van de Nieuwe Wereld door Christoffel Columbus luidt een tijdperk van exploratie in voor het Spaanse rijk en een donker nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Amerika.
«
»
20:50 Narco Circus
In januari 2016 wordt Joaquin GuzmŠn, beter bekend als El Chapo, de grootste Mexicaanse drugshandelaar ooit, gearresteerd. Na zijn uitlevering wordt hij in 2019 berecht in de Verenigde Staten, waar negentig procent van de drugs via Mexico binnenkomt.
«
»
21:50 Dopesick
Richard Sackler lanceert een nieuwe pijnstiller en een dokter maakt kennis met het medicijn. Een mijnwerker plant haar toekomst, komt een DEA-agent erachter dat er pillen op de zwarte markt zijn en besluiten federale aanklagers een zaak te openen.
«
»
22:55 Dopesick
OxyContin is op de markt, maar wordt geconfronteerd met een potentiŽle bedreiging. De enorme invloed van Purdue bereikt de stad Finch Creek. Bridget treedt buiten haar DEA-autoriteit. Het strafrechtelijk onderzoek naar OxyContin begint.
«
»
00:00 De popcast
Stijn Van de Voorde laat in deze podcast samen met Otto-Jan Ham, Kirsten Lemaire, Thibault Christiaensen en Lennert Coorevits zijn licht schijnen over het popnieuws van de afgelopen week.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reŁnie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers