TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:40 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
10:55 WWE: Raw
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
11:40 NCIS
Het NCIS-team houdt toezicht op een opslagplaats om de vermoedelijke dief van een hoogtechnologische radar van de marine te betrappen en in te rekenen.
«
»
12:30 NCIS
De eigenaar van een hond wordt dood aangetroffen. Het NCIS-team moet uitzoeken of de hond zijn baasje heeft doodgebeten. Abby volgt haar instinct en is ervan overtuigd dat de hond onschuldig is.
«
»
13:20 NCIS
Het lijk van La Grenouille, de beruchte wapenhandelaar, is eindelijk opgedoken. Het NCIS-team wordt zwaar aangepakt door de FBI. Jenny is de hoofdverdachte in deze moordzaak.
«
»
14:10 NCIS
Twee leden van het NCIS worden naar Bagdad gestuurd, waar een mortieraanval is uitgedraaid op moord. Het is nu aan het team om uit te zoeken wat er precies is gebeurd.
«
»
15:05 NCIS
Ziva's leven komt in gevaar tijdens een undercoveropdracht. De seriemoordenaar die ze schaduwt, krijgt in de gaten dat hij ontmaskerd is en keert zich tegen haar.
«
»
16:00 NCIS
Jimmy Palmers leven komt in gevaar wanneer hij het doelwit wordt van een anonieme moordenaar die alleen hij kan herkennen.
«
»
17:00 NCIS
Shepard, Tony en Ziva wonen de begrafenis bij van voormalig NCIS-agent William Decker.
«
»
18:00 NCIS
Tony en Ziva proberen Jenny's moordenaar op te sporen. Ze ontdekken dat het gaat om een zekere Natasha, een voormalige huurmoordenares.
«
»
18:55 NCIS
Er is een verrader aan het werk binnen het NCIS-team. Een officier die geheime informatie verkocht aan iemand binnen het NCIS wou alles opbiechten aan Vance, maar werd vermoord voor hij de kans kreeg.
«
»
19:50 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de zelfmoord van een luitenant, aan boord van een vliegdekschip. DiNozzo ontdekt dat de zelfmoord wellicht te maken heeft met een veel dodelijker plan.
«
»
20:40 NCIS
Wanneer de minnares van senator Kiley wordt vermoord, vertelt Kiley aan zijn goede vriend Gibbs dat hij niets met de zaak te maken heeft.
«
»
21:35 NCIS
Geheimen uit het verleden van Gibbs worden onthuld wanneer ze naar zijn geboorteplaats afreizen om een moord te onderzoeken.
«
»
22:35 NCIS
Gibbs en zijn team onderzoeken de moord op Rob Brewer, die in zijn garage werd doodgemarteld. De vingerafdrukken leiden hen naar voormalig teamleider Jack Kale.
«
»
23:30 NCIS
Tijdens de autopsie van een vermoorde officier vindt Ducky in diens mond een stuk perkament met daarop een verwijzing naar een internetfilmpje dat de moordenaar heeft gepost.
«
»
00:25 NCIS: Los Angeles
Het NCIS-team onderzoekt de moord op een hooggeplaatste marinier. Hij werd dood gevonden in een parkeergarage in Beverly Hills.
«
»
01:20 NCIS: Los Angeles
Het NCIS-team begint aan een race tegen de klok om de dochter van een hooggeplaatste marinier te redden. Die werd ergens levend begraven.
«
»
02:05 NCIS: Los Angeles
Callen werkt samen met zijn oude partner Tracy Keller om uit te zoeken wie achter de diefstal van Israëlische antitankraketten zit.
«
»
02:50 Star Trek: Discovery
Michael en Adira gaan naar Trill om hun verleden opnieuw te beleven. De bemanning maakt zich in eerste instantie zorgen omdat ze niet weten welke risico's hen te wachten staan.
«
»
03:40 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ons huis/nieuw huis' (EĂ©n)

Frédéric en Ilse wonen als nieuw samengesteld gezin in Millen, Riemst. Dat doen ze in Frédérics ouderlijk huis, vroeger een gekende buurtwinkel. Maar alle kinderen zijn het huis uit en dat is nu dus veel te groot. Frédéric wil het opsplitsen in twee appartementen en daar zijn oude dag doorbrengen. Maar Ilse is als de dood voor verbouwingswerken en al het stof dat dit met zich meebrengt. Zij voelt meer voor een splinternieuw, kraaknet en instapklaar appartement. Het wordt geen eenvoudige opdracht voor Ken en Kristien.

'Ons Huis/Nieuw Huis', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers