TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 Star Trek: Picard
Op weg naar Freecloud vraagt Picard om een stop bij een Romulan-vluchtelingenplaneet, waar hij herenigd wordt met Elnor, de Romulan met wie hij veertien jaar geleden bevriend raakte.
«
»
03:35 Go-Big Show
Slechts vier acts zijn nog in de running. Ze moeten hun prestaties tot het uiterste brengen in de hoop de prijs van $100.000 te winnen en de eerste Go Big Show-kampioen te worden.
«
»
04:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:50 Lost Car Rescue
In deze aflevering jaagt het team op relikwieën langs de Alaska Highway in British Columbia. Matt Sager en zijn collega's kopen voor 500 dollar een oude, vervallen vrachtwagen. Een echt koopje.
«
»
08:30 Doomsday Caught On Camera
Op de Bahama's proberen twee families een van de meest verwoestende orkanen ooit te overleven. Rivieren van verzengende lava spoelen over alles wat hen in de weg staat. Een tornado bedreigt de inwoners van een stad.
«
»
09:15 MacGyver
MacGyver gaat undercover in een zwaarbewaakte gevangenis om een drugsbaron te helpen ontsnappen. Hij moet de voortvluchtige vervolgens achtervolgen om erachter te komen waar de kartel zich bevindt.
«
»
09:55 MacGyver
Nikki huurt een moordenaar in om MacGyver te doden. Deze volgt hem samen met Wilt naar zijn huis. MacGyver moet zichzelf en Bover verdedigen, gewapend met slechts een kurkentrekker en een rol keukenpapier.
«
»
10:40 MacGyver
Het team zoekt, samen met de terroristische leider die ze gevangen hebben genomen, toevlucht bij de Amerikaanse ambassade. Ondertussen probeert Patricia uit te zoeken wat ze moet doen met Wilt.
«
»
11:20 Border Security: Canada's Front Line
Officieren zijn stomverbaasd door een backpacker die foto's van zijn criminele activiteiten bij zich heeft. Een Amerikaanse band wordt gearresteerd bij de douane.
«
»
11:45 Border Security: Canada's Front Line
De agenten gaan de confrontatie aan met een bange Amerikaanse soldaat en worden in de war gebracht door de trukendoos van een Engelse vrouw. Een voetballer kan de kans missen om prof te worden terwijl een acteur zijn test niet haalt.
«
»
12:10 Border Security: Canada's Front Line
Verborgen compartimenten in de rugzak van een reiziger werpen rode vlaggen op, en de ontdekking van een dodelijk wapen laat de medewerkers van het postcentrum versteld staan.
«
»
12:40 Border Security: Canada's Front Line
Agenten zoeken naar een boodschap in een fles, terwijl bij gebrek aan papieren een groep LA-rappers in de gevangenis belandt. Een jonge man krijgt een wake-up call.
«
»
13:05 Border Security: Canada's Front Line
Een toevallige omweg leidt twee Canadezen naar een doodlopende weg. Een sierlijke lijst bevat meer dan alleen een foto. Een man wordt verdacht van witwassen.
«
»
13:30 Border Security: Canada's Front Line
Een Amerikaanse reiziger heeft moeite zich zijn wazige verleden te herinneren. Slechte beslissingen kunnen een rugbyspeler van het veld houden. Een tas is gevonden in een beperkt gebied.
«
»
14:00 Border Security: Canada's Front Line
De bezittingen van een reiziger zetten agenten op scherp. Een warmtelamp houdt mogelijk verdovende middelen warm. Officieren vermoeden dat een reiziger een pistool verbergt. Een man gaat in Canada studeren, maar niet voor academische redenen.
«
»
14:25 Border Security: Canada's Front Line
Een hond vindt duizenden aan zwart geld. Een aspirant-acteur heeft moeite met het plot. Ongewone lichaamsversieringen wekken de verkeerde indruk. Een officier vermoedt dat een Canadees illegale souvenirs mee naar huis neemt.
«
»
14:55 Border Security: Canada's Front Line
De reis van een Amerikaan naar Alaska gaat naar het zuiden. Agenten vermoeden dat een veroordeelde drugsdealer zijn bedrijf naar het noorden brengt. Een schip met wapens wordt doorzocht.
«
»
15:25 Border Security: Canada's Front Line
Agenten stoppen een vader en zoon die ladingen munitie inpakken, maar kunnen het pistool niet vinden. Ondertussen vindt de Vessel Search Unit een verdachte matroos op een Amerikaanse sleepboot.
«
»
15:50 Pawn Stars
Rick wordt rood als er een Rolex Submariner op de toonbank ligt. Corey wordt blij van een hockeystick gesigneerd door Paul Newman. Chum en Santos zijn dol op een set Mr. Softee-ruilkaarten.
«
»
16:45 Pawn Stars
Het wordt griezelig als een verkoper binnenkomt met een brief van Stephen King. Chum leert een lesje als hij gesigneerde Steve Aoki-koopwaar bekijkt. Corey doet mee aan een familietraditie van Harrison als er een James Bond-poster binnenkomt.
«
»
17:35 Pawn Stars
Een verkoper komt binnen met een verzameling actiefiguren gesigneerd door de cast van 'The Walking Dead'. Corey is te cool als er een 'Rock n Roll High School'-poster de winkel binnenkomt. Chum probeert een ongewone Pokémon-kaart te vangen.
«
»
18:30 Pawn Stars
Chum snuffelt aan een Baccaratflesje Ybry parfum uit 1920. Rick bekijkt een verzegeld exemplaar van het videospel Spiderman and Venom: Maximum Carnage. Corey weegt de kansen op een gokkit uit de jaren 1800.
«
»
19:25 Pawn Stars
Rick bekijkt een zeldzame speelkaart met een legendarische surfer. Chum gaat naar de schietbaan om een 'Yellow Boy' karabijn te bekijken. Corey bekijkt een verzameling voorwerpen uit de videoclip 'Hot for Teacher' van Van Halen.
«
»
20:20 The Eagle
Het is het jaar 120. Legerofficier Marcus Aquila is vastbesloten om The Eagle terug te vinden in Schotland en zo zijn familienaam in ere te herstellen.
«
»
22:25 The Northman
Prins Amleth staat op het punt een man te worden als zijn vader op brute wijze wordt vermoord door zijn oom, die zijn moeder ook ontvoert. Twee decennia later is Amleth een Viking die op een missie is om zijn moeder te redden en om zich te wreken.
«
»
01:00 Taxi
Een taxichauffeur dreigt een snelheidsboete te krijgen, tenzij hij ermee instemt om de persoonlijke chauffeur van een agent te zijn voor een dag.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers