TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
13:35 Bar Rescue
Jon gaat naar een familiebedrijf dat het moeilijk heeft als gevolg van het gedrag van de eigenaar.
«
»
14:30 The Blacklist
Gevoed door zijn verraad zoekt Elizabeth Keen wraak op Reddington.
«
»
15:25 Seal Team
Jason en Mandy gaan undercover als een koppel op vakantie bij een chique nachtclub in Mexico City. Zo willen ze een van Andres Doza's kartelleden opsporen.
«
»
16:20 Pawn Stars
De Harrisons onderzoeken een zeldzame Hertz Penske GT Mustang uit 2014. Een klant brengt een kreeftstaartpothelm uit het leger van Oliver Cromwell uit de 17e eeuw.
«
»
16:45 Pawn Stars
Een originele schets van het Marine Corps War Memorial wordt de winkel binnengebracht. Kan Rick de overwinning claimen door zijn aanbod? Een door Bret Michaels gesigneerd platina album van Poison komt binnen. Sleept Rick er een glamrock-deal uit?
«
»
17:15 Big Timber
Kevin en twee houthakkers moeten de hitte trotseren om hout op te halen bij de concessie. Sarah vraagt werknemers Brooke en Logan om een kennel te bouwen voor hun honden.
«
»
18:15 UEFA Europa League
Verslag van de wedstrijden gespeeld in de UEFA Europa League.
«
»
20:40 UEFA Europa League
Verslag van de wedstrijden gespeeld in de UEFA Europa League.
«
»
23:20 De Spor
De jongensdroom van Rik en Sam krijgt een vervolg. De Spor speelt vanaf nu in eerste nationale en voor dat trapje hoger heb je nieuwe spelers, een nieuwe coach en een nog professionelere aanpak nodig.
«
»
23:35 MIDMID
Wekelijks praatprogramma waarin vooraanstaande figuren uit de voetbalwereld worden ontvangen.
«
»
01:35 Seal Team
Het team wordt in de val gelokt, wat maar een ding kan betekenen. Er is iemand in hun groep die informatie lekt aan het kartel.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers