TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
13:35 The Block Australia
De deelnemers zijn moe en blut, dus neemt Scotty ze mee voor een avondje uit en een leuke uitdaging.
«
»
14:35 Blind Gekocht NL
Riski en Lisa wonen in een huurappartement in Lochem, waar Lisa geboren en getogen is. Ze willen graag Riski's ouders uit Indonesië bij hen op bezoek te laten komen, maar dat is lastig met hun beperkte ruimte.
«
»
15:50 Dr. Phil
Danielle zegt dat ze door het trauma dat ze tijdens de orkaan Ian heeft opgelopen worstelt met het leven. De familie van Xavier zegt dat hij zelfmoord heeft gepleegd vanwege het trauma dat hij opliep toen een tornado zijn school verwoestte.
«
»
16:40 The Sky is the Limit
Peter en Faith hebben een korte vakantie in hun buitenverblijf gepland. Onderweg houden ze ook even halt bij hun tweede kasteel in Hamois. Voor hij aan zijn dagtaken begint, checkt Salar de beurs.
«
»
17:35 Komen eten
De 39-jarige Peter is Nederlands en slager van beroep. Hij heeft een aangeboren voorkeur voor fijne vleeswaren. Peter is een perfectionist en gaat er voor 200, misschien zelfs 300% voor. Aan een van de muren in Peters woning hangt een veraan.
«
»
18:20 The Block Australia
De teams hebben een gigantische taak aan drie kamers die binnen een week moeten worden afgeleverd.
«
»
19:20 Blind Gekocht NL
Alles in het leven van Paul en Kim loopt op rolletjes, behalve de zoektocht naar een nieuw huis. Het vinden van een woning voor twee personen was al uitdagend, nu zijn de woonwensen met drie pleegkinderen nog dringender.
«
»
20:35 The Sky is the Limit
Deze reportagereeks werpt een exclusieve blik op het leven van succesvolle Belgen. Ze hebben keihard gewerkt om een fortuin te verzamelen en ze hebben het helemaal gemaakt in het leven.
«
»
21:30 Komen eten
De Nederlandse Carlijn is 23 lentes jong en is kersvers stewardess. Ze is helemaal gek op honden en is de trotse bezitter van een labrador. Carlijn woont in een mooi en groot appartement en heeft een biljarttafel in de living staan.
«
»
22:20 Huizenjagers
Katrien en Nathalie wonen in Gent en hebben nood aan meer groen en meer rust. Ze zoeken een charmant huis met veel hout en grote ramen.
«
»
23:15 Love Island
Sexy singles verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Om zo lang mogelijk op het eiland te blijven, moeten de singles koppels vormen. Kijkers bepalen welke deelnemers in de show blijven.
«
»
00:15 Send Nudes: Body SOS
De gespierde timmerman Steven wil een mannelijk lid van het zelfde formaat als een volwassen filmster. Alleenstaande moeder Steph verlangt wanhopig naar kleinere borsten.
«
»
01:20 Send Nudes: Body SOS
Vogue ontmoet model Maddison, die gelooft dat grotere borsten haar zullen helpen op te vallen. De grootte van Toms mannelijke geslachtsdeel doet afbreuk aan zijn zelfvertrouwen in relaties.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers