TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:40 Extreme Makeover: Home Edition
Het team staat de familie bij van een marinier wiens huis steeds verder in verval raakt door de verspreiding van schimmel en overstromingsschade.
«
»
09:25 Honest Renovations
John en Elliana hebben moeite om hun plotseling uitgebreide gezin te huisvesten in hun kleine woning. Met vier kinderen is de ruimte schaars en barst het woongedeelte van het gezin uit zijn voegen. Jessica en Lizzy creëren een prachtige buitenruimte.
«
»
10:10 Honest Renovations
Een kennismaking met de Loopers, een gezin van acht personen, inclusief twee tweelingen met een tussenpoos van slechts zeventien maanden. Nu de tweeling tienerjaren bereikt, werkt het huis niet meer voor het gezin.
«
»
11:00 The Block NZ
De teams wedijveren om een extra bedrag van Mark, terwijl de race naar het einde van de keuken- en eetkamerweek wordt voortgezet.
«
»
11:55 Love It or List It
Apotheker Sam en advocaat Valeria hebben onmiddellijke woonruimte nodig, nadat ze onder druk hun moderne huis hebben gekocht.
«
»
12:50 Dr. Phil
Een Britse loterijwinnaar zegt dat haar leven op zijn kop staat. Een vrouw zegt dat ze verslaafd is aan het spelen van de loterij. Dr. Phil bespreekt de valkuilen en wat belangrijk is om te weten bij het meespelen met een loterij.
«
»
13:35 Love Island
Er ontstaan onzekerheden tussen Yewande en Danny als een nieuwe vrijgezel hun relatie op scherp zet. Daarnaast krijgt Anton de kans om zijn charme te gebruiken.
«
»
14:20 Pamela's Garden of Eden
Pamela Anderson keert terug naar Vancouver Island om te beginnen met een grootscheepse renovatie van het uitgestrekte landgoed van haar grootmoeder. Ze begint met de wasruimte en bijkeuken. Pamela moet alle schoenen en designerjurken organiseren.
«
»
15:05 Pamela's Garden of Eden
De renovatie wordt ingewikkeld als de natuurminnende Pamela geen boomtakken wil omhakken om plaats te maken voor de bouw. Ontwerper Francesca en assistent Jonathan hebben ruzie over het ontwerp van een tuinpad.
«
»
15:50 The Block NZ
Dan's competitieve zet zorgt ervoor dat huis drie in chaos vervalt. Een incident in de Odd Jobs uitdaging doet de vraag rijzen of een team door kan gaan in de competitie.
«
»
16:45 Tattoo Fixers on Holiday
De mediterrane pop-upsalon krijgt bezoek van Caroline, wiens midlifecrisis tot een slecht uitgewerkte tatoeage van Magaluf heeft geleid die haar inmiddels helemaal gek maakt. Ondertussen wordt ook de tatoeage van personal trainer Maisie aangepakt.
«
»
17:35 Dr. Phil
Tieners redden twee vreemden bij een huisbrand. Anthony redt een man die wordt geëlektrocuteerd op een spoorlijn. Chase helpt een vrouw die in een vliegtuig wordt belaagt. Dane duikt in een ijskoude rivier om een vrouw te redden.
«
»
18:20 MasterChef UK
De vier meest getalenteerde koks van deze week keren terug om te strijden voor twee plaatsen in de halve finales. Om dat te bereiken moeten ze de drie finalisten van 2021 zien te overtuigen van hun kookkunsten.
«
»
18:50 Love It or List It
Na de aankoop van een slecht huis in een goede buurt, voelt een koppel zich overweldigd. Dit is vooral het geval wanneer de renovaties niet voltooid zijn bij de geboorte van hun kind.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Martien en Erica zijn weer even terug op het chateau in Frankrijk, er moeten nog wat klussen worden afgemaakt. Maar het wordt wel prachtig. En Martien is dolgelukkig met de inrichting van de gite, hij zou er zo weer willen wonen.
«
»
20:35 Honest Renovations
Na een pandemie, twee kinderen en veel online winkelen is het huis van de familie Wong niet langer de warme en uitnodigende plek die het ooit was. Jessica en Lizzy schieten de familie Wong te hulp en helpen deze ouders hun huis terug te winnen.
«
»
21:25 Honest Renovations
Koey heeft een eindeloze to-do-lijst: ze heeft een fulltime baan naast een succesvolle bijbaan terwijl ze haar kinderen opvoedt. Vanzelfsprekend heeft Koey moeite om tijd te vinden voor ingrijpende renovaties.
«
»
22:20 The Real Housewives of Beverly Hills
Kyle denkt na over haar carrière wanneer haar zevenjarige dochter, Portia, interesse toont in acteren. Lisa Vanderpump nodigt de vrouwen uit om de minipaarden te showen. Lisa Rinna doet een schokkende suggestie over Yolanda's gezondheid.
«
»
23:15 Love Island
De mannen en vrouwen komen in de problemen na het beruchte 'kiss and rate'-spel. Daarnaast begeeft een stel zich op glad ijs wanneer er een nieuw persoon arriveert.
«
»
00:10 Yummy Mummies
Jane wil met Lorinska en Rachel meedoen bij hun eerst baby-casting. Margherita geeft een verjaardagsfeest om nooit meer te vergeten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers