TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 Joe
«
»
16:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
17:00 Meester
Komische serie.
«
»
17:30 Nonkel Jef
Op oudejaarsavond wordt in het café een millenniumfeest georganiseerd voor 800 frank per persoon. De gierige Jef is niet van plan om te gaan.
«
»
17:55 Nonkel Jef
In het café wordt een dansavond georganiseerd. Jef is jaloers op een uitmuntend danser uit Achterhout en besluit samen met Sander dansles te volgen.
«
»
18:25 Nonkel Jef
Na de dood van haar vader keert Odette naar Ginderbos terug. De sjampetter krijgt door zijn echtgenote zand in de ogen gestrooid. Het is haar alleen om de reis naar Tenerife te doen.
«
»
18:50 Nonkel Jef
Jef, Sander, de pastoor en de sjampetter maken zich klaar om naar Tenerife te vertrekken. Magda geeft de pastoor een kalmeerpilletje, met als gevolg dat hij op de luchthaven meteen in slaap valt.
«
»
19:15 Nonkel Jef
Jef en Sander onderbreken de vrijpartij van het koppel dat met hen de bungalow deelt. Vooral Jef is woedend en wil het koppel aan de deur zetten. Sander ziet op Tenbel zijn vroegere buurvrouw terug.
«
»
19:50 The Golden Girls
De meiden denken dat een kind, dat door een echtpaar aan hen toevertrouwd wordt tijdens een marathon, in de steek is gelaten.
«
»
20:15 The Golden Girls
De meiden halen herinneringen op terwijl ze overleggen over hoe ze hun toekomstige gasten het best kunnen ontvangen.
«
»
20:40 The Golden Girls
Een leraar tot wie Dorothy zich aangetrokken voelt, blijkt een priester te zijn.
«
»
21:05 The Golden Girls
Sophia vermoedt dat haar zus Angela haar vriendje probeert af te pakken.
«
»
21:35 The Golden Girls
De andere afgestudeerden op de reünie van Blanche's studentenclub geven haar het gevoel dat ze erop achteruit gegaan is qua looks. Blanche besluit daarom om plastische chirurgie te ondergaan.
«
»
22:00 De Pfaffs
Er gaat geen dag voorbij of Sam wordt verrast door zijn trouwe viervoeter Angie. Kelly is druk in de weer met het huishouden.
«
»
22:30 Baantjer
De Cock en zijn team onderzoeken de moord op de populaire volkszanger Donny Stevens. Ze ontdekken al snel dat iedereen die gebaat was bij het succes van Donny ook gebaat was bij zijn dood.
«
»
23:25 Drie mannen onder een dak
Max is in de zevende hemel want Sofie is terug. Hij beslist met haar te trouwen. Lucien en Danny hebben ook verhuisplannen. De loft komt leeg te staan en Schramme is de enige die het niet ziet zitten.
«
»
23:50 Wat Nu Weer?
Deedee stopt met studeren. Paulien is heimelijk verliefd op Deedee. Kitty is niet enthousiast over deze prille liefde.
«
»
00:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Gloria Fuentes groeide op in Californië, maar heeft roots in Mexico. Tijdens een bezoek aan haar vriendin Suzu in Tijuana is Gloria getuige van een moord, waarna ze door de baas van een gangsterbende gedwongen wordt om voor hem te werken. Zo belandt ze in een gevaarlijk kat-en-muisspel tussen de CIA, de Drug Enforcement Administration en de bendeleider.

'Miss Bala', film uit 2019 met oa. Gina Rodriguez, om 20.35 uur op VTM 3.

Dossiers