TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:10 Criminal Minds
Analisten vinden aanwijzingen die suggereren dat een reeks brute moorden op vrouwen mogelijk is gepleegd door twee moordenaars die als een team optraden. Na elke moord kregen de moeders van de slachtoffers een dvd met videobeelden van de dochters.
«
»
08:55 Criminal Minds
Analisten worden ingeschakeld om een reeks bankovervallen in Los Angeles te onderzoeken nadat bleek dat het motief van de overvaller niet alleen om de financiële dividenden gaat. De bankrover dwingt zijn slachtoffers hun kleren weg te gooien.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:10 Criminal Minds
Een serieverkrachter slaat na zes weken opnieuw toe. De hulp van het team wordt ingeroepen. Tijdens het onderzoek neemt Elle een cruciale beslissing waardoor de verkrachter waarschijnlijk vrijuit zal gaan.
«
»
11:05 Criminal Minds
Teamleden ondervragen de inwoners van een kleine stad na een aantal kindermoorden in het gebied. Ondertussen worstelt Elle nadat ze thuis is aangevallen.
«
»
11:55 NCIS
Een marineluitenant sterft aan overhydratatie. Het onderzoek van het team naar zijn dood verandert al snel in een moordonderzoek. Ondertussen ontmoet Gibbs de nieuwe liefde van Ducky.
«
»
12:40 NCIS
Wanneer de huidige echtgenoot van de ex-vrouw van Gibbs en Fornell wordt ontvoerd, werkt het team samen met de FBI om de zaak te onderzoeken.
«
»
13:20 NCIS
Het team ondervindt problemen met de DNA-monsters die ze hebben afgenomen bij het onderzoek naar een neergestort militair vliegtuig dat doodskisten vervoerde.
«
»
14:15 NCIS
De zoektocht naar een verdwenen luitenant van de marine gaat door wanneer het NCIS-team op een spoor komt in Afghanistan. Ondertussen komt Tony's diepste angst naar boven en Gibbs herbeleeft gebeurtenissen uit het verleden.
«
»
15:00 NCIS
Tony's vader wordt in een auto gevonden met een dood lichaam in de kofferbak en het team zoekt uit of hij schuldig is aan moord. Tony wordt ondertussen van het onderzoek gehaald.
«
»
15:55 NCIS
Een marinekapitein wordt vermoord in zijn hotelkamer en het team moet zijn zwangere vrouw zien te vinden om haar te beschermen tegen onbekende aanvallers. Ondertussen brengt Jimmy zijn toekomstige schoonvader naar het werk.
«
»
16:50 NCIS
Het onderzoek naar de moord op een marineofficier leidt het team naar E.J. Barrett. Een tweede dood stimuleert het team om E.J. te beschermen terwijl ze jacht maken op de moordenaar.
«
»
17:40 NCIS
Het team onderzoekt de dood van een marineluitenant, wiens lichaam gevonden werd op een bouwplaats, terwijl haar radeloze echtgenoot hen onderbreekt. Ziva denkt over haar toekomst na wanneer Ray terugkomt.
«
»
18:35 NCIS
Wanneer Gibbs onderweg stopt voor zijn dagelijkse koffie, komt hij in groot gevaar, waardoor hij nadenkt over zijn verleden en de keuzes die hij maakte in zijn leven.
«
»
19:30 NCIS
Een dode marinecommandant draagt een ongebruikelijk kostuum onder zijn uniform. Het onderzoek leidt het team naar een geheim genootschap dat bestaat uit superhelden. Samen moeten ze de schurk opsporen en krijgen daarbij hulp van Tony's ex-verloofde.
«
»
20:20 NCIS
Robert Banks, een gewaardeerde psycholoog en werkzaam voor een geheime afdeling bij het Pentagon, wordt opgehangen in zijn huis aangetroffen. Dr. Cranston, een vriendin en zijn arts, is ervan overtuigd dat Banks omgebracht is.
«
»
21:10 NCIS
Een hoofdonderofficier, met toegang tot een zeer geheim onderzoekslaboratorium, wordt vermoord. Het onderzoek leidt het team naar een internationale wapenhandelaar.
«
»
22:05 NCIS
Wanneer er geheime informatie onbedoeld naar buiten komt, werken Gibbs en dr. Samantaha Ryan samen om deze mysterieuze zaak op te lossen.
«
»
22:55 NCIS
Gibbs denkt dat Michael Thomas, de zwager van NCIS-directeur Leon Vance, achter de moord op een onderofficier zit. Vance probeert Gibbs van Michaels onschuld te overtuigen.
«
»
23:50 Walker
Walker beseft dat zijn leven in gevaar is en confronteert kapitein James. Hij bekent de echte reden waarom Micki undercover is gegaan. De Davidsons keren terug naar huis, tegen de zin van Abeline, omwille van het donkere verleden tussen de families.
«
»
00:45 Walker
Cordell wordt gedwongen een deel van hem te herbeleven dat hij lang geleden heeft begraven. Trey overweegt kapitein James' laatste aanbod.
«
»
01:30 Walker
Walker nodigt Gale Davidson uit om deel te nemen aan de chiliwedstrijd in de Side Step om te proberen het goed te maken na de jarenlange ruzie tussen hun families. Abby is echter niet zo blij met het gebaar.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers