TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:15 Smossen Mag
Roger van Damme maakt samen met drie jonge gasten TV-food. Cel, Thomas en Luca behoren vandaag tot de gelukkigen en samen met Roger maken ze chips van vergeten groenten, een lekker dipsausje en natuurlijk popcorn.
«
»
08:35 It's Aperotime Somewhere in the World
Bartender Hannah van Ongevalle neemt ons mee naar Berlijn, voor een gesofisticeerde Nespresso Martini, op basis van koffie en oude jenever. Daarna shaket ze haar signature cocktail Sea of Heartbreak, met maar liefst twee whisky's.
«
»
08:40 Hollyfood
Eddy maakt spaghetti met kaviaar.
«
»
08:55 The Simpsons
Een Britse geheim agent komt naar Springfield om een Russische spion op te sporen. Hij vermoedt dat Abe Simpson in het geheim voor de Russen werkt, en hoopt hem op heterdaad te kunnen betrappen.
«
»
09:20 The Simpsons
Nadat Moe hun meest heilige regel overtreedt, wil een geheim genootschap van barmannen wraak nemen op Homer en zijn vrienden.
«
»
09:40 Man With a Plan
Andi's arts adviseert haar te stoppen met de pil. Adam en Andi zijn het oneens met elkaar.
«
»
10:00 Man With a Plan
Adam belooft niet meer tegen Andi te liegen, maar krijgt het moeilijk als hij Joe moet dekken.
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:25 De kunstenaar
Boomkunstenaar Robin Uzeel weet een houten stronk tot een uniek kunstwerk om te toveren.
«
»
11:40 Simple diy
Een bezigheidsbord is een leuke en leerzame manier om nieuwsgierige, prutsgrage peuters te vermaken. Annabel toont hoe je zelf een bezigheidsbord in elkaar klust.
«
»
12:00 Hallo Roger
Een tuinomheining van hout is niet voor altijd. De weersinvloeden buiten gaan zullen de tuinomheining uiteindelijk aantasten. Vroeg of laat is ze dus aan vervanging toe. Een schutting van composiet is onderhoudsvrij.
«
»
12:10 Het zelfbouwhuis
De nieuwe buitenmuren worden van isolatie voorzien door middel van PIR-platen met tand en groef.
«
»
12:30 The Nanny
Sylvia geeft haar dochter Fran een lapje grond op het kerkhof cadeau voor haar verjaardag. Daar heeft ze zo haar eigen redenen voor, want Sylvia wil Fran koppelen aan Steve, een knappe begrafenisondernemer.
«
»
13:00 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Roger. Hij duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met een zalig stuk gelakte zalm op de grill en een verfrissende Thai beef salad. Roger sluit af met een zomers dessertje van aardbeien en een bolleke ijs.
«
»
13:25 De Smaaktoerist
De grijze garnaal verdient een ereplaats. Jeroen de Pauw bezoekt West-Vlaanderen en vindt er karnemelk en echte Belgische mosterd. Hij eindigt in schoonheid en maakt met z'n buit een heerlijk soepje.
«
»
13:55 Likoké on Tour
Piet Huysentruyt gaat met zijn team op ontdekking en koken op Bali.
«
»
14:10 Young Sheldon
Sheldon probeert Dr. Sturgis ervan te overtuigen terug te keren naar de universiteit. Georgie brengt de familie van streek wanneer hij een beslissing neemt met verstrekkende gevolgen.
«
»
14:30 Young Sheldon
Sheldon, Missy en Georgie passen zich aan hun nieuwe woonsituatie aan. Meemaw opent een gokkamer.
«
»
14:50 Young Sheldon
Sheldon en Dr. Linkletter worstelen om een vergelijking op te lossen. Georgie heeft een oplossing voor de zakelijke problemen van Meemaw. George Sr. geeft advies over het liefdesleven van Missy.
«
»
15:15 The Nanny
Sylvia geeft haar dochter Fran een lapje grond op het kerkhof cadeau voor haar verjaardag. Daar heeft ze zo haar eigen redenen voor, want Sylvia wil Fran koppelen aan Steve, een knappe begrafenisondernemer.
«
»
15:40 The Nanny
Wanneer Fran ontdekt dat de school van Grace een toneelstuk gepland heeft, wil ze Maxwell overhalen de regie voor zijn rekening te nemen. Maxwell bedankt vriendelijk, maar hij pleit er bij de directrice voor om de baan aan Fran toe te vertrouwen.
«
»
16:05 The Nanny
Maxwell nodigt zijn ex-vriendin en voormalig supermodel Chloe Simpson uit voor een etentje. Die besluit op haar beurt een wederdienst te doen : ze regelt een professionele fotosessie voor Maggie.
«
»
16:40 The Nanny
Fran belt haar oom Irving om de afvoerbuizen in het huis te repareren. Ondertussen weigert Maxwell om Maggie naar haar eerste fuif te laten gaan, maar reageert enthousiast als hij ontdekt dat Brighton betrapt werd op het kussen van Tiffany.
«
»
17:05 The Nanny
Wanneer Maggie, Brighton en Grace op hetzelfde ogenblik geveld worden door een acute griepaanval, wordt het geduld van Fran en Niles danig op de proef gesteld. Als de dokter vervolgens Fran onderzoekt, moeten haar amandelen eruit.
«
»
17:35 Don't Worry, Be Happy
Vandaag leert Miel zijn eerste stappen te zetten met zijn prothese, Steve en Karin vieren hun huwelijksverjaardag en Louis en Hubert genieten van hun oude dag.
«
»
18:45 Blind gekocht
Dit keer is het aan Lore en Armand, het laatste gezin van Blind Gekocht dit seizoen. Zij krijgen wel meteen een stevige opdoffer te verwerken: door vertragingen op de werf geraakt hun nieuwe woning niet tijdig klaar.
«
»
20:05 The Sky is the Limit
De Martensen worden uitgenodigd door miljardair Rob Jarrtet. Hij ontvangt hen in zijn Beach villa. Yves is ooit begonnen met één beerton en een tractor maar zijn bedrijf is inmiddels serieus uit de voegen gebarsten.
«
»
21:15 Het Perfecte Plaatje
Voor de finale trekken de finalisten naar Marrakesh, waar hen drie opdrachten te wachten staan.
«
»
22:20 Trio
'Trio' volgt het verhaal van Wim, boekhouder, neuroot en eenzaat die al een tijdje met een depressie worstelt. Zijn halfbroer en tegenpool Gert probeert hem op te beuren met een niet zo alledaags cadeau: Lise, een grofgebekte escorte!
«
»
00:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers