TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 The Deed: Chicago
Reality-show.
«
»
08:00 Tommy Teleshopping
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 Your Home Made Perfect
Architecten Damion Burrows en Lizzie Fraher nemen het tegen elkaar op om de woning van Natasha en Gael in Leigh-on-Sea onder handen te mogen nemen.
«
»
13:15 Don't Tell the Bride
Realityreeks.
«
»
14:10 Blind getrouwd Nederland
Henk en Chantal hebben elkaar het jawoord gegeven, en vooral bij Chantal is er een last van haar schouder gevallen. De sfeer is goed en in de bruidssuite gaan de twee zelfs meteen uit de kleren.
«
»
14:55 RuPaul's Drag Race
De queens moeten hun keeltjes smeren en zich van hun beste muzikale kant laten zien. Ru daagt ze uit om drie newwavebands te vormen en een tekst te schrijven voor een jaren 80-nummer.
«
»
15:45 Project Runway All Stars
Gastjuryleden: Debra Messing en Anne Fulenwider.
«
»
16:35 Hotter Than My Daughter NL
Beryl is opgegeven door haar dochter, Chi Chi. Zij wil haar moeder niet langer gekleed zien in doorzichtige tops, te korte shorts en jurkjes met een diep decolleté.
«
»
17:25 Ik vertrek
Maarten en Dominique verlaten Nederland voor Italië om daar een bed & breakfast met minicamping te beginnen.
«
»
18:25 Help, Mijn Man Is een Klusser
In Castricum treft John tot zijn grote schrik Brenda met haar jonge gezin aan in een bouwput. Haar man, David, heeft al maanden niks aan het huis gedaan.
«
»
19:40 De Meilandjes zonder Centen
Martien, Erica, Maxime, Claire, baby Vivé en de twee honden verruilen hun chique woning in Noordwijk voor een doorsnee huurhuis. De schrik slaat toe wanneer ze het compleet lege huis betreden.
«
»
20:35 Star Wars: The Last Jedi
Nu de rebellen in het nauw zijn gedreven, probeert Rey op Ahch-To om de teruggetrokken Luke Skywalker te overtuigen om weer mee te strijden, maar Luke is verbitterd en gelooft niet meer in de Force.
«
»
23:20 Wanted
Wanneer de depressieve kantoorbediende Wesley Gibson ontdekt dat zijn vermoorde vader een huurmoordenaar was, sluit hij zich aan bij een geheim genootschap om hem te wreken.
«
»
01:20 Good Girl's Guide to Kinky Sex
Reality-show.
«
»
02:15 Tommy Teleshopping
«
»
03:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers