TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Station 19
Met de komst van commandant Frankel begint Jack aan zijn eerste shift als co-kapitein. Maar het zit er al snel op tussen hem en Andy. De rest van het team bestrijdt de brand op zolder.
«
»
02:25 Station 19
Andy en Jack slagen er niet in om tot een akkoord te komen over de kosten die gemaakt moeten worden voor Station 19. De brandweer krijgt een oproep over een brand in een gloednieuwe bed-and-breakfast.
«
»
03:05 The Equalizer
De CIA probeert een smokkelaar over te brengen naar een beveiligde plaats om hem daar te kunnen ondervragen. McCall en Carter Criffin moeten er samen voor zorgen dat de smokkelaar niets overkomt.
«
»
03:50 The Equalizer
Een jong meisje sterft aan een overdosis fentanylpillen. Een burgerwacht gaat na aanleiding daarvan op een moordtocht en McCall wordt gezien als een van de hoofdverdachten in de zaak.
«
»
04:30 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:15 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 Storage Wars
Darrell haalt zijn oude trucs uit de kast, terwijl Ivy zijn concurrentie voor de gek houdt. Jarrod en Brandi moeten hun winkel in Long Beach sluiten als ze dit keer geen grote winst kunnen maken. Rene en Casey bevinden zich in de ruimte.
«
»
06:20 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:25 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:30 Last Man Standing
Vanessa vraagt advies aan Mike en Carol omtrent haar campagne. Kyle weet niet hoe hij moet reageren wanneer Ed hem een duur horloge cadeau doet.
«
»
07:00 Last Man Standing
Mike stelt voor om Jen te helpen met haar bakproject voor school, maar dat verloopt niet helemaal goed wanneer ze haar kraam voor Bud's Buds stalt. Kyle krijgt onverwacht advies van Joe in verband met zijn studie.
«
»
07:25 Last Man Standing
Mike speelt voor Cupido en hij plant een date voor Joe met Cece. Vanessa ziet dat echter niet bepaald zitten. Kyle is ondertussen jaloers wanneer Ryan Jen uitnodigt als bij hun podcast.
«
»
07:55 Last Man Standing
Mandy maakt zich zorgen of Kyle zijn eerste tentamen wel zal halen en vraagt Vanessa, Jen en Ryan om hem te helpen. Mike komt erachter dat Ed en Chuck beslissingen maken op basis van bijgeloof.
«
»
08:20 Last Man Standing
Mike komt erachter dat Ed het Outdoormans festival overslaat om naar Bonnies chique kunstgala te gaan. Mandy neemt het plannen van het festival over van Kristin, maar dit loopt niet heel soepel.
«
»
08:50 American Pickers
Oude mummies, auto's uit het ruimtetijdperk en rommel die een eerbetoon is aan voormalige geliefden: deze verzamelaars hebben de gekste collecties die Mike en Frank ooit hebben meegemaakt.
«
»
09:45 American Pickers
Mike en Frank bezoeken een monteur van oldtimers met een verzameling zeldzame bubbletop-auto's.
«
»
10:40 American Pickers
Mike en Frank vinden een Jaguar uit 1967 in een garage in New Jersey en later onderzoeken ze een winkel in Pennsylvania met een presidentieel verleden. Ondertussen begint Robbie te werken aan de oude Rolls Royce met een aluminium carrosserie.
«
»
11:40 American Pickers
Mike en Frank vinden een paar ruwe diamanten en herstellen deze in hun oude glorie.
«
»
12:35 American Pickers
Mike, Frank, Robbie en Danielle plaatsen weddenschappen en spelen bijlwerpen, golfen, biljarten en arcadespellen. Activiteiten die hen terugbrengen naar hun kindertijd.
«
»
13:30 Shark Tank
Twee ondernemers hebben iets ontwikkeld tegen zweetvlekken. Broers tonen een gesp die tevens dient als portefeuille. Veteranen willen boeren saffraan laten verbouwen. Een ex-kok presenteert een veelzijdige mengkom.
«
»
14:30 Shark Tank
Twee mannen presenteren een opschrijfboek dat draadloos teksten verstuurt. Twee ondernemers hebben haarverzorgingsproducten met feromonen ontwikkeld. Een moeder toont een zak voor je trouwjurk voor op de wc.
«
»
15:20 Shark Tank
Een jonge ondernemer presenteert een skateboard dat in kluisjes en rugzakken past. Een ondernemer uit San Francisco beweert dat haar meditatie-app stress in de wereld kan verminderen.
«
»
16:15 Shark Tank
Twee ondernemers presenteren een manier om koffie beter te laten smaken. Een energieke moeder uit Washington heeft een product waarmee kinderen het borstelen van hun haar leuker zullen vinden.
«
»
17:15 Shark Tank
Chris Gronkowski en zijn broer Rob, die footballspeler is, komen met een thermosfles. Een jongen van zeventien heeft een instrument tegen voetpijn. Een man heeft iets bedacht om spullen veilig op te bergen.
«
»
18:10 NCIS: New Orleans
Een Russische infiltrant, die in de VS slapende agenten van de nodige informatie voorziet, zet het op een loopje nadat zijn Navy escorte werd vermoord.
«
»
19:05 NCIS: New Orleans
Het team zoekt naar een na-aper van een onopgeloste zaak van 150 jaar geleden dat een legendarisch spookverhaal voortbracht. Gregorio schrikt wanneer de zaak verband houdt met een recente seance en een lokaal medium.
«
»
20:00 Law & Order: Organized Crime
Het voortbestaan van de task force hangt aan een zijden draadje wanneer de ontmoeting met Robert Silas in het honderd loopt. Bell en Stabler nemen een aantal besluiten om de task force in leven te houden.
«
»
20:55 Law & Order: Organized Crime
Jamie besluit om undercover te gaan maar belandt daardoor in een zeer gevaarlijke situatie. Bell heeft een ontmoeting met haar nieuwe baas. De task force moet een bende stoppen die het geweld niet schuwt.
«
»
21:50 Station 19
Het team wordt gedwongen een riskante beslissing te nemen die hen duur kan komen te staan nadat de kapperszaak van Tomás in brand vliegt. Diane komt langs op het bureau en wordt samen met Vic en Carina weer in actie geroepen.
«
»
22:45 Station 19
Een oproep van een social media-ster stuurt het team op een ongewone reddingsmissie. Travis' campagne voor het burgemeesterschap gaat van start, tot zijn grote ergernis. Ben behandelt een patiënt met een verrassende diagnose.
«
»
23:40 Nine Perfect Strangers
Beloofde totale transformatie, negen heel verschillende mensen arriveren in Tranquillum House, een afgelegen toevluchtsoord gerund door de mysterieuze wellness-goeroe Masha.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers