TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:56 Inui
Inui, een klein Inuit-meisje, woont op de Noordpool en beleeft spannende avonturen, samen met haar vriendjes.
«
»
06:05 Bing
Bing is een driejarig konijntje vol energie. Hij is speels en geniet volop van de wereld om zich heen.
«
»
06:12 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:17 Woezel & Pip overal vriendjes
In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze worden voorgelezen door beroemde sporthelden, schrijvers en anderen.
«
»
06:33 Clangers
Animatieserie die zich afspeelt op een blauwe planeet, waar de Clangers een soort muizenfamilie vormen met een geheel eigen taal.
«
»
06:44 Simon
Animatieserie over een konijnengezin, waarin de brutale Simon met zijn jonge broertje Casper zonder angst alle (herkenbare) dagelijkse problemen en uitdagingen probeert te overwinnen.
«
»
06:49 Sesamstraat
Pino speelt verstoppertje met zijn knuffel Haas.
«
»
07:05 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze vanalles beleeft.
«
»
07:12 Rintje
Het is dierendag. Rintje, Tobias en Henriette mogen iets lekkers kopen. Maar ze zijn niet de enigen: bij de winkel van Poedel Sinkel staat een lange rij.
«
»
07:17 Pip and Posy
Jamila vraagt Pip en Posy om haar te helpen een kamer voor de mieren te maken in haar insectenhotel.
«
»
07:24 Love Monster
Lief Monster wil zijn boek terugbrengen naar Boekenkat. Maar hij is het kwijtgeraakt.
«
»
07:31 Peppa Pig
Peppa, Kelly en George gaan met papa en mama Big naar de kinderboerderij. Ze mogen dieren aaien en voeren, maar moeten wel goed hun handen wassen.
«
»
07:36 Kabam!
Berith is haar gymtas vergeten en moet iets uit de gevonden-voorwerpen-bak aan. Ze is hartstikke bang dat ze wordt uitgelachen.
«
»
07:44 Anansi de spin
De spin Anansi is de hoofdpersoon in veel West-Afrikaanse, Surinaamse en Caribische sprookjes die van generatie op generatie worden doorgegeven. Bestaande verhalen werden bewerkt voor de serie.
«
»
07:52 De magische auto
Soy Kroon beleeft een mooi en spannend avontuur met de favoriete speelgoedauto van een kind. Op mysterieuze wijze belanden ze in de echte grotemensenversie van de lievelingsauto.
«
»
08:05 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:14 Splat & Seymour
Opa en oma komen onverwacht op bezoek en Seymour moet zich snel verstoppen. Maar door een verspreking van Flo horen ze Seymour lachen. Het gevolg is een wilde muizenjacht!
«
»
08:25 Stop!
Maja wil niet slapen. Papa zegt dat dat komt omdat Maja mieren in haar broek heeft. Maja neemt dat wel heel letterlijk.
«
»
08:34 Beestenbrigade
Tim Hogenbosch, beter bekend als boswachter Tim, trekt het land in om de natuur een handje te helpen. Elke aflevering krijgt hij hulp van twee kleuters om zijn missie te volbrengen.
«
»
09:05 Zapp Kids Top 20
Gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen (van 6 tot 12 jaar) zelf samenstellen door te stemmen via de website.
«
»
09:32 Kinderen voor Kinderen Pakt Uit
Koorkinderen Julia en Nova verrassen Jeangu Macrooy. Hij mag optreden in de clip van het nummer 'Wereldburger'.
«
»
09:43 Jill
Jill Schirnhofer geeft alle tips & tricks om zelf aan de slag te gaan. Tekenen, knutselen, mode en kokkerellen staan centraal in dit vrolijke en creatieve programma.
«
»
10:02 Koen Kampioen
De D1 van Top bereidt zich tijdens een trainingskamp voor op de laatste competitiewedstrijd. Martijn wil samen met Tarkan in de voorhoede spelen en stookt Koen en Niels tegen elkaar op.
«
»
10:27 Voor het blok
Steven Kazàn en zijn vriendin Jamie gaan samen met Mirthe (10) en Senne (10) de strijd aan met 'Jeugdjournaal'-presentatrices Annabelle Zandbergen en Evita Mac-nack met Emilius (11) en Ole (11).
«
»
10:52 De Smerige Quiz: Het Experiment
Elbert en Rachel doen in de kelder van 'De Smerige Quiz' de gekste experimenten. Dat doen ze met hulp van proefpersonen die ze selecteren door het stellen van vreemde selectievragen.
«
»
11:14 Deadly 60
Steve Backshall gaat op Bali op zoek naar een aantal vissen, waaronder de maanvis.
«
»
11:43 De Faker
Als het gezin erin slaagt om de identiteit van De Faker verborgen te houden, winnen ze een sportief uitje. Wanneer een van de teams slaagt in de opdracht, winnen ze een punt voor het team.
«
»
11:58 De Faker
Als het gezin erin slaagt om de identiteit van De Faker verborgen te houden, winnen ze een sportief uitje. Wanneer een van de teams slaagt in de opdracht, winnen ze een punt voor het team.
«
»
12:14 De Faker
Als het gezin erin slaagt om de identiteit van De Faker verborgen te houden, winnen ze een sportief uitje. Wanneer een van de teams slaagt in de opdracht, winnen ze een punt voor het team.
«
»
12:30 De Faker
Als het gezin erin slaagt om de identiteit van De Faker verborgen te houden, winnen ze een sportief uitje. Wanneer een van de teams slaagt in de opdracht, winnen ze een punt voor het team.
«
»
12:45 De Faker
Als het gezin erin slaagt om de identiteit van De Faker verborgen te houden, winnen ze een sportief uitje. Wanneer een van de teams slaagt in de opdracht, winnen ze een punt voor het team.
«
»
13:01 Enkeltje Verweggistan
Kyra (13) en Esmee (12) verhuizen met hun drie zusjes en ouders naar een knalrood huis in Zweden. Kunnen de meiden wennen aan hun nieuwe thuis of willen ze het liefst zo snel mogelijk weer terug?
«
»
13:26 Enkeltje Verweggistan
De supersportieve Sven (12) verhuist samen met zijn vrolijke zusje Nina en ouders Petra en Maarten naar Kaapstad in Zuid-Afrika.
«
»
13:52 Enkeltje Verweggistan
Sophie (12) verhuist met haar ouders naar Italië, waar ze een camping gaan beginnen. Maar tot haar grote verdriet blijven grote zussen Daphne en Charlotte in Nederland voor de liefde en studie.
«
»
14:17 Enkeltje Verweggistan
De super sociale Olivier (12) verhuist met zijn broertjes Julian, Lucas en ouders Tim en Marlies naar de grote stad Dubai. Het is een compleet andere cultuur en een bloedhete omgeving.
«
»
14:42 Spangas: De campus - marathon
Vier afleveringen van de jeugddramaserie over de levens van leerlingen die wonen en leren op De Campus.
«
»
15:35 Jongens
Na de dood van hun moeder wonen Sieger en zijn oudere broer Eddy samen met hun vader Theo. Eddy wil graag motorcrossen, maar dat mag niet van zijn bezorgde vader. Sieger doet fanatiek aan atletiek.
«
»
16:52 Tussen Kop en Staart
Van welk dier is die grote bonk poep op het dienblad? Hoe gaat een ei door de kip heen? En wat kiest de zebramoeder: het gele koolzaad van Elbert of het witte fluitenkruid van Rachel?
«
»
17:04 Willem Wever
Tristan wil weten hoe een gamekarakter gemaakt wordt en Rosaline wil haar koprol achteruit met voltige verbeteren. Wetenschapper Diederik legt uit hoe een aansteker werkt.
«
»
17:30 Checkpoint
Kun je watersporten in een sloot? Wie zijn er eigenlijk beter in stapelen, de jongens of de meiden? En kun je jezelf in één klap insmeren met zonnebrandcrème?
«
»
17:56 Hoodvlogs
Elise is in de war door haar gevoelens voor Dave en Mike. Casper, de strateeg, heeft al lang nagedacht over de volgende stap in de strijd om de wijk. Dave haalt Mike over om te gaan joyriden.
«
»
18:09 Flexe gasten 2
Steef heeft de wedstrijd gewonnen en jurylid Zoë-Jadha heeft hem persoonlijk gevraagd voor een jamsessie in haar studio. Maar Oscar vindt dat hij en Lucas hier ook bij moeten zijn.
«
»
18:22 Steken en prikken
Deze keer neemt de paling Emma of Jurre te grazen.
«
»
18:35 Voor het blok
Leendert de Ridder en actrice Sterre Koning gaan samen met neef en nicht Len (8) en Nova (14) de strijd aan met acteur Hamza Othman en actrice Sonia Eijken met beste vrienden Bram (10) en Marnix (10).
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Nieuws met gebarentolk.
«
»
19:21 Hands Up
Met vandaag de eerste kennismaking met gebarentaal, en dat zorgt weleens voor ongemakkelijke situaties.
«
»
19:45 De Boomhut Battle
De gezinnen beginnen met bouwen en dat gaat niet van vanzelf. Het ontwerp van de familie Agterberg wordt in eerste instantie afgekeurd.
«
»
20:18 Socutera
Het Longfonds strijdt voor gezonde lucht en gezonde longen door onderzoek mogelijk te maken, vieze lucht aan te pakken en kinderen rookvrij op te laten groeien.
«
»
20:21 Wisting
Er wordt een onderzoek gestart naar de moord op een meisje. Haar hoofd werd in het openbaar op een paal tentoongesteld. De zoektocht leidt naar een opvangcentrum voor asielzoekers.
«
»
21:57 Het beste van...de jaren 80
Verschillende gasten vertellen hun herinneringen aan dit decennium. O.a. Karin Bloemen, Henny Huisman, Giel Beelen en Erik de Zwart zijn te gast in de studio.
«
»
22:47 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
23:21 Commando's
Zes Nederlandse commando's worden onder Amerikaans bevel uitgezonden naar Nigeria om de zoon van een rijke Nigeriaanse oliefamilie te bevrijden.
«
»
00:57 De Luizenmoeder
Hannah's dochter Floor is jarig en wil Youandi niet uitnodigen. Het is aan Hannah en Kim om dat als volwassenen op te lossen. Directeur Anton organiseert samen met Nancy een participatieavond.
«
»
01:21 De Luizenmoeder
Juf Ank maakt zich op voor de tien minuten-gesprekjes, die moeten worden onderworpen aan een nieuwe zelfbedachte methode van directeur Anton.
«
»
01:46 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers met gebarentaal.
«
»
02:06 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
05:34 Tik Tak
Remake van de legendarische kleuterserie. De vaste waarden, zoals de spelende kinderen aan tafel, het drinkmannetje en het 'Tik Tak'-huisje zijn behouden, maar er zijn ook nieuwe rubrieken.
«
»
05:39 Olly the Little White Van
Charlie en Mandy vervelen zich en dus bedenkt Olly een plan. Ze gaan op zoek naar een schat die ergens verborgen ligt.
«
»
05:44 Nijntjes avonturen groot en klein
Animatieserie. Elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vriendjes de wereld ontdekt.
«
»
05:51 Angelina Ballerina
De ouders van Angelina hebben een zware dag gehad en daarom bedenken Angelina en Polly een optreden, zodat ze kunnen ontspannen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers