TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Two and a Half Men
Charlie wordt onzeker als hij ontdekt dat Chelsea geen orgasme heeft gehad tijdens hun laatste vrijpartij. Vastberaden om deze scheve situatie recht te trekken, bereidt hij een romantisch avondje voor, maar ook dat brengt geen zoden aan de dijk.
«
»
02:50 Two and a Half Men
Chelsea wil dat Charlie danslessen volgt zodat ze geen slecht figuur slaan op hun huwelijksfeest. Na lang aandringen stemt Charlie toe, maar hij stelt daar iets tegenover: hij wil dat ze een voorhuwelijkscontract afsluiten.
«
»
03:10 Two and a Half Men
De vriendin van Jake, Celeste, brengt de feestdagen door bij haar moeder in Brentwood. Charlie spoort Jake aan om ondertussen kennis te maken met een knap tienermeisje op het strand. Hij volgt het advies van zijn oom, met alle gevolgen vandien.
«
»
03:30 Two and a Half Men
Charlie voelt zich schuldig over de breuk van Jake en Celeste. Om zijn neefje te helpen, spoort hij hem aan om zich te gaan verontschuldigen en, wanneer dat niet helpt, met andere meisjes af te spreken.
«
»
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 Two and a Half Men
Chelsea wil Charlie dolgraag voorstellen aan haar ouders en probeert hem te overtuigen om binnenkort eens naar Illinois te vliegen. Maar dit is Charlies ergste nachtmerrie, en hij probeert er onderuit te komen met een doktersonderzoek.
«
»
09:30 Two and a Half Men
Alan belandt in de gevangenis na een vechtpartij in een kroeg. Charlie en Evelyn huren een advocaat voor hem in, de man blijkt een tegenpool van Charlie: vriendelijk, sociaal geëngageerd en een echte familieman.
«
»
09:50 NCIS: Los Angeles
Granger is vergiftigd door de mol en Eric is één van de zeven verdachten. Hetty geeft bevel voor een volledige afsluiting terwijl iedereen onderzocht wordt.
«
»
10:30 Hawaii Five-0
Het team doet onderzoek naar de dood van iemand die beweerde (samenzweerderige) informatie te hebben over de dood van voormalig Amerikaans president John F. Kennedy.
«
»
11:15 Running Wild With Bear Grylls
De voor een Oscar genomineerde actrice Kate Hudson gaat met Bear op reis door een verraderlijk gebergte in Italië. Kate deelt details over haar unieke opvoeding.
«
»
11:55 Bar Rescue
Een historische homobar in Las Vegas dreigt te moeten sluiten vanwege de coronapandemie.
«
»
12:45 Pawn Stars: Best Of
The Pawn Stars krijgen te maken met de gevaarlijkste items die ooit de winkel in zijn gekomen.
«
»
13:30 Heavy Rescue: 401
Terwijl een enorm weerfront de westelijke rand van Ontario beukt, proberen Eric en Senior een vrachtwagen weer op weg te krijgen. Kim Reid leidt haar team in een dagenlange strijd met meerdere wrakken in de oostelijke 401.
«
»
14:25 Running Wild With Bear Grylls
Hoog boven de Alpen vliegt Bear met acteur, ster van 'Modern Family' en Emmy-winnaar Jesse Tyler Ferguson per helikopter naar de Croda dei Toni, de 'Berg van de Donder'.
«
»
15:15 Hawaii Five-0
Het team doet onderzoek naar de dood van iemand die beweerde (samenzweerderige) informatie te hebben over de dood van voormalig Amerikaans president John F. Kennedy.
«
»
16:05 World's Most Dangerous Prisoners
Edward Johnson is een kille moordenaar die op brute wijze een vriendin om het leven bracht. Eenmaal achter de tralies voor zijn gruwelijke misdaad, ging het geweld door en vermoordde hij een bewaker met een hamer.
«
»
17:05 Bar Rescue
Jon gaat naar Pahrump, Nevada om te voorkomen dat een veteranenbar permanent haar deuren moet sluiten. Daarnaast helpt hij de bevelvoerende officier die voor zijn zieke vrouw moet zorgen.
«
»
18:00 Pawn Stars: Best Of
Een verkoper brengt een antiek sleutelpistool binnen. Een zwaard uit het videospel World of Warcraft' komt de winkel binnen. Een set koninklijke Britse wapenuitrustingen laat Rick zich aankleden om een koopje te sluiten.
«
»
18:50 Heavy Rescue: 401
Wanneer een transport in een gevaarlijke situatie terechtkomt, moet John Campbell zijn nieuwe rotator snel onder de knie krijgen. Duncan Cooper vervoert een volledige lading medische hulpmiddelen die langs de kant van de snelweg is gedumpt.
«
»
19:45 Borderforce USA: The Bridges
Een vrouw wordt ervan verdacht andermans baby over de grens te hebben gesmokkeld. Er worden drugs verstopt in een partij wortelen gevonden en een pillensmokkelaar wordt gepakt na een eerdere tip.
«
»
20:35 The Blacklist
Raymond 'Red' Reddington, 's werelds meest gezochte crimineel, leidt de FBI naar de vreemdste en gevaarlijkste criminelen.
«
»
21:25 The Blacklist
De taskforce onderzoekt de vermissing van een pasgetrouwde bruid. Red biedt zijn hulp aan aan een machtige kartelleider. Siya bezoekt een connectie uit het verleden van haar moeder.
«
»
22:10 The Blacklist
In een poging om hun waarde te bewijzen tegenover congreslid Hudson, voorziet Red de taskforce van drie strafzaken die dieper gaan dan ze lijken. Ressler helpt een vriend om het goed te maken.
«
»
23:00 Scorpion
Het team neemt een vrouw in bescherming die bereid is te getuigen tegen een drugskartel. Het kartel zet echter de achtervolging in.
«
»
23:55 Hawaii Five-0
Een jongen lijdend aan een posttraumatische-stressstoornis ondergaat een hypnose en realiseert zich dat hij mogelijk getuige was van een moord. Ondertussen is Danny's zus op bezoek in Oahu.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers