TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Star Trek: Picard
Na een onconventionele en gevaarlijke transit arriveren Picard en de bemanning in Soji's thuiswereld Coppelius, maar hun aankomst brengt alleen maar meer gevaar met zich mee: de bemanning ontdekt meer dan verwacht over de bewoners van de planeet.
«
»
02:40 Forged in Fire
De kandidaten maken een zwaard op basis van de Hada-techniek, een traditionele werkwijze waarbij verschillende lagen staal op elkaar worden gesmeed.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:50 Lost Car Rescue
Matts team zet alles op alles om zeldzame Volkswagens uit de jaren vijftig te vinden. Zelfs al moeten ze daarvoor een ravijn afdalen of zichzelf over boomtoppen hijsen.
«
»
08:35 Doomsday Caught On Camera
Een vader en zoon vechten om een woedende bosbrand in Glacier National Park te overleven. Nog lang en gelukkig verandert in een ramp wanneer een tyfoon een bruiloft in de Filippijnen verplettert. En vleermuizen terroriseren een Australische stad.
«
»
09:15 MacGyver
MacGyver probeert een jong genie, met wie hij heel wat gemeen heeft, te redden. Dit doet hij met slechts een tang en de kabels van een luidspreker.
«
»
09:55 MacGyver
De Chinezen ontdekken dat er een cyberwapen is gestolen van de NSA. De regering denkt dat de hacker van het team verantwoordelijk is. MacGyver, Wilt en Jack proberen te bewijzen dat dat niet waar is en gaan op zoek naar Riley.
«
»
10:40 MacGyver
Met behulp van een schroevendraaier en insectenspray gaat MacGyver op zoek naar de mol binnen de Amerikaanse regering. Sarah keert terug om te helpen met de missie en ook Nikki verschijnt weer.
«
»
11:20 Border Security: Canada's Front Line
De leugens van een jonge man zorgen ervoor dat hij mogelijk zijn verloofde niet te zien zal krijgen, terwijl de ontdekking van een goudstaaf en een grote hoeveelheid geld problemen opleveren voor een andere reiziger.
«
»
11:45 Border Security: Canada's Front Line
Een landarbeider bevindt zich op een hobbelige weg na een last-minute boeking. Speelgoedtrucks zijn beladen met smokkelwaar. Een Canadees heeft wellicht illegaal geld bij zich. Sommige medicijnen kan men beter thuis laten.
«
»
12:15 Border Security: Canada's Front Line
Een arbeider komt erachter dat hij slecht advies heeft gekregen. Een visser met marihuana komt in problemen. De verdenkingen over een veroordeelde smokkelaar brengen oplichterij aan het licht.
«
»
12:45 Border Security: Canada's Front Line
Ingenieursstudenten voeren een ongewoon experiment uit. Het verhaal van een bouwvakker is niet gegrond. Een Amerikaan die naar een nieuw huis verhuist, komt erachter dat hij er niet kan komen.
«
»
13:10 Border Security: Canada's Front Line
Een juwelendoosje bevat iets kostbaars, terwijl een fietsende tiener op een obstakel stuit. De inhoud van zijn computer kan een Thaise zeeman op het land vasthouden. Een zwerfmuzikant moet zichzelf bewijzen.
«
»
13:35 Border Security: Canada's Front Line
Een bijzonder vaartuig heeft wapens aan boord. Er is mogelijk met een vrachtwagen vol plastic geknoeid. En een salami opgerold in aluminiumfolie houdt de röntgenmachine niet voor de gek.
«
»
14:05 Border Security: Canada's Front Line
Drugsfoto's en een auto zijn voldoende voor de agenten om een nauwkeurige inspectie uit te voeren. Een Brit wil het hoofdstuk over zijn mislukte huwelijk met een Canadees afsluiten. Een voormalige veroordeling voor drugsbezit.
«
»
14:30 Border Security: Canada's Front Line
Een gigantische röntgenmachine vindt een vreemde vorm in een container. Op de blog van een Amerikaan staat een schokkende onthulling. De bezittingen van een buitenlandse student zitten vol verrassingen. Wat op Jamaica groeit, moet in Jamaica blijven.
«
»
14:55 Border Security: Canada's Front Line
Een tatoeëerder brengt zijn gereedschap mee op vakantie. Zelfgemaakte lekkernijen verbergen een dodelijke verrassing. De agenten zoeken met een camera naar compromitterende beelden, maar ontdekken iets anders.
«
»
15:25 Border Security: Canada's Front Line
Een reiziger slikt een onbekende substantie in. Een Thaise reisgids biedt meer dan alleen vakantietips. Fotoapparatuur brengt de verjaardag van een skateboarder in gevaar. Een jongeman uit Jersey wordt door zijn verleden ingehaald.
«
»
15:55 Pawn Stars
Rick koopt een honkbalkaartje van Honus Wagner in de hoop dat het echt is. Chum speelt op een custom Fender van de populaire gitaarbouwer John Carruthers. Rick is dolblij als hij een Draped Bust halve dollar op de toonbank ziet liggen.
«
»
16:45 Pawn Stars
Een verkoper komt binnen met twee Star Wars Lego minifiguren. Rick en Chum gaan naar Texas, waar WWE-kampioen Booker T hen helpt een paar worstelschoenen te authenticeren. Rick bekijkt een Jeff Koons Balloon Dog standbeeld.
«
»
17:40 Pawn Stars
De tijd tikt als een verkoper een Mr. T-wandklok naar de winkel brengt. Rick bekijkt de creditcard van James Bond uit de film Casino Royale uit 2006. Corey speelt met atoomkanon speelgoed. Chum en Rick gaan in Texas op zoek naar fossielen.
«
»
18:30 Pawn Stars
Rick en Chum laten hun parelwitte tanden zien wanneer een verkoper een paar tanden van een Tyrannosaurus binnenbrengt. Corey gaat voor een gesigneerd Mark Buerhle-shirt. Een set actiefiguren van "M*A*S*H" staat op de radar van Rick.
«
»
19:30 Pawn Stars
Rick gaat uit zijn dak wanneer een verkoper een blazer brengt die gedragen is door Keith Richards van de Rolling Stones. Chum haalt zijn innerlijke krijger naar boven wanneer een Japans samoeraimasker op de toonbank ligt.
«
»
20:20 American Sniper
Navy SEAL Chris Kyle is de dodelijkste scherpschutter ooit in het Amerikaanse leger. Hij heeft een record gevestigd met de meeste moorden als scherpschutter en werd door zijn vijanden 'de duivel' genoemd.
«
»
22:45 The Green Knight
De koppige neef van koning Arthur begint aan een zoektocht om de Groene Ridder te confronteren, een reus die in Camelot verschijnt. Hij zet alles op het spel en begint aan een episch avontuur om zichzelf te bewijzen voor zijn familie en de rechtbank.
«
»
01:10 Walking Tall
Chris Vaughn, een sheriff en ex-militair, probeert, samen met zijn loyale vriend en assistent Ray Templeton, de criminele activiteiten in een stadje stop te zetten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers