TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 Boomerang
Marcus Graham is kaderlid in een cosmeticabedrijf en een onverbeterlijke rokkenjager. Wanneer het bedrijf wordt overgenomen, krijgt hij een nieuwe baas, de knappe Jacqueline.
«
»
14:40 M*A*S*H
Ondanks enkele medische noodgevallen is de pokerwedstrijd onder de officieren wederom een groot succes.
«
»
15:10 The Kids Are Alright
Peggy wil dat Mike met Timmy praat nadat ze heeft ontdekt dat Timmy een nieuwe hobby heeft. Mike besluit de hulp in te roepen van Lawrence.
«
»
15:40 Top Gear
Het team doet een aantal tests met tweedehandsvrachtwagens. En met een truck rijden blijkt moeilijker dan gedacht, zodat de heren hun mening over het 'makkelijke' leventje van truckers moeten herzien.
«
»
16:45 Top Gear
De mannen van 'Top Gear' testen drie nieuwe Amerikaanse auto's. De 'Star in a Reasonably Priced Car' is Will Young, die de allereerste editie van het Britse 'Pop Idol' won.
«
»
17:50 Body Cam Cops
Politieagenten zijn vaak de eerste hulpdienst ter plekke. Hun bodycams registreren niet alleen harde interventies, maar net zo goed hun heroïsche daden.
«
»
18:55 The World's Deadliest Weather
In het Zwitserse Verbier krijgt een Zweedse skiër een tsunami van sneeuw over zich heen. - In Californië woeden hevige bosbranden. - In Noorwegen overleeft een man maar net een aardverschuiving.
«
»
20:00 The World's Deadliest Drivers
Realityreeks.
«
»
20:35 Bleeding Steel
Special Forces-agent Lin Dong krijgt de opdracht een jonge wetenschapster te beschermen tegen een sinistere criminele bende.
«
»
22:35 Chicago P.D.
Antonio brengt het hele team in gevaar wanneer hij zichzelf en een goeie vriend van hem uit de problemen wil halen.
«
»
23:25 Chicago P.D.
Voight en Ruzek discussiëren over wat ze moeten aanvangen met Antonio. Intussen heeft een serie van gewelddadige carjackings dodelijke gevolgen. Ruzek doet beroep op een criminele informant.
«
»
00:25 Top Gear
James trekt naar het Hoge Noorden om uit te vissen waarom de Finnen zulke goede racers hebben, zowel in de rally als in de Formule 1. Hij praat erover met Mika Häkkinen, tweevoudig wereldkampioen F1.
«
»
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers