TVgids - njam!

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:35 De smaaktoerist
Onze grijze garnaal verdient een ereplaats in De Smaaktoerist. Jeroen De Pauw bezoekt vandaag West-Vlaanderen, vindt er ook topfruit en echte Belgische mosterd.
«
»
06:05 De Garde van Gert
Gert Verhulst kokkerelt vandaag met de Ijslandse keukenprinses Dagny Ros. Vastberaden om gezond te koken maken ze een lekker stuk zalm met dillesaus en een salade klaar.
«
»
06:35 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag geeft deze chef van katoen: De Pauw Jeroen! Hij grilt inktvis op de teppanyaki en serveert er een ciabatta met tomatensalsa bij. Een bordje vakantie, zomer en zon dat klaar is in 20 minuten.
«
»
06:55 Bal National
Wim bereidt een gevulde bloemkool en schuift ze in de oven samen met een vleesbroodje van kippengehakt en kalkoenfilet.
«
»
07:25 Het Weekmenu - reeks 2
Gevuld kalfsgebraad met aardappelsalade // Zwaardvis met mediterraanse tomatensalsa // Vegetarische pastarolletjes met spinazie en ricotta // Lasagne van risottorijst, tomaat en ragu
«
»
08:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de chef die kookt voor wie houdt van comfort food zonder tuttebelle(n): Beeckman Jelle! Hij gaat voor tortelloni die hij gaart in een pompoensoep en afwerkt met boerenham.
«
»
08:25 Karola's Kitchen
Groenten! In alle knallende kleuren. Da's Karolien haar verslaving. En van haar favorieten, is de wortel. Bij wijze van ode, maakt ze er een ovengerecht mee en verwerkt hem ook in een voedzame snack: in zalige carrot cake bliss balls!
«
»
08:55 Karola's Kitchen
It's dinnertime! En dan wil je natuurlijk alle gasten pleasen. Met de courgettelasagne van Karolien scoor je sowieso. Een groenten- en smaakbommetje. En als dessert maakt ze kaastaart in een potje, luchtig en met heerlijk zacht fruit.
«
»
09:25 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat in deze aflevering aan de slag met Noordzeekreeft. Hij toont hoe je de volledige kreeft kan gebruiken voor enkele lekkere en makkelijke gerechten.
«
»
10:00 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Peppe! Hij denkt bij zomer aan het Zuiden en vooral aan Itali! Daarom steekt hij zijn gegrilde lamszadel in een Italiaans jasje.
«
»
10:30 De zomertafel
Dagny Ros Asmundsdottir & Jeroen De Pauw maken zomergerechten.
«
»
11:00 Het Weekmenu - reeks 2
Visballetjes met remoulade en rode kool // Indische kip met naanbrood // Ovenschotel met gehakt, wortelen en spinazie // Pasta met bloemkoolsaus, gebakken ham en erwtjes.
«
»
11:45 Toasted on Wheels!
De foodtruck van Dagny Ros en Dominqiue draait op volle toeren in hartje Gent. Op hun gewaagd menu staan vandaag: ontbijtwafels met spek, smrrebrd Tuna Smelt en Chocolade Pasta met exotisch fruit.
«
»
12:10 Bal National
Wim bereidt een gevulde bloemkool en schuift ze in de oven samen met een vleesbroodje van kippengehakt en kalkoenfilet.
«
»
12:45 Bal National
Wim vult ballen van stevige aardappelpuree met kruidig rundergehakt en lepelt er een appelsaus bij.
«
»
13:20 Comfort Food
Binnenblijfweer vraagt om Comfort Food! Dat weet Jeroen De Pauw als de beste. Vandaag maakt hij balletjes in tomatensaus die ook kort in de oven gaan.
«
»
13:40 De smaaktoerist
Onze grijze garnaal verdient een ereplaats in De Smaaktoerist. Jeroen De Pauw bezoekt vandaag West-Vlaanderen, vindt er ook topfruit en echte Belgische mosterd.
«
»
14:15 De dagschotel
"Een dagschotel waar je meteen verliefd op wordt". Zo omschrijft Dominique Persoone zijn gerecht van vandaag. En wie zijn wij om hem tegen te spreken!
«
»
14:30 Pasta & risotto
Dagny Ros maakt een prachtig groene risotto met gerookte zalm en pesto van erwten en spinazie. Steffi maakt deze lekkere speltpasta met bloemkoolsaus uit de oven.
«
»
14:55 De gezonde goesting
Gezond eten wil ook zeggen je lichaam trakteren op lekkers. We noemen het gezondigen!
«
»
15:25 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jord! Zomer is grillen bij Jord. Vandaag legt hij longhaas op hete kolen die hij combineert met chimichurri en mas. Zelfs zijn appeldessert gaat op de BBQ.
«
»
16:00 Het Weekmenu - reeks 2
Couscous van bloemkool met gebakken zalm // Falafel met fris slaatje en mayo // Gevulde courgette met quinoa en kippengehakt // Ratatouille met geroosterde zoete aardappel (met Steffi Vertriest)
«
»
16:45 De Wereldkeuken
Vanja geeft ons vandaag haar interne keukentips voor de perfecte Nasi Goreng. Verder neemt ze ons mee in een bad van vloeibaar goud: Soto ayam en werkt het geheel af met een es alpukat!
«
»
17:35 Beach Barbecue
Voor Bart Desmidt is het strand van Knokke-Heist zijn dagelijkse habitat en dat kan je vandaag goed merken.
«
»
18:00 Karola's Kitchen
Groenten! In alle knallende kleuren. Da's Karolien haar verslaving. En van haar favorieten, is de wortel. Bij wijze van ode, maakt ze er een ovengerecht mee en verwerkt hem ook in een voedzame snack: in zalige carrot cake bliss balls!
«
»
18:30 Lekker lang leven
Michal Sels maakt een gezond alternatief voor chips met een heerlijke dip erbij. En als hoofdgerecht waagt hij zich nog aan een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
18:55 Ellemiekes KIDchen
Ellemieke toont hoe je kinderen op een leuke manier broodnodige vitamientjes kan laten eten. Ze maakt een groentesoep, met een sidedish van slacrackers en heerlijke dips.
«
»
19:25 Veldvers
De ster van de dag is de bloemkool. Echt een gouwe ouwe. Topchef Nicolas Decloedt serveert de geroosterde kool vandaag met pickles en parelgerst.
«
»
19:40 BBQ vanavond?!
Pizza calzone / asperges / moelleux au chocolat.
«
»
20:05 Culinair Thailand
Roger werd een 3-tal jaar geleden voor het eerst gevraagd om te koken tijdens het world Gourmet Festival in het Four Seasons hotel in Bangkok. Sindsdien keert hij regelmatig terug naar het land.
«
»
20:40 Bal National
Wim bereidt een gevulde bloemkool en schuift ze in de oven samen met een vleesbroodje van kippengehakt en kalkoenfilet.
«
»
21:15 Apero-Dining
Wat dacht je van een tequila-shot met een kraakverse oester? Of ontdek hoe je een heerlijke gin tonic maakt zonder alcohol. In de keuken bakt Jeroen een aperitiefworst.
«
»
21:50 Karola's Kitchen
Groenten! In alle knallende kleuren. Da's Karolien haar verslaving. En van haar favorieten, is de wortel. Bij wijze van ode, maakt ze er een ovengerecht mee en verwerkt hem ook in een voedzame snack: in zalige carrot cake bliss balls!
«
»
22:45 De dagschotel
Topchef Michal Vrijmoed bewijst vandaag dat een fris gerecht ook echt een volwaardige maaltijd kan zijn. Hij maakt een zoetzure salade met ingelegde haring.
«
»
23:00 Het Weekmenu - reeks 2
Visballetjes met frisse salade // Gevuld gehaktbrood met aubergines // Gnudi van ricotta met groene groentjes // Pasta met ribbetjes en tomatensaus (met Peppe Giacomazza)
«
»
23:45 Toasted on Wheels!
Dominique Persoone en Dagny Ros staan op de Grote Markt van Mechelen en serveren daar geitenkaas met rabarber, uientaart met spek en een gepimpte crme pat.
«
»
00:10 De dagschotel
Michal Vrijmoed - Salade van linzen met gebakken spek.
«
»
00:25 Bal National
Wim bereidt een gevulde bloemkool en schuift ze in de oven samen met een vleesbroodje van kippengehakt en kalkoenfilet.
«
»
01:00 Bal National
Wim vult ballen van stevige aardappelpuree met kruidig rundergehakt en lepelt er een appelsaus bij.
«
»
01:35 Soep!
Aardpeersoep met truffel / Tomaten basisilicumsoep
«
»
01:50 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de eeuwige kapoen: De Pauw Jeroen! Hij zorgt voor een zelfgemaakt flatbread dat hij belegt met gegrilde minisla en halloumi.
«
»
02:15 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de uit Amsterdam aangemeerde: Michiel van der Eerde! Hij speelt het klaar om in 20 minuten een verrassend vegetarisch gerecht te maken met aardpeer.
«
»
02:40 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen: van stoofvlees tot waterzooi, van kaaskroketten tot vol-au-vent.
«
»
03:10 Bal National
Wim bereidt een gevulde bloemkool en schuift ze in de oven samen met een vleesbroodje van kippengehakt en kalkoenfilet.
«
»
03:35 Apero-Dining
Wat dacht je van een tequila-shot met een kraakverse oester? Of ontdek hoe je een heerlijke gin tonic maakt zonder alcohol. In de keuken bakt Jeroen een aperitiefworst.
«
»
04:05 Karola's Kitchen
Groenten! In alle knallende kleuren. Da's Karolien haar verslaving. En van haar favorieten, is de wortel. Bij wijze van ode, maakt ze er een ovengerecht mee en verwerkt hem ook in een voedzame snack: in zalige carrot cake bliss balls!
«
»
04:30 De Wereld op je Bord
Spaanse keukenprins Juan Luis maakt vandaag op onnavolgbare wijze een pan culinair erfgoed klaar: Paella.
«
»
04:50 De dagschotel
Topchef Michal Vrijmoed bewijst vandaag dat een fris gerecht ook echt een volwaardige maaltijd kan zijn. Hij maakt een zoetzure salade met ingelegde haring.
«
»
05:00 Het Weekmenu - reeks 2
Visballetjes met frisse salade // Gevuld gehaktbrood met aubergines // Gnudi van ricotta met groene groentjes // Pasta met ribbetjes en tomatensaus (met Peppe Giacomazza)
«
»
05:40 Toasted on Wheels!
Dominique Persoone en Dagny Ros staan op de Grote Markt van Mechelen en serveren daar geitenkaas met rabarber, uientaart met spek en een gepimpte crme pat.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers