TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 De Gastentafel
Johan Segers bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
09:40 Comfort Food
Gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief. De old time favorite van Jeroen de Pauws dochter is een stevig slaatje met enorm veel gesmolten kaas en eigengemaakte mikadostokjes.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Two and a Half Men
Chelsea wil Charlie dolgraag voorstellen aan haar ouders en probeert hem te overtuigen om binnenkort eens naar Illinois te vliegen. Maar dit is Charlies ergste nachtmerrie, en hij probeert er onderuit te komen met een doktersonderzoek.
«
»
12:10 Two and a Half Men
Alan belandt in de gevangenis na een vechtpartij in een kroeg. Charlie en Evelyn huren een advocaat voor hem in, de man blijkt een tegenpool van Charlie: vriendelijk, sociaal geëngageerd en een echte familieman.
«
»
12:30 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
13:25 Puur Oosters
Toen Quyên nog een klein meisje was en in Vietnam woonde, maakte ze met de overschotjes uit haar vaders visnet vaak een vissoep klaar voor haar familie. De scampisoep die Quyên vandaag bereidt, is gebaseerd op diezelfde soep uit haar jeugd.
«
»
13:35 Nuances
Sterrenchef Thierry Theys laat zien hoe je heerlijke zeetong maakt.
«
»
14:10 Peppe's Sicilië
Peppe's tafelgast vandaag is Gerlando. Hij is de beste vriend van zijn vader, een geweldige kok en hij is vooral verliefd op de zee Gerlando en Peppe maken samen mosselen en zee-egels.
«
»
14:35 Man With a Plan
Adam is vader van drie kinderen. Zijn vrouw besluit om weer aan het werk te gaan, nadat ze dertien jaar het huishouden draaiende hield. Adam neemt de dagelijkse verzorging van de kinderen op zich.
«
»
14:55 Man With a Plan
Adam krijgt twee felbegeerde tickets voor een belangrijke American football wedstrijd. Maar nu staat hij voor een moeilijke keuze, wie moet hij meenemen; zijn vrouw of zijn broer.
«
»
15:20 Two and a Half Men
Charlie is doodongerust, hij is er bijna zeker van dat Chelsea een affaire heeft met Alans advocaat. Hij is open over zijn wantrouwen, maar Chelsea reageert razend op zijn beschuldigingen en ze besluit haar koffers te pakken.
«
»
15:45 Two and a Half Men
Nadat Chelsea Charlie verlaat, sluit hij zich twee weken lang af van de buitenwereld. Hij is depressief en blijft de hele dag in zijn kamer, Alan dwingt hem echter om zijn leven op te pakken.
«
»
16:05 Achter de schermen
Bijgestaan door een kransje Bekende Vlamingen, bespreken Pieterjan Marchand en Jeff Bronder in hun eigenzinnige podcast elke week wat er gaande is achter de schermen van het Vlaamse medialandschap.
«
»
17:25 De Mol
Een spel waarbij verschillende kandidaten samen moeten werken om geld voor een pot te verdienen. Echter is één van hen 'de Mol', degene die het spel in het geheim probeert te saboteren. De rest moet erachter komen wie deze saboteur is.
«
»
18:45 Café de Mol
Fans van de Mol kunnen bij Café De Mol terecht om samen met anderen de mol te proberen ontmaskeren. Met het gebruik van fragmenten en inzichten van de gasten, hopen ze zo dichter bij de waarheid te komen.
«
»
19:25 Friends
Monica denkt ten onrechte dat Joey verliefd is op Phoebe. Intussen kijkt Rachel stiekem in het dossier van de arts nadat ze met Ross had afgesproken dat ze het geslacht van de baby niet willen weten. Chandler gaat in bad en krijgt de smaak te pakken.
«
»
19:55 Friends
Chandler bekijkt per ongeluk Rachels bevallingsvideo, waardoor Monica's Valentijnsplannen in het water vallen. Ross vindt het lastig om Mona te vertellen dat Rachel bij hem woont. Phoebe probeert Joey op te vrolijken met een hond.
«
»
20:20 Huizenjagers
Cois en Anke zijn op zoek naar natuur en rust. Daarom willen ze graag een huis met een groot stuk grond erbij, zodat ze hun droom kunnen waarmaken en hun eigen dieren kunnen houden.
«
»
21:15 Celebrity MasterChef Vlaanderen
In de halve finale draaien Daan, Titus, Serine en Olga een shift mee in Bistrot du Nord, de sterrenzaak van jurylid Michaël Rewers.
«
»
22:15 Big Brother
Een groep wildvreemde mensen gaat het experiment aan om honderd dagen lang in het Big Brother-huis te wonen. Daarbij worden ze vierentwintig uur per dag door camera's gevolgd. De bewoners worden op de proef gesteld met spellen en uitdagingen.
«
»
23:15 Assisen: De Insulinemoord
Heeft de volksjury Dirk Dejager schuldig of onschuldig verklaard aan de moord op zijn kleindochter? Vandaag komen we het arrest te weten in de assisenzaak rond de insulinemoord.
«
»
00:05 Huizenjagers
Cois en Anke zijn op zoek naar natuur en rust. Daarom willen ze graag een huis met een groot stuk grond erbij, zodat ze hun droom kunnen waarmaken en hun eigen dieren kunnen houden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers