TVgids - njam!
Andere zender »
01:45 | Peppe's Toscane |
Panzano is de thuisbasis van slager Dario Cecchini. Dario legt samen met Peppe de Florentijnse biefstuk op de grill. Met een glas wijn in hand en een poëzie brengen de heren hulde aan het symbool van de Toscaanse gastronomie: de bistecca fiorentina.
«
»
02:05 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag zet Bart Desmidt een lekker stukje varkenskotelet in jagersaus op tafel.
«
»
02:30 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst ontvangt bekende chefs in zijn keuken. Vandaag met Dagny Ros Asmundsdottir.
«
»
03:00 | Hidden Gems |
Het verhaal van de onvoorwaardelijke liefde tussen Jaii en zijn dochter waarbij noedels de link zijn. Het vertelt de reis van hun familie, de noedels en onuitgesproken liefde.
«
»
03:45 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden gaat naar Sunshine Coast en begint in het achterland bij Maleny Dairies. Via de geweldige ambachtelijke bierscène van de Sunny Coast, flanst hij uiteindelijk een verse garnaalschotel op het strand van Mooloolaba in elkaar.
«
»
04:05 | Soep! |
Dagný Rós maakt een rode bonensoep met avocadosalsa en Johan bereidt een visroomsoep met tongfilets.
«
»
04:20 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst roert in de potten met Dominique Persoone. De chef vindt inspiratie in de Indische keuken en maakt lekkere samosa's en filodeegdriehoekjes met een vulling van lamsgehakt. Wereldkeuken op zijn best.
«
»
04:55 | De Chalet aan zee |
Peppe verrast met een breakfastpizza en Roger knalt met een Wellington. Dominique heeft een date met Donald die hem de wondere wereld van zeewier laat ontdekken. Het zeewier krijgt een smakelijke plaats in zijn zelfgemaakt brood.
«
»
05:30 | Het Weekmenu |
Johan Segers bereidt een ovenschotel met vis, prei en puree, gebakken rijst met groentjes, worstjes en tomatensaus, burrata met linzen, kikkererwten, bonen en tomatensaus en een boerenomelet met restjes.
«
»
06:10 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
07:45 | Winters Grillen |
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar één barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij auberginerolletjes en ribeye.
«
»
08:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de beauty onder de beestige restauratoren: Moerman Lore. Ze gaat voor het gouden trio: een visje, een bloemkooltje en een patatje. Ideaal voor op vrijdag, of een andere dag, visdag. En klaar in exact twintig minuten.
«
»
08:25 | Bal National |
Broodje gehaktbal met rijst en een broodje mexicaanse balletjes met zure room.
«
»
09:00 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam reist naar het prachtige Franse eiland Corsica, waar hij ontdekt hoe het weelderige groene landschap, genaamd de maquis, het eten smaak geeft, van charcuterie en olijfolie tot kaas en honing.
«
»
09:55 | Wordt aangekondigd |
«
»
10:25 | Sarah's Sweet Table |
Sarah zet vandaag twee desserts op tafel die perfect bij haar bakfilosofie aansluiten: een simpel maar lekker karamel-notentaartje en een tropische variant op de traditionele eton mess met rood fruit.
«
»
10:50 | Hidden Gems |
Het verhaal van de onvoorwaardelijke liefde tussen Jaii en zijn dochter waarbij noedels de link zijn. Het vertelt de reis van hun familie, de noedels en onuitgesproken liefde.
«
»
11:40 | De Chalet aan zee |
Peppe verrast met een breakfastpizza en Roger knalt met een Wellington. Dominique heeft een date met Donald die hem de wondere wereld van zeewier laat ontdekken. Het zeewier krijgt een smakelijke plaats in zijn zelfgemaakt brood.
«
»
12:20 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag schudt deze chef heel wat lekkers uit zijn culinaire mouw: Jeroen De Pauw. Hij vult een krokant pitabroodje met pulled chicken. Het frisse sausje is op basis van komkommer en zure room. Geniet van Pita De Pauw, klaar in 20 minuten.
«
»
12:50 | Soep! |
Dagný Rós maakt een rode bonensoep met avocadosalsa en Johan bereidt een visroomsoep met tongfilets.
«
»
13:10 | Comfort Food |
Gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief. De old time favorite van Jeroen de Pauws dochter is een stevig slaatje met enorm veel gesmolten kaas en eigengemaakte mikadostokjes.
«
»
13:25 | Winters Grillen |
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar één barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij auberginerolletjes en ribeye.
«
»
13:45 | Wordt aangekondigd |
«
»
14:20 | De Eregast |
Vandaag ontvangt de heilige njam-drievuldigheid dé driesterrenchef van Antwerpen: Viki Geunes. Op het menu staan een rondje appels plukken en drie heerlijke gerechten: Italiaanse tartaar, hertenkalf Rossini en crème brûlée van witte chocolade.
«
»
15:15 | Roger van Damme: Bakken |
Als geurtelevisie zou bestaan, zou het bakprogramma van Roger van Damme nóg succesvoller zijn. En als er dan koekjes op het programma staan, kan je niet anders dan zelf ook in actie te schieten. Roger vult zijn trommel met onder andere kattentongen.
«
»
15:35 | De Sterrenkaart |
Sterrenchef Jan Tournier gaat in zijn restaurant Cuchara elke dag opnieuw voor de culinaire top.
«
»
16:10 | Ainsley Eats The Streets |
Chef-kok Ainsley Harriott is in Madrid, waar zeer uiteenlopende Spaanse smaken te vinden zijn. In de tapasbars en restaurants met een menú del día, woont Ainsley het eerste streetfoodfestival bij.
«
»
17:00 | Sarah's Sweet Table |
Sarah zet vandaag twee desserts op tafel die perfect bij haar bakfilosofie aansluiten: een simpel maar lekker karamel-notentaartje en een tropische variant op de traditionele eton mess met rood fruit.
«
»
17:25 | De Garde van Gert |
Deze keer deelt Gert Verhulst de keuken met de IJslandse keukenprinses Dagny Ros. Gert rolt kippengehaktballetjes bij de vleet, terwijl Dagny Ros een groene kool omtovert tot lekkere pesto. Smakelijk, of in het IJslands: Rosalanga gott.
«
»
18:05 | Guillaume's Paris |
Chef Guillaume Brahimi brengt een bezoek aan het zeventiende en achttiende arrondissement van Parijs, waar hij langsgaat bij een paddenstoelenkwekerij in een ondergrondse parkeergarage.
«
»
18:35 | Guillaume's Paris |
Chef Guillaume Brahimi rondt zijn tour door Parijs af met een boheemse en artistieke wandeling doorheen de stad, inclusief een lokale bierdegustatie en de intrigerende buurt waar Edith Piaf verbleef.
«
»
19:05 | De Wereldkeuken |
Chef Mounir Toub legt zich toe op de bereiding van een lekkere kruidige Harira en Kip Bastilla. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert Mounir een duizend-en-één-gatenpannenkoek met Tahini-chocoladeijs uit zijn mouw.
«
»
19:50 | Ainsley Eats The Streets |
Chef-kok Ainsley Harriott is in Madrid, waar zeer uiteenlopende Spaanse smaken te vinden zijn. In de tapasbars en restaurants met een menú del día, woont Ainsley het eerste streetfoodfestival bij.
«
»
20:40 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst ontvangt bekende chefs in zijn keuken. Vandaag met Dagny Ros Asmundsdottir.
«
»
21:15 | De Gezonde Goesting |
Na haar ochtendloop maakt healthy foodie Steffi een powerontbijt, gaat ze langs bij de zero waste shop voor verse ingrediënten voor haar cashewbrood en een currysoep. Een gevulde en ook gezonde dag.
«
»
21:55 | BBQ Vanavond?! |
Chef Bart Desmidt heeft weer een aantal heerlijke recepten in petto. Vandaag bereidt hij gegrild spek met salsa van tomaat, een tongfilet op de grill en verloren brood met gegrilde appelen.
«
»
22:15 | Tot op het Bot: Het Varken |
Johan Segers heeft een topgerecht in petto: een hammetje in de oven met wortelpuree en mosterdsaus. Voor zijn vlees gaat Johan langs bij beenhouwer Benny en speciaal voor de chef snijdt Benny een hammetje van de bil van het varken.
«
»
22:35 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden gaat naar Sunshine Coast en begint in het achterland bij Maleny Dairies. Via de geweldige ambachtelijke bierscène van de Sunny Coast, flanst hij uiteindelijk een verse garnaalschotel op het strand van Mooloolaba in elkaar.
«
»
23:00 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt deze keer met chef Bart Desmidt. Gert leert van de chef hoe je gremolata maakt, een sausje van citroen, look en peterselie. De gremolata past goed bij de couscous met kokkels en bloemkool die de heren er bij bereiden.
«
»
23:35 | Sarah's Sweet Table |
Sarah zet vandaag twee desserts op tafel die perfect bij haar bakfilosofie aansluiten: een simpel maar lekker karamel-notentaartje en een tropische variant op de traditionele eton mess met rood fruit.
«
»
00:00 | Guillaume's Paris |
Guillaume proeft het beste brood in Parijs en bezoekt Opera Garnier, een spectaculaire muziekzaal.
«
»
00:30 | De Chalet aan zee |
Peppe verrast met een breakfastpizza en Roger knalt met een Wellington. Dominique heeft een date met Donald die hem de wondere wereld van zeewier laat ontdekken. Het zeewier krijgt een smakelijke plaats in zijn zelfgemaakt brood.
«
»
01:10 | Streetfood |
Mexicaanse taco's en mini tostada's én Vietnamese rijstvelbakjes met garnalen. Dat kan men vandaag krijgen bij Lynns Tilburgse streetfoodkraampje. Ze helpt verder ook nog een handje bij haar Braziliaanse en Caraïbische collega's.
«
»