TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 Criminal Minds
Een man ontvoert drie studenten en sluit ze op in een kelder, waarna hij hen vertelt dat slechts twee van hen zullen overleven en dat ze zelf moeten beslissen wie van hen zal sterven. Hotch en de analisten voeren het onderzoek uit.
«
»
08:30 Criminal Minds
Dit keer wordt Seattle bezocht door analisten die zullen proberen de bommenwerper te arresteren die de stad heeft geterroriseerd. De bommenwerper is achter bedrijven en plaatsen aan gegaan die automatisering en geavanceerde technologie gebruiken.
«
»
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:50 Criminal Minds
De dochter van machtige diplomaten moet verdenkingen van vriendjespolitiek bestrijden wanneer haar toewijzing aan de eenheid plaatsvindt zonder kennisgeving aan Hotch of Gideon.
«
»
10:40 Criminal Minds
Gideon, Reid en Prentiss reizen naar Guantanamo Bay om de leider van een terroristische groep die daar wordt vastgehouden te ondervragen. Bij een inval in een verdacht huis is een verdacht apparaat gevonden.
«
»
11:35 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de moord op een luitenant ter zee eerste klas en moet daarbij omgaan met haar radeloze echtgenoot. Intussen denkt Ziva na over de toekomst als Ray terugkomt.
«
»
12:25 NCIS
Wanneer Gibbs onderweg stopt voor zijn dagelijkse koffie, komt hij in groot gevaar, waardoor hij nadenkt over zijn verleden en de keuzes die hij maakte in zijn leven.
«
»
13:15 NCIS
Een dode marinecommandant draagt een ongebruikelijk kostuum onder zijn uniform. Het onderzoek leidt het team naar een geheim genootschap dat bestaat uit superhelden. Samen moeten ze de schurk opsporen en krijgen daarbij hulp van Tony's ex-verloofde.
«
»
14:05 NCIS
Robert Banks, een gewaardeerde psycholoog en werkzaam voor een geheime afdeling bij het Pentagon, wordt opgehangen in zijn huis aangetroffen. Dr. Cranston, een vriendin en zijn arts, is ervan overtuigd dat Banks omgebracht is.
«
»
15:00 NCIS
Een hoofdonderofficier, met toegang tot een zeer geheim onderzoekslaboratorium, wordt vermoord. Het onderzoek leidt het team naar een internationale wapenhandelaar.
«
»
15:50 NCIS
Wanneer er geheime informatie onbedoeld naar buiten komt, werken Gibbs en dr. Samantaha Ryan samen om deze mysterieuze zaak op te lossen.
«
»
16:50 NCIS
Gibbs denkt dat Michael Thomas, de zwager van NCIS-directeur Leon Vance, achter de moord op een onderofficier zit. Vance probeert Gibbs van Michaels onschuld te overtuigen.
«
»
17:40 NCIS
Na de moord op een marinier gaan Tony en Ziva naar Colombia. Ze worden vergezeld door Ziva's mentor Monique. Jimmy Palmer vraagt zijn getuige voor zijn bruiloft.
«
»
18:35 NCIS
Het team werkt samen met de politie van Baltimore en onderzoekt een magazijnbrand, waarbij belangrijke documenten in de openbaarheid zijn gekomen. Het onderzoek herenigt Tony met iemand uit zijn verleden.
«
»
19:25 NCIS
Bij een brand op een marineschip sterven veel bemanningsleden. Bij het onderzoek ontdekt men defecte kabelleidingen en daardoor gaat men van een aanslag uit. Tony en Ziva zoeken hulp in Italië.
«
»
20:20 NCIS
Tijdens de zoektocht naar een terrorist die het heeft voorzien op de marine, vindt het team afluisterapparatuur in de tand van een agent-stagiaire. NCIS onderzoekt welke geheimen in handen van de terrorist zijn gevallen.
«
»
21:10 NCIS
Terrorisme bedreigt de fundamenten van de marine en NCIS dusdanig dat Gibbs en het team voor verrassingen komen te staan, die vernietigend zijn. De zaak beïnvloedt ook de bruiloft van Jimmy.
«
»
22:05 NCIS
Gibbs, Abby, Palmer en Vance hebben de aanslag van Harper Dearing zonder kleerscheuren overleefd en krijgen hulp van de FBI bij hun zoektocht naar de psychopaat. Wanneer ze hem bijna te pakken hebben, pleegt hij zelfmoord.
«
»
23:00 NCIS
Het team onderzoekt de dood van een voormalig werknemer van het NCIS. De vrouw verdween na de bomaanslag op het NCIS-hoofdkwartier en haar lichaam werd teruggevonden in een rivier.
«
»
23:55 Walker
Walker vertelt zijn familie over de bewakingscamera's in hun huis en werkt samen met Denise om de kijker te lokken. Liam vertrouwt Denise of haar man niet, wat Walker frustreert, die de rivaliteit tussen de families probeert te herstellen.
«
»
00:55 Walker
De spanningen lopen hoog op wanneer Walker en Liam samen een onopgeloste zaak onderzoeken. Micki doet nog steeds papierwerk en zoekt langzaam haar weg terug naar het veld. Trey gaat mee vissen.
«
»
01:40 Walker
Micki vertelt Trey de waarheid overhaar verleden en ze vragen zich af wat dit voor hun toekomst betekent. Na een hartverscheurend gesprek beseft Micki dat het misschien tijd is om aan iets nieuws te beginnen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers