TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:30 A Place in the Sun
Hyacinth Miller uit Londen bezocht Barbados veertien jaar geleden voor het eerst. Nu ze met pensioen is, wil ze daar permanent naartoe verhuizen zodat ze meer tijd in haar geliefde tuin kan doorbrengen.
«
»
08:15 Love It or List It UK
De vastgoedgoeroes bezoeken het prachtige Bury St. Edmunds. Daar wonen Lauren en Christian Grant in een vrijstaande 'beige doos' met vier slaapkamers, die simpelweg niet bij hen past.
«
»
09:05 Love It or List It UK
Het team gaat naar Noord-Ierland om een echtpaar te helpen beslissen of ze hun landelijke bungalow uit 1970 willen houden, of dat ze beter kunnen verhuizen naar een compleet nieuw huis.
«
»
09:50 Love It or List It UK
Phil en Kirstie ontmoeten een familie in Ashtead die niet meer verliefd is op hun huis. Phil vindt dat ze het moeten verkopen, terwijl Kirstie denkt dat verbouwen de beste optie is.
«
»
10:45 Love It or List It UK
In het dorp Clifford ontmoeten Kirstie en Phil Vic en Paul. Van buiten ziet hun idyllische huis er perfect uit voor een gezin, maar schijn bedriegt. Het is duidelijk dat zowel Kirstie als Phil het niet makkelijk zullen hebben.
«
»
11:40 Love It or List It UK
Kirstie Allsopp praat bij met Lucia en Matt, die ooit in Royal Wootton Bassett woonden met een tuin vol kippen. Dit huis is echter verkocht en het koppel woont nu in Wales.
«
»
12:30 Dr. Phil
Dr. Phil zegt dat emoties het hart kunnen beschadigen. De zelfverklaarde workaholic Emily krijgt een hartaanval. Tylers hartproblemen ontstaan na de dood van zijn vijfjarige zoon.
«
»
13:15 Dr. Phil
Ashley, Ebony en Fallon zeggen dat hun broer ten onrechte is veroordeeld voor moord. Nancy voelt zich schuldig nadat ze hoort dat de persoon van wie ze zegt dat ze haar heeft misbruikt, is gearresteerd wegens het misbruiken van andere kinderen.
«
»
14:05 Dr. Phil
De recente trend om het woord 'vrouw' te vervangen door genderneutrale termen, veroorzaakt een groeiende bezorgdheid onder vrouwen die biologisch als vrouw geboren zijn, dat deze taalverandering het mogelijk maakt dat vrouwen worden 'uitgewist'.
«
»
14:50 Dr. Phil
Angel-Rose zegt dat ze elke nacht wordt aangevallen door spirituele entiteiten die lijken op geesten uit het 'astrale vlak'.
«
»
15:40 Dr. Phil
Activisten, schrijvers en onderwijzers bespreken herstelbetalingen aan Afro-Amerikanen.
«
»
16:25 Chateau Meiland
Martien en Erica doen het chateau-verleden in de uitverkoop; nu ze weer gaan verhuizen, moet alles worden opgeruimd. Zo komt er ruimte voor nieuwe avonturen: Martien maakt zijn debuut als acteur, de sjaalbusiness begint goed en meer.
«
»
17:15 Chateau Meiland
De familie Meiland verhuist binnenkort naar een nieuw droomhuis, en dat levert toch weer de nodige discussies en stress op. Ondertussen komt de trouwdag van Maxime en Leroy steeds dichterbij, en bij zo'n plechtigheid komt een heleboel kijken.
«
»
18:05 Chateau Meiland
De familie Meiland is weer druk aan het decoreren in de nieuwe huizen. De trouwlocatie van Maxime en Leroy is gevonden, en laat daar nou net een bruidsbeurs plaatsvinden. De hele familie gaat mee om inspiratie op te doen voor de grote dag.
«
»
18:50 Chateau Meiland
Het leven van de familie Meiland staat op zijn kop nu de bruiloft voor de deur staat. Zo moeten de meisjes in het wit gestoken worden, zodat ze er als prinsesjes uitzien. En een bruiloft zonder ring is ondenkbaar voor het aanstaande bruidspaar.
«
»
19:45 Chateau Meiland
De dag van de verhuizing is eindelijk aangebroken. Voor het eerst laat de familie zich verhuizen, en dat zou rust moeten geven. Maar de familie heeft ternauwernood tijd om de dozen uit te pakken als het volgende Franse avontuur zich alweer aandient.
«
»
20:35 The Real Housewives of Beverly Hills
Spanningen tussen Dorit en Erika zorgen voor problemen in Hong Kong. Lisa Rinna en Eileen kiezen een kant terwijl Lisa Vanderpump en Kyle geschokt toekijken. De vrouwen bezoeken de op één na grootste Boeddha.
«
»
21:25 The Real Housewives of Beverly Hills
In Hong Kong verdedigt Lisa Rinna haar beschuldigingen. De dames bezoeken een dierenasiel. In Beverly Hills neemt Erika haar scènes op voor The Young & the Restless. De groep gaat naar Villa Rosa voor een spectaculair Diamonds and Rosé feest.
«
»
22:15 Naked Attraction
Abbie en Charlie missen één ding in hun perfecte huwelijk: een extra vrouw voor hun gewenste polyamoureuze relatie. De glamoureuze Chrissie is op zoek naar echtgenoot nummer vier.
«
»
23:15 Naked Attraction
Na drie jaar vrijgezel te zijn geweest, is gamer Lauren op zoek naar haar perfecte nummer twee, zodat ze haar liefdesleven opnieuw kan opstarten. En Ryan is op zoek naar Mr Right: een zilveren vos in Philip Schofield-stijl.
«
»
00:10 Botched
De chirurgen helpen een vrouwelijke bodybuilder die er vrouwelijker uit wil zien. Paul opereert een vrouw die bang is voor te grote neusvleugels.
«
»
01:05 Botched
Realityster Dwight Eubanks neemt afscheid van zijn neus met een begrafenis en na een borstoperatie heeft een vrouw een verdachte bobbel op haar borst.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers