TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:00 Aurora Teagarden Mysteries: Heist and Seek
Wanneer een kroon van onschatbare waarde wordt gestolen tijdens een benefietgala in de bibliotheek van Lawrenceton, moeten Aurora en de Real Murders Club onderzoeken wie bereidt zou zijn een moord te plegen om deze in handen te krijgen.
«
»
10:25 Aurora Teagarden Mysteries: Reunited and It Feels So Deadly
Aurora en haar beste vriendin Sally zijn op de reünie van hun middelbare school en beseffen dat hun voormalige klasgenoten niet veel veranderd zijn. Iedereen wordt echter verdacht als een van hen wordt vermoord.
«
»
11:50 Social Media Murders
Bianca Devins wordt vermoord door een man die zijn gruwelijke daden op sociale media zet. De familie probeert uit alle macht te voorkomen dat de beelden zich over de hele wereld verspreiden.
«
»
12:40 Social Media Murders
De vijftienjarige Alex laat zijn vrienden weten dat zijn nieuwe vlam, de achttienjarige Matthew, hem wil ontmoeten. Wat zes weken eerder als een flirt op social media begon, eindigt in een drama.
«
»
13:35 Buried in the Backyard
In een maïsveld in de achtertuin worden de lichaamsdelen van twee vermiste tieners gevonden. De rechercheurs uit Ohio ontdekken duistere familiegeheimen om de verdachte op te sporen.
«
»
14:20 Buried in the Backyard
Een bouwvakker vindt menselijke resten in de achtertuin van een oude boerderij. Een opvallende vermissingszaak van al 15 jaar oud krijgt zo misschien eindelijk gerechtigheid.
«
»
15:05 Buried in the Backyard
Nadat een jonge vrouw uit haar buurt verdwijnt, raken rechercheurs uit North Carolina verstrikt in een web van bedrog. Ze ontdekken een wrede liefdesdriehoek wanneer ze naar bewijs zoeken.
«
»
15:50 Buried in the Backyard
Een jonge moeder in Newport Maine wordt vermist. Onderzoekers zoeken naar antwoorden, maar komen terecht in een dodelijk kat-en-muisspel in een rustieke achtertuin.
«
»
16:35 Criminal Confessions
Wanneer het lichaam van een jonge vrouw brandend in het bos wordt gevonden, blijven de onderzoekers met veel vragen zitten. Ze volgen een spoor van vuur, woede en onwaarheden om tot de waarheid te komen.
«
»
17:20 Criminal Confessions
Wanneer Kim Allen vermoord wordt aangetroffen in haar huis, is haar vervreemde en mishandelende echtgenoot de verdachte. De detectives nemen een risico waardoor de zaak een verrassende wending neemt.
«
»
18:10 Criminal Confessions
In 1981 verdwijnt een moeder in de bossen van Hernando en het wordt al gauw een cold case. Meer dan dertig jaar later nemen de plaatselijke rechercheurs de zaak over en kijken of een bekentenis de enige manier is om de zaak op te lossen.
«
»
18:55 Forensic Files II
Een liefdesdriehoek in Texas loopt dodelijk af. Technologie vertelt uiteindelijk het hele verhaal.
«
»
19:20 Forensic Files II
Wanneer een hobby rechercheur een Jane Doe uit Utah in verband brengt met een vermiste personenzaak in Ohio, worden rechercheurs aangespoord een decennia-oude moord op te lossen.
«
»
19:45 Forensic Files II
Een luxe kledingwinkel in Bethesda, Maryland, is de locatie van een gruwelijke scène waarin een werknemer wordt vermoord en haar collega wordt mishandeld en vastgebonden. Bewakingsvideo's en bloedonderzoek werpen verder licht op de misdaad.
«
»
20:05 Forensic Files II
Acht dagen nadat ze verdween op weg naar een familie-uitstapje, wordt het gedeeltelijk naakte lichaam van een acttienjarige vrouw gevonden in een rivier in Wyoming. Jaren later brengt DNA-technologie duistere geheimen aan het licht.
«
»
20:30 Aurora Teagarden Mysteries: How to Con a Con
Wanneer een van de vastgoedcliënten van Aida Teagarden vermoord wordt aangetroffen, gaat haar speurende dochter Aurora samen met haar verloofde Nick op pad om de moord op te lossen.
«
»
21:55 Aurora Teagarden Mysteries: Til Death Do Us Part
Slechts enkele dagen voor Aurora's huwelijk wordt een lichaam ontdekt en ze vreest dat haar vader een verdachte is. Aurora en Nick haasten zich om de cold case op te lossen voordat ze elkaar het jawoord geven.
«
»
23:20 Gestalkt
Thijs Zeeman schiet Joan te hulp. Joan, een reislustige dertiger, ontmoet via een datingsite een wel heel leuke man. Maar als ze een tijd met hem samenwoont, blijkt hij heel veel problemen te hebben.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers