TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:55 Cold Case
In 1995 veroorzaakten twee tienerjongens een schietpartij in een plaatselijk winkelcentrum en pleegden kort daarna zelfmoord. Het team wordt gevraagd de zaak te heropenen wanneer nieuw bewijs suggereert dat er mogelijk een derde schutter is geweest.
«
»
08:40 ER
Susan Lewis keert terug naar de dienst Spoedgevallen, ze is op zoek naar een baan in Chicago. Elisabeth heeft het moeilijk met de komst van deze oude bekende. Kerry Weaver is zoals gewoonlijk niet te genieten.
«
»
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:55 CSI: Miami
Nadat hij werd beschoten door Calleigh, vecht Delko voor zijn leven. Horatio en de rest van zijn team halen herinneringen op. Hoe hebben ze elkaar twaalf jaar geleden leren kennen en hoe zijn ze zo'n hecht team geworden?
«
»
10:45 FBI
Een provocateur uit de alt-righthoek wordt vermoord na een toespraak aan een universiteit in New York. Maggie en OA onderzoeken de extremere politieke groeperingen op de universiteit en roepen de hulp in van studente Amira, de zus van OA.
«
»
11:30 Castle
Een mysterieuze motorrijder schiet een veelbelovende professionele skateboarder neer. Castle en Beckett duiken in de wereld van de 'extreme sports' om de zaak te onderzoeken.
«
»
12:15 NCIS
Het team onderzoekt de dood van een federaal agent en werkt hiervoor gedwongen samen met de FBI en de ICE. Ondertussen ontdekt Tony dat Mossad-agent Michael Rivkin in het land is en het komt tot een dramatische confrontatie tussen de twee.
«
»
13:05 Bones
De overblijfselen van een BMX-rijder worden gevonden op het dak van een warenhuis. Sweets zoekt advies over zijn relatie met Daisy.
«
»
13:50 Younger
Liza is geschokt als ze een onverwachte costar ziet in haar Infinitely 21-advertentiecampagne. Kelsey en Charles gaan met een plan naar Chicago. Josh overweegt zijn opties buiten Inkburg.
«
»
14:15 ER
Dokter Lewis keert terug naar County General en heeft direct problemen met het personeel. Dokter Greene behandelt een man die door zijn dochter is aangereden.
«
»
15:05 Neighbours: A New Chapter
De inwoners van Erinsborough proberen te wennen aan hun nieuwe realiteit. Jane's aandacht gaat naar een kwestie die haar aan het hart ligt. Reece doet een ontluisterende ontdekking.
«
»
15:35 Cold Case
De ontdekking van een prothetische arm heropent een zaak uit 2004 over de verdwijning van een oorlogsveteraan in Irak die kort na thuiskomst van dienst werd vermist.
«
»
16:20 CSI: Miami
Jesse Cardoza begint aan zijn tweede werkdag in het lab. Plots stormt een gewapende en gemaskerde man binnen. Hij gijzelt vijf mensen en vraagt om een gesprek met Horatio. Om de vijf gijzelaars levend te bevrijden, moet Horatio het slim spelen.
«
»
17:10 Castle
Beckett is de hoofdverdachte als een man die zij achtervolgde wordt vermoord. Wanneer er een tweede persoon met haar dienstwapen wordt gedood is er nog maar één optie; vluchten.
«
»
18:00 FBI
Maggie en OA onderzoeken een reeks overvallen waarbij een man en een vrouw telkens gewelddadig te werk gaan. Bij een van deze overvallen kwam een agent om het leven.
«
»
18:50 Criminal Minds
De BAU onderzoekt een reeks willekeurige, maar dodelijke explosies in Kentucky en Tennessee, nadat een moeder en dochter in het ziekenhuis belanden door een bombrief, Maar de dader blijkt een persoonlijk akkefietje met de slachtoffers te hebben.
«
»
19:40 Bones
De vloeibare overblijfselen van een huwelijksplanner worden gevonden. Cam zet het team onder druk zodat ze de vakantie kan doorbrengen met haar vriend.
«
»
20:35 Thelma & Louise
Twee vrouwen uit Arkansas zijn op de vlucht voor de wet wanneer ze een weekendje weg nemen van hun saaie levens. Ze komen in de problemen wanneer Thelma wordt aangevallen op een parkeerplaats en Louise het recht in eigen handen neemt.
«
»
22:55 Will & Grace
Wills sterke relatie met zijn vader begint te wankelen wanneer zijn vader weigert Will mee te nemen naar een groots diner om een belangrijke prijs in ontvangst te nemen. Will's vader heeft zijn collega's laten geloven dat Will getrouwd is met Grace.
«
»
23:20 Will & Grace
Will en Jack bezoeken NBC om te klagen over het censureren van een kus tussen twee homo's, en Will raakt zo gefrustreerd dat hij uiteindelijk Jack kust. Ondertussen neemt Grace Karen in vertrouwen over de breuk met haar vriend.
«
»
23:55 Friends
Monica denkt ten onrechte dat Joey verliefd is op Phoebe. Intussen kijkt Rachel stiekem in het dossier van de arts nadat ze met Ross had afgesproken dat ze het geslacht van de baby niet willen weten. Chandler gaat in bad en krijgt de smaak te pakken.
«
»
00:20 Friends
Chandler bekijkt per ongeluk Rachels bevallingsvideo, waardoor Monica's Valentijnsplannen in het water vallen. Ross vindt het lastig om Mona te vertellen dat Rachel bij hem woont. Phoebe probeert Joey op te vrolijken met een hond.
«
»
00:50 Neighbours: A New Chapter
De inwoners van Erinsborough proberen te wennen aan hun nieuwe realiteit. Jane's aandacht gaat naar een kwestie die haar aan het hart ligt. Reece doet een ontluisterende ontdekking.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers