TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 MasterChef: The Professionals
De eerste twee koks moeten hun mesvaardigheden aanscherpen. De volgende twee koks moeten een vaste hand houden en goed opletten om te slagen.
«
»
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:15 Love It or List It
Josh denkt dat hij het huis kan opknappen en er een geweldige plek van kan maken voor de komende decennia, maar Lisa maakt zich daarentegen zorgen.
«
»
09:00 Love It or List It
Hilary Farr onthult het creatieve proces en de obstakels bij de renovatie van haar eigen huis. David staat aan haar zijde als een goede vriend, maar dat weerhoudt hem er niet van te proberen haar het hof te maken met de andere huizen in de omgeving.
«
»
09:45 Love It or List It UK
In Croydon hebben Kirstie en Phil misschien hun match gevonden: een zwembad in de lounge van een bungalow. Kirstie probeert Christine te helpen haar bungalow in een nieuw licht te zien, voordat Phil Tony overtuigt om te verhuizen.
«
»
10:40 Love It or List It UK
Phil en Kirstie vertrekken richting Waterbeach in Cambridgeshire om met Martin en Amber Brammah af te spreken. Martin en Amber zijn een stel met een fitnessbedrijf en een verzameling vogelspinnen, dat op is zoek naar een gezinsvriendelijk huis.
«
»
11:35 Love It or List It UK
In Staines-upon-Thames helpen Kirstie en Phil een koppel beslissen wat ze met hun dakkapel gaan doen. Nitasha ziet de mogelijkheden, maar Nikunj is er nog niet zo van overtuigd.
«
»
12:30 Dr. Phil
Auteurs en experts bespreken de vormen van slachtofferschap en de verschillende type mensen met een slachtoffermentaliteit. De gevaren van overgevoeligheid, negatief denken en geobsedeerd zijn met de schuldvraag.
«
»
13:20 Dr. Phil
Het nieuws maakt meldingen van beschuldigingen van discriminatie gericht op blanke mensen op universiteiten en op de werkvloer. Is dit omgekeerde discriminatie? Activisten zeggen dat Amerika geobsedeerd is door ras.
«
»
14:05 Dr. Phil
Dr. Phil spreekt met Ben, die worstelde met een laag zelfbeeld en moeite had met zijn interacties met meisjes tijdens zijn tienerjaren. Hij vertelt over zijn transformatieve reis en benadrukt zijn inzichten.
«
»
14:55 Dr. Phil
Dr. Phil spreekt over dwangarbeid in gevangenissen en bespreekt of er een einde aan moet komen omdat het tot misbruik leidt of dat het een productieve manier is om tijd in de gevangenis door te brengen en in de toekomst te investeren.
«
»
15:40 Dr. Phil
Dr. Phil bespreekt verhalen van mensen die de verschrikkingen van een massale schietpartij hebben overleefd, hoe ze daarvan herstellen en wat ze doen om de draad weer op te pakken.
«
»
16:30 Chateau Meiland
Martien wordt zestig. Het lijkt het belangrijkste nieuws van de dag. Maar terwijl journalisten en fans allemaal cadeautjes komen brengen, krijgt hij niets van de familie en moet hij zelfs zijn eigen ballonnen opblazen.
«
»
17:15 Chateau Meiland
Het zijn gedenkwaardige tijden voor de familie Meiland. Claire gaat voor het eerst naar de grote school, Maximes' baby is in aantocht en er komt een groot tuinfeest voor de zestigste verjaardag van Martien.
«
»
18:05 Chateau Meiland
Martiens verjaardag wordt groots gevierd met een tuinfeest. Zoveel mogelijk werk wordt uitbesteed, zodat de familie zich kan richten op echt belangrijke zaken, zoals wat Martien moet aantrekken.
«
»
18:55 Chateau Meiland
Het is zover, Maxime moet bevallen. Op de parkeerplaats in de camper heffen de grootouders het glas op de goede afloop. Erica en Martien mogen vanwege de coronaregels het ziekenhuis niet in.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Martien en Erica doen het chateau-verleden in de uitverkoop. Nu ze weer gaan verhuizen, moet alles worden opgeruimd. Zo komt er ruimte voor nieuwe avonturen. Martien maakt zijn debuut als acteur, de sjaalbusiness begint goed.
«
»
20:35 The Real Housewives of Beverly Hills
Kyle organiseert een feestje in haar winkel waar Lisa Vanderpumps uitnodigingen voor Hong Kong uit de hand lopen. De dames lunchen samen in Villa Rosa. Erika vliegt terug naar Georgia om haar moeder te zien en weer contact te maken met haar roots.
«
»
21:25 The Real Housewives of Beverly Hills
De dames gaan naar Hong Kong waar Lisa Vanderpump zich inspant om dierenmishandeling te stoppen. Erika vertrouwt Kyle iets toe over een bezoek aan haar moeder. Aan boord van een boot borrelen oude vetes tussen Dorit, Lisa Rinna en Erika op.
«
»
22:15 Naked Attraction
De panseksuele Sarah kan niet wachten om haar nieuwe lichaam te testen op haar eerste date als vrouw. Het liefdesleven van loodgieter Jamie gaat niet van een leien dakje, dus hij gaat op zoek naar een partner.
«
»
23:10 Naked Attraction
De panseksuele sekstherapeut Mariia zoekt een eigenzinnige man of vrouw die nog wel zin heeft in sex. Oude romanticus Alannah zoekt een man die de taal van de liefde spreekt, en die een zogenoemde 'dad bod' heeft.
«
»
00:10 Botched
Een realityster vraagt de doktoren om haar borsten te herstellen, Paul reconstrueert een verbrande kin en de dokters ontmoeten een transgendervrouw.
«
»
01:05 Botched
Nicole Eggert wil kleinere borsten nadat haar vorige chirurg haar te grote implantaten gaf. Terry opereert een vrouw met een vleesetende ziekte.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers